TimeLife Sajttálaló szett, bambusz
3 790 Ft

Sajttálaló szett a TimeLife márkától bambuszból nemesacéllal kombinálva. Ennek a szettnek minden sajtrajongó hasznát veszi. A szett sajt tálalására alkalmas 4 eszközt, állványt és vágódeszkaként is szolgáló tálcát tartalmaz.

Bormiolli Üveg desszert tányér EBRO 20 cm, 6 db
2 590 Ft

EBRO desszert tányér készlet a Bormioli márkától. Fehér edzett üvegből készült, átmérője 20 cm. Mikrohullámú sütőben használható, mosogatógépben mosható. A tányérok ellenállnak a karcolásoknak és a kopásnak, a hősokknak, nem porózus felületűek, ez véd a baktériumok lerakódásával szemben.

Bormiolli Üveg mélytányér EBRO 23,5 cm, 6 db
2 590 Ft

EBRO mélytányér készlet a Bormioli márkától. Fehér edzett üvegből készült, átmérője 23,5 cm. Mikrohullámú sütőben használható, mosogatógépben mosható. A tányérok ellenállnak a karcolásoknak és a kopásnak, a hősokknak, nem porózus felületűek, ez véd a baktériumok lerakódásával szemben.

Bormiolli Üveg sekély tányér EBRO 25,5 cm, 6 db
2 590 Ft

EBRO sekély tányér készlet a Bormioli márkától. Fehér edzett üvegből készült, átmérője 25,5 cm. Mikrohullámú sütőben használható, mosogatógépben mosható. A tányérok ellenállnak a karcolásoknak és a kopásnak, a hősokknak, nem porózus felületűek, ez véd a baktériumok lerakódásával szemben.

Ritzenhoff&Brecker SNA BIANCO Tojástartó csésze szett,(6db)
19 490 Ft
+ ingyen szállítás

Ritzenhoff&Breker SNA BIANCO Tojástartó csésze szett egy 6 részes, magas minőségű, fehér porcelán készlet, mely tökéletes kiegészítője lehet klasszikus reggeliknek. Stílusa **elegáns, egyszerű, időtlen. Mosogatógépben tisztítható.