Butterfly Zhang Jike ZJX6

Butterfly Zhang Jike ZJX6

Értékelés: 4,5
15 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

BUTTERFLY Zhang Jike ZJX6 asztalitenisz ütő haladó játékosoknak.

Butterfly Boll Platin 17

Butterfly Boll Platin 17

Értékelés: 4,5
13 790 Ft

BUTTERFLY Timo Boll Platin asztalitenisz ütő enyhén haladó játékosoknak.

Stiga Set Champ

Stiga Set Champ

Értékelés: 5
14 985 Ft 11 090 Ft

Stiga Champ Set asztalitenisz készlet 4 db ütőből és 8 db Stiga Trainer labdából áll. Ideális hobbi és univerzális stílusú játékosok részére. Kiváló családi készlet.

Stiga Carbo Perform
27 690 Ft
+ ingyen szállítás

Minőségi ötcsillagos Stiga Carbo Perform ütő támadó játékosok részére, akik minőségi, erős,érzékeny és gyors ütőt keresnek .

Stiga React WRB Asztalitenisz ütő
4 090 Ft

Stiga WRB React asztalitenisz ütő, amelyet elsősorban kezdő játékosok számára ajánlunk. Tervezésénél a kényelmes fogásra és az ütéserősségre kiemelt figyelmet fektettek.. Az ütő az ITTF Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség által jóváhagyott.

Butterfly Boll Black 17

Butterfly Boll Black 17

Értékelés: 4,5
14 990 Ft 13 890 Ft
+ ingyen szállítás

BUTTERFLY Timo Boll Black asztalitenisz ütő a legkelendőbb modellek közé tartozik. Támadó ütő a huzatok nagy forgathatóságával.

Stiga Matar

Stiga Matar

Értékelés: 5
13 890 Ft

Háromcsillagos Matar ütő a svéd Stiga márkától mindenkinek, aki szeretné pontos és gyors játékával megverni az ellenfelet. Az ütőnek konkáv markolata van.

Butterfly Petr Korbel 900

Butterfly Petr Korbel 900

Értékelés: 4,5
6 590 Ft

Butterfly Petr Korbel 900 Egyik legfontosabb összetevő a modern asztaliteniszhez, kiváló a magas lecsapásokban és forgatásokban, a kiváló fának köszönhetően.

Butterfly Free Your Lifestyle készlet
12 490 Ft

Butterfly készlet FREE YOUR LIFESTYLE asztaliteniszhez, amely 1,5mm vastag huzatú ütőkből, 2 műanyag tréning labdából és 1 tenisztokból áll.

Stiga Fighter 2*

Stiga Fighter 2*

Értékelés: 4
5 590 Ft

Kétcsillagos "Fighter ütő a svéd Stiga márkától hobbi és haladó asztalitenisz játékosok részére. Az ütőt értékelni fogja az a játékos, aki nagyobb sebességkor szeretné jobban irányítani a játékot

Stiga Castor

Stiga Castor

Értékelés: 5
8 290 Ft

Kétcsillagos Castor ütő a svéd Stiga márkától hobbi és haladó asztalitenisz játékosok részére. Az ütőt értékelni fogja az a játékos, aki nagyobb sebességkor szeretné jobban irányítani a játékot

Stiga Alcor
4 890 Ft

Alcor ütő a svéd **Stiga* márkától egy kiváló ütő hobbi játékosok számára, akik jobban szeretnék érezni és irányítani az aktív, univerzális stílusú játékot

Stiga Targus Ping-pong ütő
9 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Stiga Targus ping-pong ütő minőségi anyaghasználata, kialakítása kezdők számára alkalmassá teszi ezt a nagyszerű ütőt, továbbá modern játékstílust kedvelők számára is ideális. A Stiga az asztalitenisz világában jól csengő márkanév, amely garancia a magas színvonalú termékekre. A csomaghoz tartozó csuklópántnak köszönhetően az verejtékcseppek is könnyedén letörölhetők.

Butterfly Junior
8 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Butterfly Junior ütő gyereknek és fiatal játékosok részére. A könnyű lapnak és szűkebb nyélnek köszönhetően kiválóan illik a kezükbe.

Donic Waldner 700

Donic Waldner 700

Értékelés: 4
8 190 Ft

Waldner 700 kiváló minőségű asztalitenisz ütő, haladó játékosok számára. Elsősorban a gyors, támadó stílusú játékosok számára ajánljuk.

Stiga Set Solara
11 985 Ft 6 090 Ft

Kiváló asztalitenisz hobbi készlet a Stiga Set Solara. A készlet 2 db ütőből, 3 db labdából és kék rögzítőkkel felszerelt hálóból – 2db narancssárga és 1db fehér labdából áll. A nagy ütésszabályozású ütők a kezdőknek is megfelelnek.

Butterfly Marcos Freitas MFX4
18 690 Ft 18 490 Ft
+ ingyen szállítás

BUTTERFLY Marcos Freitas MFX4 asztalitenisz ütő enyhén haladó játékosoknak.

Stiga Propus
19 390 Ft 18 490 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Stiga Propus egy négycsillagos ütő, amely ideális támadó játékhoz. Értékelni fogják azok a játékosok, akik extra érzékenységet és irányítást akarnak támadáskor és ellentámadáskor.

Stiga Procyon
17 990 Ft

Stiga Procyon egy négycsillagos ütő, amely ideális támadó játékhoz. Értékelni fogják azok a játékosok, akik extra érzékenységet és irányítást akarnak támadáskor és ellentámadáskor.

Stiga Rocket
9 190 Ft

Kétcsillagos Rocket ütő a svéd Stiga márkától hobbi és haladó asztalitenisz játékosok részére. Az ütőt értékelni fogja az a játékos, aki nagyobb sebességkor szeretné jobban irányítani a játékot

Donic Waldner 400 ping pong ütő
4 590 Ft

Waldner 400 ping pong ütő. Hosszú nyelének köszönhetően kezdők és gyerekek is játszhatnak vele. Kezdő és közepes szintű játékosoknak ajánljuk, elsősorban a védekező stílus képviselőinek.

Stiga Flow Spin Fekete

Stiga Flow Spin Fekete

Értékelés: 5
8 190 Ft

Stiga Flow Spin asztalitenisz ütő, melynek puhább ütőfelülete könnyebbé teszi a pörgetéseket. Az ütő rendkívül strapabíró, ezért kültéri környezetben is kiválóan megállja a helyét. Ergonómikus markolata kényelmes játékot biztosít.

Donic Waldner 500

Donic Waldner 500

Értékelés: 4,5
5 390 Ft

Donic Waldner 500 kiváló minőségű asztalitenisz ütő, haladó játékosoknak kifejlesztve. Könnyen irányítható, elsősorban a támadó stílus szerelmeseinek ajánlva.

Stiga Draco
2 490 Ft

ADraco ütő a svéd Stiga márkától minden játékos számára alkalmas, aki jó minőségű hobbi ütőt keres kiváló labda irányítással.

Butterfly Set Drive

Butterfly Set Drive

Értékelés: 5
10 990 Ft

Az ideális BUTTERFLY Drive készlet két ütőből (Addoy 1,5mm-es huzatok) és három műanyag labdából áll.

Stiga Feeling

Stiga Feeling

Értékelés: 3,5
6 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Feeling Univerzális ütő kezdőknek, gyermekeknek. Lágy ütő, melyet elsősorban a támadó , modern stílust kedvelő játékosoknak ajánljuk.

Donic Waldner 600

Donic Waldner 600

Értékelés: 4,5
6 690 Ft

Donic Waldner 600 Haladó játékosoknak ajánlott ping-pongütő. Könnyen irányítható és gyors ütő, gyakorlott játékosoknak ajánlott, kiválló paraméterekkel rendelkezik.

Donic Waldner 800

Donic Waldner 800

Értékelés: 4
11 690 Ft 11 490 Ft

Donic Waldner 800 a modern pingpongozáshoz kifejlesztve, gyors és megbízható.

Stiga Perform Set

Stiga Perform Set

Értékelés: 5
9 735 Ft 6 890 Ft

Stiga Set Perform kiváló asztalitenisz hobbi készlet. A készlet 2 db ütőből és 3 db labdából áll- 2db narancssárga és 1db fehér. A nagy ütésszabályozású ütők a kezdőknek is megfelelnek.

Stiga Sense Asztalitenisz ütő
4 090 Ft

Stiga Sense Asztalitenisz ütő egy stabil, minőségi eszköz, ergonomikusan kialakított nyéllel. Az ütő nyele egyenes, mely mind védekezés, mind támadás során pontos irányítást tesz lehetővé. A WRB rendszernek köszönhetően még gyorsabb és érzékenyebb irányítás kivitelezhető az ütővel. Az ütőfelület 1,7 mm vastagságú gumiréteggel bevont. Kezdők számára ideális választás.

Butterfly Boll Gold 17

Butterfly Boll Gold 17

Értékelés: 5
10 890 Ft 10 690 Ft

BUTTERFLY Timo Boll Gold asztalitenisz ütő enyhén haladó játékosoknak.

Stiga Flow Ping-pong ütő, Zöld
6 790 Ft

Stiga Flow ping-pong ütő speciálisan az extrém kültéri körülményekre lett tervezve. Az ütő különlegessége felépítésében rejlik: a markolat hermoplasztik elasztomer anyagból, a fej üvegszál és polipropilén felhasználásával készült. Ezen prémium minőségű anyagoknak köszönhetően ellenáll hidegnek, melegnek, nedvességnek is. Különleges felépítése folytán ellenáll az asztalhoz verődésből fakadó erőhatásoknak is. Tartós asztalitenisz-ütő, mellyel élvezetes a kültéri és beltéri játék is. Ütőfelületének keménysége 25°, amely kiváló gyorsaságot és erőteljes pörgetést tesz lehetővé.

Stiga Facer

Stiga Facer

Értékelés: 5
34 590 Ft

Stiga Facer egy ötcsillagos** ütő főleg versenyzőknek, akik előnyben részesítik az agresszív, támadó stílust. Ha előnyben részesíti az erős játékot, akik ez az ütő ideális választás.

Stiga Inspire Hobby-44%

Stiga Inspire Hobby

Értékelés: 5
4 485 Ft 2 490 Ft

Akció

Az Inspire Hobby ütő a svéd Stiga márkától minden játékos számára alkalmas, aki jó minőségű hobbi ütőt keres kiváló labda irányításhoz.

Stiga Spica

Stiga Spica

Értékelés: 4,5
22 890 Ft

Ötcsillagos Stiga Spica ütő egy **verseny modell, kizárólag erőszakos támadó játékosok számára, akik a gyors és kemény stílusú játékot kedvelik. A Premium 2,00mm vastag felületnek köszönhetően az ütő ereje és gyorsasága növekszik.