Woodwick Petite Evening Onyx illatgyertya  31 g

Márka: Woodwick Katalógus száma: 100010781287

Közvetlenül partnerünktől

Woodwick Petite Evening Onyx illatgyertya  31 g

A Petite Evening Onyx üvegmécsesben elhelyezett illatgyertyajázmin, a fekete orchidea és a szantálfa nyugtató illatát árasztja otthonába.  Illatgyertya tipikus fából készült fedéllel, amely beillatosítja és megtölti otthonát az égő fa pattogó hangjával. További információ

1010

1 500 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
1 010 Ft
-32%

Katalógus száma: 100010781287

Leírás

Termékleírás

A Petite Evening Onyx üvegmécsesben elhelyezett illatgyertya
jázmin, a fekete orchidea és a szantálfa nyugtató illatát árasztja otthonába. Illatgyertya tipikus fából készült fedéllel, amely beillatosítja és megtölti otthonát az égő fa pattogó hangjával. Olyan hangulatot teremt, mintha csak az égő kandalló előtt ülne, mert ahogy a mondás is szól: „Az otthon ott van, ahol a tűz lobog“. A gyertya kanóca természetes fából készült. 

A Woodwick márka szabadalmaztatta a Pluswick® Innovation technológiával rendelkező kanócot, amely az égő fa pattoggó hangját adja ki egés közben. A fából készült, egyedülálló, kereszt formájú kanóc akár 5-ször gyorsabban feloldja a viaszt, mint egy klasszikus pamut kanóc. Ennek köszönhetően otthonát pillanatok alatt illatossá varázsolja. A szabadalmaztatott kanóc tiszta égést biztosít, korom és kellemetlen maradékok nélkül. Az égő fa pattoggó hangját adja ki egés közben.

Jellemzők:

  • jázmin, fekete orchidea és szantálfa illata,
  • akár 8 órán át tartó illat
  • az égő fa pattogó hangját adja ki égés közben,
  • tisztán ég,
  • fából készült kanóc,
  • utazási csomagolásban fedéllel,
  • illat kis helyekre.
Hogyan kell használni:

Az illatgyertyát a használati utasításban leírtaknak megfelelően  használja.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Típus gyertya

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.