Albi Csocsóasztal

Albi Csocsóasztal

Értékelés: 4
6 990 Ft
6 810 Ft

Az Albi csocsóasztal tökéletes választás a csocsó és a futball szerelmeseinek! Két ember játszhat rajta egyszerre egymás ellen, és a karok segítségével 3–3 játékost lehet rajta egyszerre mozgatni. A kis pályán őrületes meccsek közepette garantáltan fergeteges hangulat alakul ki! Az kapuk mögött az eredményjelzőn követhető a meccs állása. 6 éves kortól ajánlott.


Chemoplast Asztali foci 53 x 30 x 7 cm
2 550 Ft

Chemoplast asztali foci aklasszikus, generációk által kedvelt játék. A táblán rögzített helyű játékosokkal kell a golyót az ellenfél kapujába juttatni. A játék 5 éves kortól ajánlott.


Chemoplast Asztali foci, 63 x 36 x 9 cm
4 990 Ft

Chemoplast asztali foci, 63 × 36 × 9 cm klasszikus játék, amit bárki életkortól és nemtől függetlenül szívesen játszik. A táblán rögzített helyű játékosokkal kell a golyót az ellenfél kapujába juttatni. Hívd össze te is a barátaidat, és kezdődhet is az izgalmas focimeccs! 5 éves kortól ajánlott.


Dunlop Csocsóasztal, 115x40x79 cm
49 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Dunlop csocsóasztal könnyedén elfér otthonodban, és rendkívüli játékélményt nyújt, akár egyedül gyakorolsz, akár a barátaiddal meccselsz. Ergonómikus, csúszásmentes fogantyúi segítségével egyszerűen és gördülékenyen irányíthatod játékosaid. A zöld és fekete csapat játékosai könnyen megkülönbötethetőek, a műanyag eredményjelzőnek hála, pedig mindig tisztában lehetsz az állással.


Rappa Futball játék /foci - nagy
3 190 Ft

A rugós foci kedvenc játék a fiatal labdarúgók között, és az egész család számára. Ezzel a focival a barátaidat 100%-ra le fogod nyűgözni. Élvezd a sok mókát, és játssz le egy szenzációs meccset!


Teddies Asztali foci, 60 x 36 x 8 cm
8 230 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az asztali foci izgalmas és időtlen játék, melyet mindenféle méretben és formában játszhatunk. A Teddies most egy kompakt, asztali méretű pályát alkotott meg a futball szerelmeseinek, melyen izgalmas lehetőségekkel élhetünk és fejleszthetjük taktikai gondolkodásmódunkat. Nagyszerű játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt!


Stiga Stiga Play Off Asztali hoki
29 990 Ft

28 450 Ft

Stiga Play Off asztali hoki kicsiknek és nagyoknak egyaránt szórakoztató játék. Ebben a bajnokságban Svédország és Finnország nemzeti válogatottjai mérik össze erejüket és taktikai tudásukat – rajtatok keresztül. Ki lesz a világbajnok?


Stiga Stanley Cup Asztali hoki

Stiga Stanley Cup Asztali hoki

Értékelés: 4,5
33 490 Ft

29 780 Ft

Stiga Asztali hoki az igazi NHL Stanley Kupa egy mérkézést játszhatjuk le, a Toronto és Detroit csapata mérkőzik egymással. Az asztali hoki játékai felnőtteknek és gyerekeknek is igazi élményt nyújtanak. A játékosokat karok segítségével egyenként mozgathatjuk. Az asztal és részei erős műanyagből készült, így sokáig bírja majd a kiképzést.