Woodwick Illatos gyertyatartó fehér tea és jázmin 453 g

Márka: Woodwick Katalógus száma: 100004410063

Közvetlenül partnerünktől

Woodwick Illatos gyertyatartó fehér tea és jázmin 453 g

Az illatos gyertya fehér tea és jázmin elrejti a tiszta fehér tea és egy csipetnyi jázmin piros cédrus és rózsa illatával. Az egyedülálló HEARTHWICK® FLAME-nak köszönhetően ez a fajta gyertya az égő kandalló tökéletes kényelmét biztosítja. További információ

8330

10 400 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
8 330 Ft
-19%

Katalógus száma: 100004410063

Leírás

Termékleírás

Az illatos gyertya fehér tea és jázmin elrejti a tiszta fehér tea és egy csipetnyi jázmin piros cédrus és rózsa illatával. Az egyedülálló HEARTHWICK® FLAME-nak köszönhetően ez a fajta gyertya az égő kandalló tökéletes kényelmét biztosítja. A repedés finom hangja és a hosszú táncláng egyedi légkört teremt. 30–40 óráig ég.

A prémium paraffin és a szója viasz keveréke erősen koncentrált illatokkal biztosítja a tiszta égetést kellemetlen maradék nélkül. A zamatos esszenciákat gondosan választották ki, hogy kitöltsék a szobát tartós illatokkal. A nyitott gyertya forma növeli az illatosító esszenciák párolgásának a területét a viasz tóból, és biztosítja az egységes illat-élményt. A fából készült fedél alapként szolgál a gyertya alatt, amikor elégetik a bútor felületének védelmére.

Jellemzők:

  • a fehér tea, a jázmin, a cédrus és a rózsa aromája,
  • az égő repedések hangja,
  • tiszta égő,
  • fa kanóc,
  • tervezésű darab kézi fúvott üvegből,
  • a fedél állványként szolgál,
  • égési idő: 30–40 óra.
Hogyan kell használni:

Gyertya használata, mint irányított.

spotlámpák:

A gyertyát mindig az élre kell feloldani, 3–4 órán keresztül égni. Ha a gyertya dohányzik, a kanóc túl hosszú. Az ideális hossz 0,7 cm. Ha a kanóc hosszabb, dobja ki a gyertyát, engedje lehűlni és megtörni az égetett éleket úgy, hogy a maradék nem esik a viaszba.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Típus gyertya

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.