KONDELA Asztalt terít Violet - tölgy sonoma

KONDELA Asztalt terít Violet - tölgy sonoma

Száma: 9251001
Közvetlenül partnerünktől
Sétáljon a szépség felé a VIOLET öltözőasztallal. Készen áll arra, hogy minden igényt kielégítsen. Örömmel és becsülettel felajánlja magát, hogy segít Önnek a szépülésben. DTD (forgácslap) laminált, hangulatos tölgy sonoma színben készült. Az asztal méretei (SzxBxH):… További információ
Partnerünktől: nabbi
63 755 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt

Partnerünk által szállítva

2022.5.24 - 2022.5.25 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: nabbi

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 9251001

Leírás

Sétáljon a szépség felé a VIOLET öltözőasztallal. Készen áll arra, hogy minden igényt kielégítsen. Örömmel és becsülettel felajánlja magát, hogy segít Önnek a szépülésben. DTD (forgácslap) laminált, hangulatos tölgy sonoma színben készült. Az asztal méretei (bxszxsz): 115×40×78 cm. Az asztal két fiók formájában tárolóhelyet biztosít. De sokkal többet rejt. Ha nincs szüksége öltözőasztalra, a Violet könnyen és ügyesen helyettesítheti az íróasztalt, hogy új ötleteket szítson.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.