CONCEPT SO4000 INFRA

CONCEPT SO4000 INFRA

Száma: 1296527
2 év garancia
Gyümölcs aszaló infravörös sugárzással. A Concept SO4000 INFRA 5 előre beállítható programja alkalmas gyümölcsök, zöldségek, húsok szárítására, joghurt készítésére és sterilizálásra, mely gyönyörűen kitisztítja az aszalógépet. Az infravörös sugárzás ugyanolyan természetes módon szárítja az élelmiszereket, mint a napfény csupán UV sugárzás nélkül. A kézi program választásával beállíthatod az időt és a hőmérsékletet. További információ
104 990 Ft
Piaci ár ÁFA-val
86 990 Ft
-17%
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

2021.10.18 személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2021.10.19 prémium szállítással várhatóan
 
2021.10.20 - 2021.10.22 standard szállítással várhatóan

Száma: 1296527

Leírás

A Concept SO4000 INFRA főbb jellemzői

 • Infra sugárzás
 • 5 előre beállítható program
 • Kézi program
 • - Egyszerű karbantartás

Új generációs aszalás a Concept SO4000 INFRA segítségével

Legjobban a természetes napfény szárítja az élelmiszereket, ami azonban nem süt egész évben olyan erővel, hogy mindent úgy kiszárítson ahogy szeretnénk. A Concept SO4000 INFRA aszalógép infra sugarakat használ, amely ugyanolyan természetes módon szárítja az élelmiszereket, mint a napfény, csak káros UV sugárzás nélkül. Az infravörös sugárzás gyorsabban szárít és megőrzi az élelmiszerek vitamin, enzim, ásványi anyag és rosttartalmát. Megakadályozza a húsok és halak megromlását. 

 Concept SO4000 INFRA aszaló

Válassz az 5 program közül

A Concept SO4000 INFRA aszalógép 4 aszalóprogrammal és 1 sterilizáló programmal rendelkezik. Választhatsz a gyümölcs, zöldség és hús programok közül- ennek köszönhetően könnyedén elkészítheted kedvenc szárított húsodat, amit máskülönben tíz órán keresztül készíthetnél a sütőben. Nyugodtan próbáld ki a joghurt programot is, mellyel olyan minőségű házi joghurtot tudsz készíteni, mint ami egyenesen a tejüzemből érkezik. Minden programnál beállíthatod, hogy infrával vagy heaterrel (infra nélkül) szeretnél szárítani.

Concept SO4000 INFRA tálcák

Tudtad, hogy…?

Az élelmiszerek szárítása bizonyítottan a legegészségesebb módja a tartósításnak? Az élelmiszer hosszú hónapokat kitart és nem veszíti el az előnyös vitaminokat és tápanyagokat. A fagyasztott gyümölcsben csupán 40–60 % tápanyag marad meg, a szárítottban akár 97% tápanyag és vitamin.

Saját szárítási program

Ha nem választasz semmilyen beállítható program közül, választhatod a saját programot, melynél saját szükségleteid szerint állíthatod be az időt és hőmérsékletet. A hőmérsékletet 35 °C és 75 °C között állíthatod be. A szárítási időt akár 99 órára is be lehet állítani.

altConcept SO4000 INFRA kezelésalttitle Az aszalógép kezelése rendkívül könnyű és kényelmestitle

Egyszerű karbantartás

Az aszalóhoz 5 rozsdamentes tálca jár, melyek mosogatógépben tisztíthatók. A műanyag tálcákkal szemben ezek a rozsdamentes tálcák tartósabbak és gyorsabban felmelegednek, ezzel meggyorsítva az élelmiszer szárítás folyamatát. Elengedhetetlen azonban a tálcákat kézzel átdörzsölni a mosogatóban.

Concept SO4000 INFRA tisztítás

Tulajdonságok:

 • Egyenletes étel szárítás
 • Gyümölcsök, zöldségek, gombák ,húsok szárítása
 • Tápanyagok és vitaminok megőrzése
 • Infravörös sugárzás gyorsabban szárít és megőrzi a vitaminokat
 • Lehetőség infra nélküli szárításra
 • Beállított hőmérséklet vezérlés: 35–75 °C
 • 5 előre beállítható program
 • Kézi program
 • Rozsdamentes tálcák

Tartozékok

 • 5 szárító tálca

Műszaki paraméterek

Teljesítmény 500 W
Lemezek száma 5
Lemezek átmérője 30 × 24 cm
Színe fekete
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.