Banquet Vajtartó BRILLANTE 17,4 x 12,4 x 6,2 cm
3 690 Ft 2 490 Ft

BRILLANTE vajtartó 17,4 × 12,4 × 6,2 cm-es méretekkel. A barázdált alátét minőségi gumifából készült. A fedél akrilból készült, fa fogantyúgombbal. A fedéllel lezárt sajt vagy vaj sokkal tovább friss marad és nem szárad ki.

Tescoma GUSTITO Vajtartó (386390)
7 590 Ft 4 690 Ft

Tescoma vajtartó kiválóan alkalmas vaj tárolására. A kiváló minőségű porcelánból készült tároló hideg- és hőálló, ennek köszönhetően hűtőszekrényben, fagyasztóban is tárolható, valamint mikrohullámú sütőben használható, mosogatógépben mosható. Az edény precíz kidolgozású és eredeti stílusú.

Cilio Tejkiöntő - Tehén formájú
2 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tehér alakú, hófehér tejkiöntő, kiváló minőségű porcelánból. Praktikus használata révén minden konyha nélkülözhetetlen kiegészítője. Mikrohullámú sütőben is melegíthető és mosogatógépben is tisztítható.

Tescoma CLUB Cukor/Reszelt sajt tálaló (650480)
4 590 Ft 3 690 Ft

Tescoma tálaló egy kiváló minőségű fűszertartó, amely üvegből, rozsdamentes acélból és ellenálló műanyagból készült. Tárolhat benne bármilyen fűszert vagy akár reszelt sajtot is, a hozzá adott kanállal pedig kényelmesen és elegánsan szedheti ki belőle a kívánt mennyiséget. Remekül mutat az asztalon, s nem csak otthonában, de akár vendéglátói használatra is tökéletes választás.

Tescoma GUSTITO Méztartó edény, 0.6l (386470)
4 987 Ft 4 190 Ft

Tescoma GUSTITO méztartó edény kiváló minőségű porcelánból készült. A hozzá tartozó praktikus mézcsurgató anyaga bükk. Az edény térfogata 0,6 liter, ami körülbelül 800 g méz tárolására alkalmas. Az edény mosogatógépben tisztítható, de a mézcsurgató csak folyó víz alatt mosható.

TimeLife Sushi készlet (33 × 20 cm), 13 rész
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sushi készlet amibambusz, pala és kerámia kombinációjából készült. Timelife tálaló szettélvezze a japán éttermi élményt saját otthonodban. A készlet hét részből áll, például tálca, tálak vagy pálcikák.

TimeLife Sushi készlet (30 × 16 cm), 7 rész
3 790 Ft

Sushi készlet amibambusz, pala és kerámia kombinációjából készült. Timelife tálaló szettélvezze a japán éttermi élményt saját otthonodban. A készlet hét részből áll, például tálca, tálak vagy pálcikák.

TimeLife Kerámia tálaló tál 20 cm
3 390 Ft

A kerámia tálaló tál ideális étkészlet darab arra az esetre, ha vendégeket vársz. 4 részből áll, melyek megfelelőek mártások vagy különböző harapnivalók számára. TimeLife Kerámia tálaló tál 20 cm; közepe bambuszból készült és lehetővé teszi az ételek elfogyasztását Amuse-Bouche stílusban.

TimeLife Vágódeszka sajtnak (18 cm), bambusz
3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kör alakú tálcabambuszból készült műanyag fedéllel. A TimeLife mindenki számára hasznos bármely géphez. A vágódeszkán az étel lehet helyezni egyenesen vágható és a fedőnek köszönhetőennem fog kiszáradni és veszíteni a minőségéből.

TimeLife Kerámia tálaló tál 26x22 cm
2 490 Ft

A kerámia tálaló tál ideális, amikor vendégek fogadására készülsz. 3 kisebb részre van felosztva, amik alkalmasak szószok vagy kisebb méretű ételek, mint például mogyorók felszolgálására. A TimeLife Kerámia tálaló tál 26×22 cm nagyobb résszel is rendelkezik a nagyobb méretű ételek számára.