Woodwick White Tea & Jasmine illatgyertya üvegben 85 g

Márka: Woodwick Katalógus száma: 100010055306

Közvetlenül partnerünktől

Woodwick White Tea & Jasmine illatgyertya üvegben 85 g

Az üvegmécsesben elhelyezett White Tea & Jasmine illatgyertya a tiszta fehér tea, egy kis jázmin, vörös cédrus és rózsa illatjegyeit rejti magába. Illatgyertya tipikus fából készült fedéllel, amely beillatosítja és megtölti otthonát az égő fa pattoggó hangjával. További információ

3410

3 410 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 4 250 Ft, Megtakarítás: 840 Ft (19 %)

Katalógus száma: 100010055306

Leírás

Termékleírás

Az üvegmécsesben elhelyezett White Tea & Jasmine illatgyertya a tiszta fehér tea, egy kis jázmin, vörös cédrus és rózsa illatjegyeit rejti magába.
Illatgyertya tipikus fából készült fedéllel, amely beillatosítja és megtölti otthonát az égő fa pattoggó hangjával. Olyan hangulatot teremt, mintha csak az égő kandalló előtt ülne, mert ahogy a mondás is szól: „Az otthon ott van, ahol a tűz lobog“. A gyertya kanóca természetes fából készült. 

A Woodwick márka szabadalmaztatta a Pluswick® Innovation technológiával rendelkező kanócot, amely az égő fa pattoggó hangját adja ki egés közben. A fából készült, egyedülálló, kereszt formájú kanóc akár 5-ször gyorsabban feloldja a viaszt, mint egy klasszikus pamut kanóc. Ennek köszönhetően otthonát pillanatok alatt illatossá varázsolja. A szabadalmaztatott kanóc tiszta égést biztosít, korom és kellemetlen maradékok nélkül. Az égő fa pattoggó hangját adja ki égés közben. A fából készült fedél alátétként szolgál, védi a bútor felületét.

Jellemzők:

  • fehér tea, jázmin, cédrus és rózsa illata,
  • akár 20 órányi égést biztosít,
  • az égő fa pattoggó hangját adja ki egés közben,
  • tisztán ég,
  • fából készült kanóc,
  • dizájnos, fúvott üvegből készült üvegmécsesben,
  • a fából készült fedél alátétként szolgál.
Hogyan kell használni:

Az illatgyertyát a használati utasításban leírtaknak megfelelően  használja.

spotlámpák:

Ügyeljen arra, hogy a gyertya ne égjen le teljesen az aljáig. A gyertyát 3–4 óráig hagyja égni. Ha a gyertya füstöl, akkor a kanóc túl hosszú. A kanóc ideális hossza 0,7 cm. Ha a kanóc ennél hosszabb, fújja el a gyertyát, hagyja kihűlni és távolítsa el a leégett részeket úgy, hogy ne essenek a viaszba.


Paraméterek

%2% paraméterei

Típus gyertya

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.