Woodwick Radish & Rhubarb illatgyertya üvegben 85 g

Márka: Woodwick Katalógus száma: 100004410093

Közvetlenül partnerünktől

Woodwick Radish & Rhubarb illatgyertya üvegben 85 g

Radish & Rhubarb illatgyertya a friss retek és  a rebarbara illatát hozza otthonába. Az illatos gyertya a Radish & Rhubarb váza a friss raki illatát a savas rabarbari illatokkal illeti. További információ

3300

4 120 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
3 300 Ft
-19%

Katalógus száma: 100004410093

Leírás

Termékleírás

Radish & Rhubarb illatgyertya a friss retek és  a rebarbara illatát hozza otthonába.
Az illatos gyertya a Radish & Rhubarb váza a friss raki illatát a savas rabarbari illatokkal illeti. Illatgyertya tipikus fából készült fedéllel, amely beillatosítja és megtölti otthonát az égő fa pattoggó hangjával. Olyan hangulatot teremt, mintha csak az égő kandalló előtt ülne, mert ahogy a mondás is szól: „Az otthon ott van, ahol a tűz lobog“. A gyertya kanóca természetes fából készült. 

A Woodwick márka szabadalmaztatta a Pluswick® Innovation technológiával rendelkező kanócot, amely az égő fa pattoggó hangját adja ki egés közben. A fából készült, egyedülálló, kereszt formájú kanóc akár 5-ször gyorsabban feloldja a viaszt, mint egy klasszikus pamut kanóc. Ennek köszönhetően otthonát pillanatok alatt illatossá varázsolja. A szabadalmaztatott kanóc tiszta égést biztosít, korom és kellemetlen maradékok nélkül. Az égő fa pattoggó hangját adja ki égés közben. A fából készült fedél alátétként szolgál, védi a bútor felületét.

 

 

Jellemzők:

  • a retek és a rebarba illata 
  • égési idő 20 óra
  • az égő fa pattoggó hangját adja ki égés közben,
  • tisztán ég,
  • fából készült kanóc,
  • dizájnos, fúvott üvegből készült üvegmécsesben,
  • a fából készült fedél alátétként szolgál.
Hogyan kell használni:

Az illatgyertyát a használati utasításban leírtaknak megfelelően használja.

spotlámpák:

Ügyeljen arra, hogy a gyertya ne égjen le teljesen az aljáig. A gyerytát 3–4 óráig hagyja égni. Ha a gyertya füstöl, akkor a kanóc túl hosszú. A kanóc ideális hossza 0,7 cm. Ha a kanóc ennél hosszabb, fújja el a gyertyát, hagyja kihűlni és távolítsa el a leégett részeket úgy, hogy ne essenek a viaszba.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Típus gyertya

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.