Albi Csocsóasztal-17%

Albi Csocsóasztal

Értékelés: 4,2
6 540 Ft 5 390 Ft

Akció

Az Albi csocsóasztal tökéletes választás a csocsó és a futball szerelmeseinek! Két ember játszhat rajta egyszerre egymás ellen, és a karok segítségével 3–3 játékost lehet rajta egyszerre mozgatni. A kis pályán őrületes meccsek közepette garantáltan fergeteges hangulat alakul ki! Az kapuk mögött az eredményjelzőn követhető a meccs állása. 6 éves kortól ajánlott.

Chemoplast Asztali foci 53 x 30 x 7 cm
7 390 Ft

Chemoplast asztali foci aklasszikus, generációk által kedvelt játék. A táblán rögzített helyű játékosokkal kell a golyót az ellenfél kapujába juttatni. A játék 5 éves kortól ajánlott.

Chemoplast Asztali foci, 63 x 36 x 9 cm
7 320 Ft

Chemoplast asztali foci, 63 × 36 × 9 cm klasszikus játék, amit bárki életkortól és nemtől függetlenül szívesen játszik. A táblán rögzített helyű játékosokkal kell a golyót az ellenfél kapujába juttatni. Hívd össze te is a barátaidat, és kezdődhet is az izgalmas focimeccs! 5 éves kortól ajánlott.

Alum online Mini Bowling
4 655 Ft

Fából készült szórakoztatás gondoskodik a napi rutin megtöréséről. A bowling kiváló szórakozás felnőtteknek és gyerekeknek.

SIMBA Jégkorong Pro
17 990 Ft
+ ingyen szállítás

Légy az egyik profi játékos, és élvezd a hokit közvetlenül a nappaliban vagy a kertben további barátaiddal. Két csapat a legnagyobb jégkorongmérkőzésen mérkőzik meg egymással.

Chemoplast Asztali hoki

Chemoplast Asztali hoki

Értékelés: 3,9
5 590 Ft

Chemoplast Asztali hoki átélhetjük a jégkorong izgalmát, játékszellemét. A két csapat játékosainak irányításával a mérkőzés jó szórakozás gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Oldalt az eredményjelzőn követhetjük az állást. A műanyag asztal jó minőságű anyagának köszönhetően sokáig birja a járékot.

Teddies Jégkorong társasjáték
18 750 Ft 16 530 Ft

Ideális játékot keresel fiúnak és apukáknak egyaránt? Ez a műanyag asztali jégkorong kiváló társasjáték A piros és a kék csapat egymással szemben állnak otthonodban a legnagyobb meccsen.