Yankee Candle Belmont  bronz dísz korona a nagy és közepes illatgyertyához 1 db

Márka: Yankee Candle Katalógus száma: 100004414736

Közvetlenül partnerünktől

Yankee Candle Belmont  bronz dísz korona a nagy és közepes illatgyertyához 1 db 

A Belmont  bronz dísz korona  közepes és nagy Yankee Candle Classic gyertyákhoz készült. Ez a dísz korona  nemcsak esztétikai és vizuálisan vonzó kiegészítő a gyertyához. Ezek a kis fedők úgy lettek tervezve, hogy csökkentsék a láng körüli légáramlatokat. További információ

2740

2 740 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100004414736

Leírás

Termékleírás

A Belmont  bronz dísz korona  közepes és nagy Yankee Candle Classic gyertyákhoz készült. Ez a dísz korona  nemcsak esztétikai és vizuálisan vonzó kiegészítő a gyertyához. Ezek a kis fedők úgy lettek tervezve, hogy csökkentsék a láng körüli légáramlatokat. Egyszerűen csak helyezze az üveggyertyákra és a gyertya nemcsak egyenletesebben fog égni, de az illat is nagyobb hatékonysággal terjed majd szét a szobában.

Jellemzők:

  • dísz korona
  • közepes és nagy Classic gyertyákhoz,
  • esztétikai funkció
  • tökéletes kiegészítő a gyertyához
  • egyenes és stabil lángot biztosít.
Hogyan kell használni:

Kövesse a mellékelt utasításokat.


Paraméterek

%2% paraméterei

Típus gyertya

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.