Yankee Candle Illatgyertya aromalámpába Salsa mangó és őszibarack  (Mango Peach Salsa) 61 g

Márka: Yankee Candle Katalógus száma: 100007957857

Közvetlenül partnerünktől

Yankee Candle Illatgyertya aromalámpába Salsa mangó és őszibarack  (Mango Peach Salsa) 61 g

A mangóból és az őszibarackból származó salsa illatos viasz édes és fűszeres illatot áraszt otthonába. A lédús mangó és az őszibarack,  citrom,  gyömbér virág és a rózsaszín borssal fűszerezve kellemes légkört teremt lakásába. Feloldódik a Scenterpiece elektromos aromalámpában. További információ

2050

2 050 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100007957857

Leírás

Termékleírás

A mangóból és az őszibarackból származó salsa illatos viasz édes és fűszeres illatot áraszt otthonába. A lédús mangó és az őszibarack,  citrom,  gyömbér virág és a rózsaszín borssal fűszerezve kellemes légkört teremt lakásába. Feloldódik a Scenterpiece elektromos aromalámpában. Mivel a viasz gyorsan és egyszerűen más illatú viaszra cserélhető, bármikor pontosan hangulatához illő illatot varázsolhat otthonába.

Jellemzők:

  • illatos viasz aromalámpába
  • illatidő: 8 óra,
  • újra felhasználható.
Hogyan kell használni:

Tegye a viaszt az aromalámpába és  helyezze  a konnektorba. Illat csere esetén nem kell várni míg a viasz megszárad.


Paraméterek

%2% paraméterei

Típus gyertya

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.