G21 Paradiso Cube black

G21 Paradiso Cube black

Száma: 1071186
2 év garancia
Gyümölcsszárító G21 Paradiso Cube, alkalmas a víztartalom csökkentéséhez az élelmiszerekben, mint például gyümölcs, zöldség, hús, növények, gombák stb. A szárítás meghosszabbítja az élelmiszerek tárolási idejét és ezek mellett egy a legegészségesebb módok közül a tartósításra. Alternatíva másfajta tartósításra, mint pl. fagyasztás, sózás vagy befőzés. További információ
17 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1071186

Leírás

Főbb tulajdonságok G21 Paradiso cube

  • Magas teljesítmény
  • Kompakt méretek
  • Praktikus időzítő
  • Nagyon csendes működés
G21 Paradiso cube plata

G21 Paradiso cube kicsi, de ügyes

Élelmiszer szárító G21 Paradiso cube teljesítményével 350 W a legerősebbhez tartozik a saját kategóriájában. Az ő kompakt méretei (34 cm × 34 cm × 21 cm magasságra) biztosítja, hogy a konyhában nem fog ártogatni, és belefér kisebb szekrénybe a konyhában. A név alapján világos, hogy ez az élelmiszer szárító szögletes, ez lehetővé teszi, hogy beletehess vékonyabb hússzeleteket a lemezek falai mentén. 

G21 Paradiso cube sušení

A termény kétszer szárított

A szárító lapja állítható magasságra, hogy az élelmiszert egyenletesen szárítsa. A szárítót magaddal vihetted a hétvégi házadba, ahol megszáríthatod a frissen összeszedett gombát vagy gyümölcs és zöldség termést a kertben, vagy illatos növényeket, amelyet legfőképpen télen díjazol majd. A szárítógép hőmérsékletét kiválaszthatod 40–70 °C között, tehát könnyen megszáríthatod a marhahúst is.

G21 Paradiso cube plata

Tudtad, hogy…?

Az élelmiszer szárítás bizonyítottan a legegészségesebb módja a tartósításnak? Az élelmiszer hosszú hónapokat kitart és nem veszíti el az előnyös vitaminokat és tápanyagokat. A fagyasztott gyümölcsben 40–60 % tápanyag marad meg, a szárítottban akár 97% tápanyag és vitamin.

A megfelelő hőmérséklet fontos

A megfelelően beállított hőmérséklet fontos elem szárítás közben. Ha a hőmérséklet nagyon magas, elveszíti az összetevőit és fontos tápanyagait. A túl alacsony hőmérséklet nem szárítja ki megfelelően az összetevőket, és valamilyen időn belül elkezd romlani. A hőmérsékletet egyetlen gombbal tudod beállítani és ellenőrizheted a kis kijelzőn. A vezérlés nagyon könnyű és átlátható.

G21 Paradiso cube ovládání

G21 Paradiso cube egyedül dolgozik

A szárító okos időzítővel kialakított, automatikus kikapcsoló funkcióval, amely megkönnyít rengeteg munkát. A digitális kijelzőn beállítható a szárítás ideje és annak leteltével magától kikapcsol. Szárítás során, nyugodtan felvághatod a hozzávalókat a másik szárításhoz, töltheted az idődet a családoddal vagy elolvashatsz egy jó könyvet.

G21 Paradiso big RAW strava

Tulajdonságok

  • Alacsony energiafogyasztás mellett az élelmiszerek szárítása
  • Gyümölcsök, zöldségek, gombák vagy húsok szárítása
  • Tápanyagok és vitaminok megőrzése
  • Magas teljesítményt
  • Beállított hőmérséklet vezérlés: 40–70 °C
  • Digitális időzítő automatikus kikapcsolással
  • Digitális kijelző
  • Hőbiztosíték

Tartozékok

  • 6 szárító lap

Műszaki paraméterek

Teljesítmény 350 W
Lapok száma 6
Ventilátor Igen
Magasság 21 cm
Szélesség 34 cm
Mélység 34 cm
Szín fekete
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.