Woodwick Illatos gyertyaváza Trilogy Woodland Shade 609,5 g

Márka: Woodwick Katalógus száma: 100010112911

Közvetlenül partnerünktőlÚjdonság

Woodwick Illatos gyertyaváza Trilogy Woodland Shade 609,5 g

A Trilogy Forest Shadow gyertya az erdő, a fűz és az neroli friss illatán vezet keresztül, patchuli és citromhéj kíséretében. A jázmin, a fekete orchidea és a szantálfa belső illata titokzatos öröm minden érzék számára. Friss citromfű illata, citromos héjaval dúsítva. További információ

8740

8 740 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100010112911

Leírás

Termékleírás

A Trilogy Forest Shadow gyertya az erdő, a fűz és az neroli friss illatán vezet keresztül, patchuli és citromhéj kíséretében. A jázmin, a fekete orchidea és a szantálfa belső illata titokzatos öröm minden érzék számára. Friss citromfű illata, citromos héjaval dúsítva. Ez a tipikus, fából készült fedéllel rendelkező gyertya illatosítja otthona illatát, és kitölti azt a ropogós kanóc lágy hangjával, amely elősegíti a kényelem és a hangulat hangulatát. Mert az otthon ott van, ahol a tűz kitör. A kanóc természetes fából készül.

A szabadalmaztatott formája a fa kanóc Pluswick ®Innova CIÓ megteremti a nyugtató hang egy pattogó tűz. Ennek a fából készült kanócnak az egyedülálló kereszt alakja lehetővé teszi a viasz-tó akár ötször gyorsabb feloldódását, mint egy hagyományos pamut kanócnál. Ezért kellemes illattal gyorsan belélegzi a helyiséget. Ez a szabadalmaztatott kanóc garantálja a szép és tiszta égést korom nélkül az üvegen. Halk hangot ad a pattogó tűzről. A fa fedél szolgál a gyertya alapjául, amikor ég, és ezzel védi a bútor felületét.

Jellemzők:

  • Varázsolja el az erdő illata és a fás hangok,
  • akár 130 óra égés,
  • a repedés hangja égés közben,
  • tiszta égés,
  • fa kanóc,
  • kézzel fújt üveg váza,
  • a fedél talapzatként szolgál.
Hogyan kell használni:

Használja a gyertyát az utasításoknak megfelelően.

spotlámpák:

Mindig oldja fel a gyertyát a szélére, hagyja 3–4 órán át égni. Ha a gyertya dohányzik, a kanóc túl hosszú. Az ideális hossz 0,7 cm. Ha a kanóc hosszabb, fújja ki a gyertyát, hagyja lehűlni, és szakítsa meg az égett széleket, hogy a maradék ne essen a viaszba.


Paraméterek

%2% paraméterei

Típus gyertya

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.