Stiga Action Roller Ping-pong asztal, Kék
82 590 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az Action Roller Ping-pong asztal felhőtlen kikapcsolódást garantál az egész család számára. A kék színű, főként beltéri használatra gyártott asztal kerekei segítségével mozgatható és akár össze is csukhatjuk, így a lakásban praktikusan tárolható. A 16 mm-es asztallapja kiváló játékélményt nyút a kezdő és a profibb játékosoknak egyaránt.


Butterfly Easifold Outdoor zöld
185 990 Ft

170 490 Ft
+ ingyen szállítás

BUTTERFLY Easifold Outdoor egy minőségi asztalitenisz asztal külső (és belső) használatra.


Stiga Performance Kültéri Pingpongasztal
190 190 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Stiga Performance egy kiváló minőségű kültéri pingpongasztal. Masszív alvázának köszönhetően rendkívül strapabíró. Az asztallap melanin gyantából készült, ezért rendkívül jól ellenáll a párának, az UV sugárzásnak és az esőnek.


Giant Dragon Mini 907B Ping-pong asztal
33 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Giant Dragon Mini 907B egy kiváló minőségű ping-pong asztal, amely kicsik és nagyok, sőt az egész család kedvence lesz rövid időn belül. Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas, könnyedén összecsukható, így kompakt mérete garantálja az egyszerű tárolást és szállítást is. Az asztal kis mérete izgalmasabbá teszi a játékot és jobban igénybe veszi a koncentrációs képességet. Sport, mozgás, szórakozás bárhol-bármikor!


Stiga Basic Roller Ping-pong asztal, Kék
78 590 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Stiga Basic Roller Ping-pong asztal igazán felhőtlen szórakozást biztosít a kezdő és a profibb játékosok számára egyaránt. A főként belső használatra kialakított, acélvázas asztal könnyedén összecsukható, a guruló kerekek segítségével pedig könnyedén mozgathatjuk is. A strapabíró ping-pong asztalon külön labdatartók is megtalálhatóak.


Butterfly Easifold Outdoor kék
185 990 Ft

170 590 Ft
+ ingyen szállítás

BUTTERFLY Easifold Outdoor egy minőségi asztalitenisz asztal külső (és belső) használatra.


Giant Dragon Mini 903B Ping-pong asztal
26 190 Ft

2 év garancia

GiantDragon Mini 903B Ping-pong asztal egy egyszerű szerkezetű, könnyű és kis helyen is tárolható asztal. A főként beltéri használatra készített asztal speciális asztallappal, behajtaható lábakkal és hálóval van felszerelve. A kiváló miőségű anyagokból készült, ezáltal kiváló szórakozást garantál az egész család számára.


Stiga Winner Indoor Ping-pong asztal
91 890 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Stiga Winner Indoor beltéri ping-pong asztal, stabil alváz, kíváló minőségű anyagból, könnyen összecsukható. Pingpongasztal egyik része felhajtható, így egy játékos számára is alkalmas.


Stiga Privat Roller CSS , Kék
135 990 Ft

131 190 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Stiga Privat Roller CSS egy kiváló minőségű beltéri használatra kialakított ping-pong asztal. Ajánlott klubboknak, egyesületeknek, kezdő vagy haladó szinten. A 40 mm-es megerősített keret megóvja az asztallapot a sérülésektől.


Butterfly Octet 25 Pingpongasztal
236 090 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Butterfly Octet 25 egy kiváló minőségű pingpongasztal. Nem kell az összeszerelléssel bajlódni, egyszerűen összecsukható, így több idő marad a játékra. Rendkívül strapabíró, ezért hosszú élettartamú.


Stiga Family 16 Ping-pong asztal
59 490 Ft

2 év garancia

Stiga Family 16 ping-pong asztal. Akár hétvége akár hétköznap kiváló választás családunk számára. Ideális és praktikus családi programot tesz lehetővé, tökéletes ajándék ha meg szeretnék lepni szeretteinket. Beltéri használatra javasolt. TOVÁBB OLVASOM->


Stiga Expert Roller CSS Ping-pong asztal
183 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Stiga Expert Roller ping-pong asztal, mely erős vázszerkezetének és minőségi kivitelezésének köszönhetően nagyon strapabíró darab. Formatervezése lehetővé teszi a praktikus tárolást, hiszen könnyedén összecsukható. Ideális választás szabadidős-hobbi játékra.


Butterfly Drive Midi Table
55 990 Ft

41 890 Ft
+ ingyen szállítás

A BUTTERFLY Drive Midi asztalitenisz asztal minden kis helyre alkalmas.


Stiga Mini Table asztaliteniszre
45 990 Ft
+ ingyen szállítás

Stiga Mini Table egy mini asztalitenisz asztal, amit szinte bárhol szétnyithatsz, az egyszerű kezelhetőségének köszönhetően. Játék után az asztal nagyon gyorsan és egyszerűen összecsukható.


Stiga Outdoor Roller Ping-pong asztal, Kék
149 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Stiga Outdoor Roller pingpong asztal kültéri használatra alkalmas. Club típusú mellékelt hálóval, ütő- és labdatartóval. A fékezhető kerekek nagy mobilitást biztosítanak, és az acél vázszerkezetnek köszönhetően kellően merev az asztal, nem billeg használat közben sem. A asztallap melamin gyantából készül, jól ellenáll az esőnek, párának és UV sugárzásnak. Nem szükséges letakarni. Könnyen összecsukható, a hálót nem szükséges eltávolítani hozzá.


Stiga Optimum 30 Ping pong asztal
230 590 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Stiga Optimum 30 egy kiváló minőségű pingpong versenyasztal. Alumínium vázszerkezetének köszönhetően rendkívül strapabíró. ITTF engedéllyel rendelkezik.