Woodwick  Vanilla Bean hajógyertya 453 g

Márka: Woodwick Katalógus száma: 100004410292

Közvetlenül partnerünktőlAkció

Az akció 2019.08.25. -ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Woodwick  Vanilla Bean hajógyertya 453 g

Vanilla Bean Candle Boat gazdag vanília illatú. Az egyedülálló WARTHWICK® FLAME kanócnak köszönhetően a gyertya az égő fa pattoggó hangját adja ki egés közben. Olyan hangulatot teremt, mintha csak az égő kandalló előtt ülne, mert ahogy a mondás szerint: „Az otthon ott van, ahol a tűz lobog". További információ

6530

6 530 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 9 070 Ft, Megtakarítás: 2 540 Ft (28 %)

Katalógus száma: 100004410292

Leírás

Termékleírás

Vanilla Bean Candle Boat gazdag vanília illatú.

Az egyedülálló WARTHWICK® FLAME kanócnak köszönhetően a gyertya az égő fa pattoggó hangját adja ki egés közben. Olyan hangulatot teremt, mintha csak az égő kandalló előtt ülne, mert ahogy a mondás szerint: „Az otthon ott van, ahol a tűz lobog". Égési iső: 30–40 óra. 

A prémium paraffin és a szója viasz keveréke erősen koncentrált illatokkal biztosítja a tiszta égetést kellemetlen maradék nélkül. A zamatos esszenciákat gondosan választották ki, hogy kitöltsék a szobát tartós illatokkal. A nyitott gyertya forma növeli az illatosító esszenciák párolgásának a területét a viasz tóból, és biztosítja az egységes illat-élményt. A fából készült fedél alapként szolgál a gyertya alatt, amikor elégetik a bútor felületének védelmére.

Jellemzők:

  • vanília illat
  • az égő fa pattoggó hangját adja ki egés közben,
  • tisztán ég,
  • fából készült kanóc,
  • dizájnos, fúvott üvegből készült üvegmécsesben,
  • a fedél alátétként szolgáll,
  • égési idő: 30–40 óra.
Hogyan kell használni:Az illatgyertyát a használati utasításban leírtaknak megfelelően  használja.spotlámpák:Ügyeljen arra, hogy a gyertya ne égjen le teljesen az aljáig. A gyerytát 3–4 óráig hagyja égni. Ha a gyertya füstöl, akkor a kanóc túl hosszú. A kanóc ideális hossza 0,7 cm. Ha a kanóc ennél hosszabb, fújja el a gyertyát, hagyja kihűlni és távolítsa el a leégett részeket úgy, hogy ne essenek a viaszba.

Paraméterek

%2% paraméterei

Típus gyertya

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.