Donic Asztalitenisz ütő Waldner 5000

Donic Asztalitenisz ütő Waldner 5000

Száma: 7730772
Közvetlenül partnerünktől
A DONIC Waldner 5000 asztalitenisz ütőt a haladó, technikás játékot játszó játékosok számára tervezték. Az ABP technológiának köszönhetően az ütő súlypontja egyénileg változtatható. További információ
39 100 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: MASTER SPORT

Partnerünk által szállítva

2023.2.08 személyes átvétel Budapesten várhatóan
 
2023.2.08 - 2023.2.09 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: MASTER SPORT

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 7730772

Leírás

A DONIC Waldner 5000 asztalitenisz ütőt a haladó, technikás játékot játszó játékosok számára tervezték. Az ABP technológiának köszönhetően lehetőség van az ütő súlypontjának egyéni változtatására – a fej felé történő kiegyensúlyozás ideális a támadójátékhoz, a kéz felé történő kiegyensúlyozás pedig nagyobb kontrollt és pontosságot biztosít.

Műszaki adatok:

  • homorú ERGO markolat a jobb fogásért
  • Versenyfa anyag (5C)
  • ABP – állítható egyensúlyi pont
  • 2,3 mm-es szivacs
  • forgás: 110
  • sebesség: 110
  • ellenőrzés: 50
  • Az ütő ITTF tanúsítvánnyal rendelkezik

A DONIC Waldner sorozatot Jan-Ove Waldner, többszörös világbajnok képviseli. Leginkább támadójátékra alkalmas. Az új funkció a PLS (Power Light System), amely egy könnyű fogantyú, amely jobb egyensúlyt és dinamizmust tesz lehetővé. AVS (Anti Vibe System) – rezgéscsillapító rendszer. ABP – az egyensúlyi pont beállítása a játékstílushoz képest: egyensúly a fejhez: nagyobb ütőerőt kínál a támadóbb játékstílushoz, egyensúly a középhez: minden játékstílushoz ( univerzális), egyensúly a kézhez: pontosabb ütéseket és labdacsúszást kínál a kontrollált játékstílushoz.
Az áruk súlya: 0.2 kg
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.