Woodwick Trilogy gyertya, Botanikus kert, 609,5 g

Woodwick Trilogy gyertya, Botanikus kert, 609,5 g

Száma: 100022167529
Közvetlenül partnerünktől Kiárusítás
Botanikus kert, 609,5 g – fényesen illatos trilógia gyertya üveg ovális vázaban fa fedéllel, készítette: WoodWick
További információ
10 065 Ft
9 418 Ft
-6%
Partnerünktől: Apollo store

Partnerünknél készleten 5-nél több db

2021.5.25 - 2021.5.26 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100022167529

Leírás

Lélegző illat a mámorító lila és finom rózsa kombinációjával, kiegészítve illatos méhsejt hegymászó virágokkal.

bonyolult gyertya egy ovális, kézi fúvással készített, átlátszó üvegből készült vázaban , amelyet egy masszív fa fedél díszít, a kerület körül gumi , amely megakadályozza a elhalványulást. A fa fedél talapzatként szolgál a gyertya alatt, amikor ég, és védi a bútor felületét.
Az új szabadalmaztatott innováció a 100% -ban természetes fatuskó lehetővé teszi a szag gyorsabb felszabadítását
és jobb égetését . Az egyedülálló fa kanóc gondoskodik a kandallóban való hűvösen fellépő tűz és egy sugárzó láng hatásáról.
illatok és színek keveréke, amely illeszkedik . Minden egyes színes réteg különféle illatot tartalmaz , és amint a gyertya ég, a felső réteg fokozatosan megolvad alatta a rétegbe, létrehozva egy új > és egyedi illat.
A gyertya kézzel készítették az USA-ban magas minőségű viaszok felhasználásával, ahol a szójaviasz jelentős szerepet játszik. </ b>. Legfeljebb 50% -kal hosszabb ideig ég, mint a paraffin, fenntarthatóan fenntartható forrásokból készül, és biológiailag lebontható .
A felhasznált viaszok és a természetes fa kanó köszönhetően a WoodWick gyertyák minden probléma nélkül égnek, és az egyik leghosszabb
égési idővel rendelkeznek.
Kényeztesse magát a leginkább kiválasztott illattal, amely az idő múlásával eltűnik ! Ez a ellenállhatatlan WoodWick gyertya akár 130 óra valódi öröm az illatból.
Súly : 609,5 g.
A termék teljes csomagolt méretei: szélesség: 103mm, magasság: 102mm, hosszúság: 177mm
A teljes termék tömege: 1.12 Kg

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.