Woodwick Lemongrass & Lily illatgyertya üvegben  609,5 g

Márka: Woodwick Katalógus száma: 100010100088

Közvetlenül partnerünktől

Woodwick Lemongrass & Lily illatgyertya üvegben  609,5 g

Az üvegmécsesben elhelyezett Lemongrass & Lily illatgyertya a liliom illatjegyei.  A grapefruit, a citrom, a jázmin, a liliom, az ámbra, a cédrusfa és az ózon illata titokzatos öröm minden érzék számára. További információ

7600

10 810 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
7 600 Ft
-29%

Katalógus száma: 100010100088

Leírás

Termékleírás

Az üvegmécsesben elhelyezett Lemongrass & Lily illatgyertya a liliom illatjegyei. A grapefruit, a citrom, a jázmin, a liliom, az ámbra, a cédrusfa és az ózon illata titokzatos öröm minden érzék számára.
Illatgyertya tipikus fából készült fedéllel, amely beillatosítja és megtölti otthonát az égő fa pattoggó hangjával. Olyan hangulatot teremt, mintha csak az égő kandalló előtt ülne, mert ahogy a mondás is szól: „Az otthon ott van, ahol a tűz lobog“. A gyertya kanóca természetes fából készült. 

A Woodwick márka szabadalmaztatta a Pluswick® Innovation technológiával rendelkező kanócot, amely az égő fa pattoggó hangját adja ki egés közben. A fából készült, egyedülálló, kereszt formájú kanóc akár 5-ször gyorsabban feloldja a viaszt, mint egy klasszikus pamut kanóc. Ennek köszönhetően otthonát pillanatok alatt illatossá varázsolja. A szabadalmaztatott kanóc tiszta égést biztosít, korom és kellemetlen maradékok nélkül. Az égő fa pattoggó hangját adja ki égés közben. A fából készült fedél alátétként szolgál, védi a bútor felületét.

Jellemzők:

  • citromfű és a liliom illat
  • akár 130 órányi égést biztosít,
  • az égő fa pattoggó hangját adja ki egés közben,
  • tisztán ég,
  • fából készült kanóc,
  • dizájnos, fúvott üvegből készült üvegmécsesben,
  • a fából készült fedél alátétként szolgál.
Hogyan kell használni:

Az illatgyertyát a használati utasításban leírtaknak megfelelően  használja.

spotlámpák:

Ügyeljen arra, hogy a gyertya ne égjen le teljesen az aljáig. A gyertyát 3–4 óráig hagyja égni. Ha a gyertya füstöl, akkor a kanóc túl hosszú. A kanóc ideális hossza 0,7 cm. Ha a kanóc ennél hosszabb, fújja el a gyertyát, hagyja kihűlni és távolítsa el a leégett részeket úgy, hogy ne essenek a viaszba.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Típus gyertya

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.