Woodwick Illatos gyertyaváza közepes Trilogy Cozy Cabin 275 g

Márka: Woodwick Katalógus száma: 100010116000

Közvetlenül partnerünktől

Woodwick Illatos gyertyaváza közepes Trilogy Cozy Cabin 275 g

A Trilogy Cozy Cabin gyertya az erdő illatát, a gyantát és a cédrus hangokat kombinálja. Ez a tipikus, fából készült fedéllel ellátott gyertya illatosítja otthonait, és kitölti a ropogós kanóc lágy hangjával, ami növeli a kényelem és a hangulat hangulatát. Mert az otthon ott van, ahol a tűz kitör. További információ

6380

7 980 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
6 380 Ft
-20%

Katalógus száma: 100010116000

Leírás

Termékleírás

A Trilogy Cozy Cabin gyertya az erdő illatát, a gyantát és a cédrus hangokat kombinálja. Ez a tipikus, fából készült fedéllel ellátott gyertya illatosítja otthonait, és kitölti a ropogós kanóc lágy hangjával, ami növeli a kényelem és a hangulat hangulatát. Mert az otthon ott van, ahol a tűz kitör. A kanóc természetes fából készül.

A szabadalmaztatott formája a fa kanóc Pluswick ®Innova CIÓ megteremti a nyugtató hang egy pattogó tűz. Ennek a fából készült kanócnak az egyedülálló kereszt alakja lehetővé teszi a viasz-tó akár ötször gyorsabb feloldódását, mint egy hagyományos pamut kanócnál. Ezért kellemes illattal gyorsan belélegzi a helyiséget. Ez a szabadalmaztatott kanóc garantálja a szép és tiszta égést korom nélkül az üvegen. Halk hangot ad a pattogó tűzről. A fa fedél szolgál a gyertya alapjául, amikor ég, és ezzel védi a bútor felületét.

Estélyi máglya – kellemes erdei illat, mely a hideg éjszakák emlékeit idézi körül a szikrázó tűz körül a legközelebbi barátainak.

Oudwood – egy évszázadok óta elismert gyanta, utánozhatatlan meleg édes és paprika fűszeres illatával serkenti az elmét.

Fafüst – a cédrus és a forró szén illata nosztalgikus hangulatot idéz elő a ropogós tűz égésében – gyertyáink kedvenc csomagja egy extra szenzációs illat és lángélmény érdekében.

 

Jellemzők:

  • akár 60 óra égésig,
  • a repedés hangja égés közben,
  • tiszta égés,
  • fa kanóc,
  • kézzel fújt üveg váza,
  • a fedél talapzatként szolgál.
Hogyan kell használni:

Használja a gyertyát az utasításoknak megfelelően.

spotlámpák:

Mindig oldja fel a gyertyát a szélére, hagyja 3–4 órán át égni. Ha a gyertya dohányzik, a kanóc túl hosszú. Az ideális hossz 0,7 cm. Ha a kanóc hosszabb, fújja ki a gyertyát, hagyja lehűlni, és szakítsa meg az égett széleket, hogy a maradék ne essen a viaszba.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Típus gyertya

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.