Woodwick Illatos gyertya Cinnamon Chai 85 g

Márka: Woodwick Katalógus száma: 100005666108

Közvetlenül partnerünktől

Woodwick Illatos gyertya Cinnamon Chai 85 g

Illatos gyertya A fahéjfahéj és a gazdag vanília-hangok megnyugtató illatát tartalmazó fahéjas Chai váza tartalmazza. További információ

2930

4 380 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
2 930 Ft
-33%

Katalógus száma: 100005666108

Leírás

Termékleírás

Illatos gyertya A fahéjfahéj és a gazdag vanília-hangok megnyugtató illatát tartalmazó fahéjas Chai váza tartalmazza. Ez a gyertya, tipikus fából készült fedéllel, felderíti az otthonát, és töltsön be azt a szelíd hangot, amely egy harsány nyaló, amely elősegíti a hangulatot a kényelem és a coziness. Az otthon, ahol a tűz megszakad. A csomó természetes fából készült.

A szabadalmaztatott formája a fa kanóc Pluswick ®Innova CIÓ megteremti a nyugtató hang egy pattogó tűz. Az egyedülálló kereszt alakja ennek a fából készült botnak köszönhetően akár 5-ször gyorsabb a viaszpalló feloldódása is, mint egy klasszikus pamut pálca. Ezért a szoba gyorsan lélegzik kellemes szagot. Ez a szabadalmaztatott pálca biztosítja a gyönyörű és tiszta égetést szén nélkül. Csillogó tüzet szelíd hangot ad. A fából készült fedél alapként szolgál a gyertya alatt, amikor elégetik a bútor felületének védelmére.

Jellemzők:

  • a fahéj és a vanília illata,
  • akár 20 órányi égés,
  • az égő repedések hangja,
  • tiszta égő,
  • fa kanóc,
  • design váza kézi fúvott üvegből,
  • a fedél állványként szolgál.
Hogyan kell használni:

Gyertya használata, mint irányított.

spotlámpák:

A gyertyát mindig az élre kell feloldani, 3–4 órán keresztül égni. Ha a gyertya dohányzik, a kanóc túl hosszú. Az ideális hossz 0,7 cm. Ha a kanóc hosszabb, dobja ki a gyertyát, engedje lehűlni és megtörni az égetett éleket úgy, hogy a maradék nem esik a viaszba.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Típus gyertya

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.