Yankee Candle Dísz korona  a  Moroccan Copper illatgyertyához 1 db

Márka: Yankee Candle Katalógus száma: 100004414734

Közvetlenül partnerünktől

Yankee Candle Dísz korona  a  Moroccan Copper illatgyertyához 1 db 

Dísz korona  a  Moroccan Copper közepes és nagy Yankee Candle Classic gyertyákhoz készült. Ez a dísz korona  nemcsak esztétikai és vizuálisan vonzó kiegészítő a gyertyához. Ezek a kis fedők úgy lettek tervezve, hogy csökkentsék a láng körüli légáramlatokat. További információ

3240

3 240 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100004414734

Leírás

Termékleírás

Dísz korona  a  Moroccan Copper közepes és nagy Yankee Candle Classic gyertyákhoz készült. Ez a dísz korona  nemcsak esztétikai és vizuálisan vonzó kiegészítő a gyertyához. Ezek a kis fedők úgy lettek tervezve, hogy csökkentsék a láng körüli légáramlatokat. Egyszerűen csak helyezze az üveggyertyákra és a gyertya nemcsak egyenletesebben fog égni, de az illat is nagyobb hatékonysággal terjed majd szét a szobában.
 

Jellemzők:

  • dísz korona
  • közepes és nagy Classic gyertyákhoz,
  • esztétikai funkció
  • tökéletes kiegészítő a gyertyához
  • lapos és stabil lángot biztosít.
Hogyan kell használni:

Kövesse a mellékelt utasításokat.


Paraméterek

%2% paraméterei

Típus gyertya

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.