Stiga Champ
5 990 Ft

5 390 Ft

Stiga Champ asztalitenisz háló egy minőségi háló, amelyet pár pillanat alatt előkészíthet a játékra. A háló kék nejlonból készül, így jól látható.


Stiga Premium Clip Asztalitenisz háló
11 490 Ft

Stiga Premium Clip kiváló minőségű csíptetős háló. Egy erős és tartós STIGA háló. Gyorsan ráhelyezheti és eltávolíthatja az asztallapról a clip rendszer segítségével. Minőségi tömör vasból készült szerkezet, tartós és erős pamutháló. ITTF által engedélyezett termék.


Butterfly Elite Clip Ping-pong háló
10 990 Ft
10 490 Ft

Akció

Butterfly Elite-Clip egy kiváló minőségű ping-pong háló. Speciális Clip kialakításának köszönhetően könnyen és gyorsan az asztalra szerelhető, és hosszantartó, intenzív játék mellett is stabilan a helyén marad. Állítható magasságának köszönhetően mindig egyszerűen saját ízlésünkhöz igazíthatjuk. Strapabíró anyagának hála hosszú ideig partnere lesz a ping-pongozásban.


Giant Dragon Asztalitenisz háló
3 990 Ft
3 890 Ft

Egy jó minőségű szabadidős használatra ajánlott ping-pong háló. Clip kialakításának köszönhetően könnyen, és gyorsan az asztalra helyezhetjük. Az állítható fesszeségnek hála mindenki saját ízlése szerint beállíthatja, így a játék mindenki számára a lehető legélveztesebb lesz.


Stiga Premium WM Ping-pong háló
17 990 Ft

12 090 Ft

Stiga Match Clip egy kiváló minőségű Prémium ping-pong háló. Clip kialakításának köszönhetően könnyen, és gyorsan az asztalra helyezhetjük. Az állítható fesszeségnek és magasságnak hála mindenki saját ízlése szerint beállíthatja, így a játék mindenki számára a lehető legélveztesebb lesz. Strapabíró anyagának köszönhetően hosszú ideig partnere lesz a ping-pongozásban. A háló ITTF engedéllyel rendelkezik, ezáltal nagyobb versenyeken is használható. Vas szerkezetének köszönhetően aktív használat mellet is tartósan társa lesz a ping-pongozásban.


Stiga Pro Clip Asztalitenisz háló
8 990 Ft

7 890 Ft

Akció

Stiga Pro Clip egy kiváló minőségű Prémium ping-pong háló. Clip kialakításának köszönhetően könnyen, és gyorsan az asztalra helyezhetjük. Az állítható fesszeségnek hála mindenki saját ízlése szerint beállíthatja, így a játék mindenki számára a lehető legélveztesebb lesz. Strapabíró anyagának köszönhetően hosszú ideig partnere lesz a ping-pongozásban.