Woodwick Illatos gyertya Fern Fern 453 g

Márka: Woodwick Katalógus száma: 100004410071

Közvetlenül partnerünktőlAkció

Az akció 2019.07.31. -ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Woodwick Illatos gyertya Fern Fern 453 g

Az illatos Candle Fern ötvözi a friss zöld páfrányokat egy tű illatával egy fenyőből, egy kis fehér liliomokkal és borostyánnal. Az egyedülálló HEARTHWICK® FLAME-nak köszönhetően ez a fajta gyertya az égő kandalló tökéletes kényelmét biztosítja. További információ

7700

7 700 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 9 630 Ft, Megtakarítás: 1 930 Ft (20 %)

Katalógus száma: 100004410071

Leírás

Termékleírás

Az illatos Candle Fern ötvözi a friss zöld páfrányokat egy tű illatával egy fenyőből, egy kis fehér liliomokkal és borostyánnal. Az egyedülálló HEARTHWICK® FLAME-nak köszönhetően ez a fajta gyertya az égő kandalló tökéletes kényelmét biztosítja. A repedés finom hangja és a hosszú táncláng egyedi légkört teremt. 30–40 óráig ég.

A prémium paraffin és a szója viasz keveréke erősen koncentrált illatokkal biztosítja a tiszta égetést kellemetlen maradék nélkül. A zamatos esszenciákat gondosan választották ki, hogy kitöltsék a szobát tartós illatokkal. A nyitott gyertya forma növeli az illatosító esszenciák párolgásának a területét a viasz tóból, és biztosítja az egységes illat-élményt. A fából készült fedél alapként szolgál a gyertya alatt, amikor elégetik a bútor felületének védelmére.

Jellemzők:

  • a páfrányok, tűk, liliomok és borostyán aromája,
  • az égő repedések hangja,
  • tiszta égő,
  • fa kanóc,
  • tervezésű darab kézi fúvott üvegből,
  • a fedél állványként szolgál,
  • égési idő: 30–40 óra.
Hogyan kell használni:

Gyertya használata, mint irányított.

spotlámpák:

A gyertyát mindig az élre kell feloldani, 3–4 órán keresztül égni. Ha a gyertya dohányzik, a kanóc túl hosszú. Az ideális hossz 0,7 cm. Ha a kanóc hosszabb, dobja ki a gyertyát, engedje lehűlni és megtörni az égetett éleket úgy, hogy a maradék nem esik a viaszba.


Paraméterek

%2% paraméterei

Típus gyertya

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.