Woodwick  Mint Truffle illatgyertya üvegben 275 g

Márka: Woodwick Katalógus száma: 100004410077

Közvetlenül partnerünktől

Woodwick  Mint Truffle illatgyertya üvegben 275 g

 Mint Truffle illatgyertya bemutatja a sötét csokoládé, író és frissítő menta keverékét.   Illatgyertya tipikus fából készült fedéllel, amely beillatosítja és megtölti otthonát az égő fa pattoggó hangjával. További információ

5720

7 550 Ft
5 720 Ft
-24%

Katalógus száma: 100004410077

Leírás

Termékleírás

 Mint Truffle illatgyertya bemutatja a sötét csokoládé, író és frissítő menta keverékét.  Illatgyertya tipikus fából készült fedéllel, amely beillatosítja és megtölti otthonát az égő fa pattoggó hangjával. Olyan hangulatot teremt, mintha csak az égő kandalló előtt ülne, mert ahogy a mondás is szól: „Az otthon ott van, ahol a tűz lobog“. A gyertya kanóca természetes fából készült. 

A Woodwick márka szabadalmaztatta a Pluswick® Innovation technológiával rendelkező kanócot, amely az égő fa pattoggó hangját adja ki egés közben. A fából készült, egyedülálló, kereszt formájú kanóc akár 5-ször gyorsabban feloldja a viaszt, mint egy klasszikus pamut kanóc. Ennek köszönhetően otthonát pillanatok alatt illatossá varázsolja. A szabadalmaztatott kanóc tiszta égést biztosít, korom és kellemetlen maradékok nélkül. Az égő fa pattoggó hangját adja ki egés közben. A fából készült fedél alátétként szolgáll, védi a bútor felületét.

 


 

Jellemzők:

  • a sötét csokoládé, író és menta illata,
  • az égő fa pattoggó hangját adja ki egés közben,
  • tisztán ég,
  • fából készült kanóc,
  • dizájnos, fúvott üvegből készült üvegmécsesben,
  • a fából készült fedél alátétként szolgál.
  • akár 60 órányi égést biztosít,
Hogyan kell használni:

Az illatgyertyát a használati utasításban leírtaknak megfelelően használja.

spotlámpák:

Ügyeljen arra, hogy a gyertya ne égjen le teljesen az aljáig. A gyerytát 3–4 óráig hagyja égni. Ha a gyertya füstöl, akkor a kanóc túl hosszú. A kanóc ideális hossza 0,7 cm. Ha a kanóc ennél hosszabb, fújja el a gyertyát, hagyja kihűlni és távolítsa el a leégett részeket úgy, hogy ne essenek a viaszba.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Típus gyertya

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.