Woodwick  Oudwood hajógyertya 385 g

Márka: Woodwick Katalógus száma: 100004410064

Közvetlenül partnerünktőlAkció

Az akció 2019.09.30. -ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Woodwick  Oudwood hajógyertya 385 g

A gyanta serkenti az elme határtalan, meleg, édes és borsos fűszeres illatát. Kifinomult gyertya kerámia dekoratív vázában. Az egyedülálló WARTHWICK® FLAME kanócnak köszönhetően a gyertya az égő fa pattoggó hangját adja ki egés közben. További információ

8200

8 200 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 10 490 Ft, Megtakarítás: 2 290 Ft (21 %)

Katalógus száma: 100004410064

Leírás

Termékleírás

A gyanta serkenti az elme határtalan, meleg, édes és borsos fűszeres illatát. Kifinomult gyertya kerámia dekoratív vázában. Az egyedülálló WARTHWICK® FLAME kanócnak köszönhetően a gyertya az égő fa pattoggó hangját adja ki egés közben. Olyan hangulatot teremt, mintha csak az égő kandalló előtt ülne, mert ahogy a mondás szerint: „Az otthon ott van, ahol a tűz lobog". Égési iső: 60 óra. 

A prémium paraffin és a szója viasz keveréke erősen koncentrált illatokkal biztosítja a tiszta égetést kellemetlen maradék nélkül. A zamatos esszenciákat gondosan választották ki, hogy kitöltsék a szobát tartós illatokkal. A nyitott gyertya forma növeli az illatosító esszenciák párolgásának a területét a viasz tóból, és biztosítja az egységes illat-élményt. A fából készült fedél alapként szolgál a gyertya alatt, amikor elégetik a bútor felületének védelmére.

Jellemzők:

  • gyanta illat
  • az égő fa pattoggó hangját adja ki egés közben,
  • tisztán ég,
  • fából készült kanóc,
  • kerámia dekoratív vázában
  • égési idő: 60 óra.
Hogyan kell használni:

Az illatgyertyát a használati utasításban leírtaknak megfelelően  használja.

spotlámpák:

Ügyeljen arra, hogy a gyertya ne égjen le teljesen az aljáig. A gyerytát 3–4 óráig hagyja égni. Ha a gyertya füstöl, akkor a kanóc túl hosszú. A kanóc ideális hossza 0,7 cm. Ha a kanóc ennél hosszabb, fújja el a gyertyát, hagyja kihűlni és távolítsa el a leégett részeket úgy, hogy ne essenek a viaszba.


Paraméterek

%2% paraméterei

Típus gyertya

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.