Gyümölcsaszalók Rohnson

  • Márka
    Rohnson
    ×
Rohnson Gyümölcs aszaló R-2911

Rohnson Gyümölcs aszaló R-2911

13 490 Ft

5 tálcás 24 cm átmérőjű élelmiszer szárító. A Rohnson R-2911 beépített ventilátorral és hőmérsékletbeállítással 40 és 70 °C között. Ideális gyümölcsök, zöldségek, fűszernövények, gombák és húsok szárításához. 

Forgalmazó: MALL
Rohnson R 291 Aszaló
13x

Rohnson R 291 Aszaló

13 990 Ft

Rohnson R 291 Aszaló 5 aszalótálcájának köszönhetően egyidejűleg alkalmas gyümölcsök, zöldségek, gombák, gyógynövények és hús szárítására, miközben megőrzi az ízeket és aromákat. Átlátszó tálcái és fedele segítségével folyamatosan nyomon követheti a folyamatot. A túlmelegedés elleni védelmet ventillátor biztosítja.

Forgalmazó: MALL
Rohnson R-283 Aszaló
53x

Rohnson R-283 Aszaló

17 990 Ft

Rohnson R-283 Aszaló könnyen és gyorsan szárítja az élelmiszert. Többszintes elrendezésének köszönhetően egyidejűleg száríthat gyömölcsöket, zöldségeket, gyógynövényeket, gombaféléket vagy más növényeket. 9 db állítható magasságú 2,5×32 cm-es tálcával rendelkezik.

Forgalmazó: MALL

Gyümölcsaszalók

Minőségi és praktikus gyümölcsaszalót keres? Hogyan szárítsunk helyesen élelmiszert? Adunk néhány tanácsot!

Hogyan szárítsunk gyümölcsöt?

  • A szárítandó gyümölcs nem lehet rohadt vagy penészes, a penész később akár tovább is terjedhet.
  • A gyümölcsöt ajánlott vékonyan felszeletelni, hogy a darabok ne essenek le a szárítótálcák lyukain át.
  • Fontos továbbá a szárítási hőmérséklet helyes beállítása (általában 42 ° C), hogy a gyümölcsben megmaradjanak a hasznos tápanyagok.
  • Szárítás után a gyümölcsöt száraz, légmentesen lezárt edényben tároljuk, hogy elkerüljük a nedvesedést és a bepenészedést.

Kerek és négyszögletes gyümölcsaszalókkal szárítótálcák és minőségi kiegészítők széles választékával várjuk olyan márkáktól, mint a Concept, a SENCOR, a G21, az ETA, a ROHNSON, a GUZZANTI stb.