Woodwick  Trilogy Island Getaway hajógyertya 453 g

Márka: Woodwick Katalógus száma: 100004410277

Közvetlenül partnerünktől

Woodwick  Trilogy Island Getaway hajógyertya 453 g

Az Exotikus sziget a kókusz és a sós tengeri levegő  csodálatos egyvelegével varázsolja illatossá otthonát.  A lédús citrusfélék és pezsgő illata teszi még különlegesebbé. A lédús ananász és a krémes kókusz csodálatos édes illatkompozíciója pedig már csak hab a tortán. További információ

8410

10 510 Ft
8 410 Ft
-19%

Katalógus száma: 100004410277

Leírás

Termékleírás

Az Exotikus sziget a kókusz és a sós tengeri levegő  csodálatos egyvelegével varázsolja illatossá otthonát. 
A lédús citrusfélék és pezsgő illata teszi még különlegesebbé. A lédús ananász és a krémes kókusz csodálatos édes illatkompozíciója pedig már csak hab a tortán. Az egyedülálló HEARTHWICK® FLAME kanócnak köszönhetően a gyertya az égő fa pattoggó hangját adja ki egés közben. Olyan hangulatot teremt, mintha csak az égő kandalló előtt ülne, mert ahogy a mondás szerint: „Az otthon ott van, ahol a tűz lobog". Égési iső: 30–40 óra. 

A prémium paraffin és a szója viasz keveréke erősen koncentrált illatokkal biztosítja a tiszta égést, kellemetlen maradék nélkül. Az illatos esszenciák gondosan lettek kiválasztva, hogy tartós illatokkal tölthessék be a szobát. A nyitott gyertya forma növeli az illatos esszenciák párolgásának  területét, és biztosítja az egységes illat-élményt.  A fából készült fedele, alátétként használható, amely védi a bútor felületét a hőtől.

Jellemzők:
  • a kókusz és a sós tengeri levegő, a citrusfélék és a pezsgő illata,
  • ​az égő fa pattoggó hangját adja ki egés közben,
  • tisztán ég,
  • fából készült kanóc,
  • dizájnos, fúvott üvegből készült üvegmécsesben,
  • a fedél alátétként szolgáll,
  • égési idő: 30–40 óra.
Hogyan kell használni:Az illatgyertyát a használati utasításban leírtaknak megfelelően használja.spotlámpák:Ügyeljen arra, hogy a gyertya ne égjen le teljesen az aljáig. A gyerytát 3–4 óráig hagyja égni. Ha a gyertya füstöl, akkor a kanóc túl hosszú. A kanóc ideális hossza 0,7 cm. Ha a kanóc ennél hosszabb, fújja el a gyertyát, hagyja kihűlni és távolítsa el a leégett részeket úgy, hogy ne essenek a viaszba.

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Típus gyertya

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.