G21 Paradiso big, white

Értékelés: 5 1 értékelés Márka: G21 Katalógus száma: 1122644

G21 Paradiso big, white

Extra nagyméretű gyümölcsszárító teljesítménye 550 W. G21 Paradiso big fehér színben gyorsan és egyenletesen megszárít minden gyümölcsöt legyen az gomba, gyógynövény és zöldség. időzítő és automatikus leállítás funkcióval is rendelkezik. A hőmérséklet tartomány 40–70 ° C között választható. Kiemelkedik a csendes működésével, amelynek köszönhetően száríthatsz egész éjszaka és reggel csak tedd a szárított növényeket légmentes üvegekbe vagy dobozokba. További információ

20590
5 1

20 590 Ft ÁFA-val Piaci ár: 21 990 Ft, Megtakarítás: 1 400 Ft (6 %)

Katalógus száma: 1122644

Leírás

Termékleírás

G21 Paradiso big white

Az élelmiszerszárítót úgy tervezék, hogy csökkentse a viztartalmat gyümölcsökben, zöldségekben, húsban, fűszernövényekben vagy gombákban. Szárítás étel az egyik legegészségesebb módja az élelmiszer-feldolgozásnak, mert hosszú ideig tárolható lezárható üvegekben vagy dobozokban, sötét helyen, szobahőmérsékleten. Ezzel a móddal nagyjából eláll 1–2évig . A G21 Paradiso Big White élelmiszer-szárító három fontos tényezőt egyesít, nevezetesen minőség, teljesítmény és megbízhatóság. Az élelmiszert nagyon rövid idő alatt szárítja és a jobb ventilátor pozíciónak köszönhetően egyenletesen. A szárítás fokát az igényeknek megfelelően beállíthatod. Ezenkívül a lemez felülete tapadásmentes anyagból készült , így az élelmiszer a lemezhez nem ég oda és könnyen leválasztható lesz. A szárító működése rendkívül csendes, így biztonságosan kiszáradhatja az ételt éjszaka vagy egy film megtekintése közben. Ezen kívül kiválaszthatod a hőmérsékletet 40 ° C-tól 70 ° C-ig terjedő tartományban és az időzítőn válaszd ki az ajánlott szárítóidőt. A beállított idő elteltével a szárító automatikusan kikapcsol. Neked biztosan nem kell figyelned ezt a szárítót, ő maga elvégzi a munkáját.

Tulajdonságok

  • Digitális kijelző
  • Hőmérséklet-szabályozó 40–70 ° C
  • Időzítő
  • Silent Thing csendes ventilátor

Műszaki paraméterek

Teljesítmény 550 W
Hálók száma 6
Hálózati átmérő 42 × 28,5 cm
Ventilátor Igen
Méretek 29 × 21,5 × 41 cm (M × Sz × H)
Szín Fehér

Referenciák


Paraméterek

%2% paraméterei

Aszaló formája négyzet
Tálcák száma 6 Darab
Tálcák átmérője 42 cm
Forgatható tálca nem
Időzítő igen
Hőmérséklet szabályozó igen
Automatikus kikapcsolás igen
Súly 3 kg
Szín

Szín

fehér
Teljesítmény 550 W

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.