Lamps Csocsó

Lamps Csocsó

Értékelés: 3,5
44 190 Ft 33 250 Ft
+ ingyen szállítás

Csocsó minőségi fa kivitelben Ezzel a csocsóval turnét játszhattok. Csúszásmentes markolattal rendelkezik. Mindkét kapu kézi gólszámlálóval van ellátva.

Chemoplast Asztali foci 53 x 30 x 7 cm
4 510 Ft

Chemoplast asztali foci aklasszikus, generációk által kedvelt játék. A táblán rögzített helyű játékosokkal kell a golyót az ellenfél kapujába juttatni. A játék 5 éves kortól ajánlott.

Chemoplast Asztali foci, 63 x 36 x 9 cm
6 910 Ft

Chemoplast asztali foci, 63 × 36 × 9 cm klasszikus játék, amit bárki életkortól és nemtől függetlenül szívesen játszik. A táblán rögzített helyű játékosokkal kell a golyót az ellenfél kapujába juttatni. Hívd össze te is a barátaidat, és kezdődhet is az izgalmas focimeccs! 5 éves kortól ajánlott.

Chemoplast Asztali hoki

Chemoplast Asztali hoki

Értékelés: 4
4 780 Ft

Chemoplast Asztali hoki átélhetjük a jégkorong izgalmát, játékszellemét. A két csapat játékosainak irányításával a mérkőzés jó szórakozás gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Oldalt az eredményjelzőn követhetjük az állást. A műanyag asztal jó minőságű anyagának köszönhetően sokáig birja a járékot.

Teddies Jégkorong társasjáték
19 150 Ft
+ ingyen szállítás

Ideális játékot keresel fiúnak és apukáknak egyaránt? Ez a műanyag asztali jégkorong kiváló társasjáték A piros és a kék csapat egymással szemben állnak otthonodban a legnagyobb meccsen.

Lamps Nagy billiárd asztal

Lamps Nagy billiárd asztal

Értékelés: 4
15 590 Ft 15 420 Ft

Ez a billiárd asztal szórakozásra lett tervezve, fejleszti a motorikát, valamint a kéz és a szem koordinációt. A készlet tartalmaz még 2 dákót és golyókat, amiket semmi sem akadályoz az izgalmas biliárd csatákat.

Albi Csocsóasztal

Albi Csocsóasztal

Értékelés: 4
6 990 Ft 6 640 Ft

Az Albi csocsóasztal tökéletes választás a csocsó és a futball szerelmeseinek! Két ember játszhat rajta egyszerre egymás ellen, és a karok segítségével 3–3 játékost lehet rajta egyszerre mozgatni. A kis pályán őrületes meccsek közepette garantáltan fergeteges hangulat alakul ki! Az kapuk mögött az eredményjelzőn követhető a meccs állása. 6 éves kortól ajánlott.

Lamps Csocsó asztal

Lamps Csocsó asztal

Értékelés: 5
15 590 Ft 14 620 Ft

Csocsó minőségi fa kivitelben Ezzel a csocsóval turnét játszhattok. Csúszásmentes markolattal rendelkezik. Mindkét kapu kézi gólszámlálóval van ellátva.

Dunlop Air Hockey asztali játék
45 190 Ft
+ ingyen szállítás

Az Air hockey egy az asztali hokihoz hasonló sportjáték. A kezedben ütőt tartasz a korong pedig légbuborékon lebeg, így valóban fürgén mozog. Edzd a reakcióidődet és megfigyelő képességedet a valódi hokihangulattal!

Teddies Asztali foci, 60 x 36 x 8 cm
8 190 Ft

Az asztali foci izgalmas és időtlen játék, melyet mindenféle méretben és formában játszhatunk. A Teddies most egy kompakt, asztali méretű pályát alkotott meg a futball szerelmeseinek, melyen izgalmas lehetőségekkel élhetünk és fejleszthetjük taktikai gondolkodásmódunkat. Nagyszerű játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Rappa Futball játék /foci - nagy
4 590 Ft

A rugós foci kedvenc játék a fiatal labdarúgók között, és az egész család számára. Ezzel a focival a barátaidat 100%-ra le fogod nyűgözni. Élvezd a sok mókát, és játssz le egy szenzációs meccset!