Energy Sistem Car f2 MP3 Lejátszó
6 990 Ft

Energy Sistem Car MP3 f2 MP3 Lejátszó kellemes külsejévelés kompaktságával élvezetesebbé teheti az autós utazásokat. A készülék 32 GB-ig bővíthető, így akár az összes kedvenc albumunkat magunkkal vihetjük, és hallgathatjuk vezetés közben. A nagyvilág híreiről a beépített FM rádió segítségével tájékozódhatunk, így soha nem maradunk le a legfontosabb eseményekről.


Energy Sistem Car Transmitter Music Bluetooth Transzmitter
7 490 Ft

Az Energy Sistem Car Transmitter Music Bluetooth Transzmitter autós utazásait teszi még nagyszerűbbé. Az eszköz sokféle csatlakozási lehetőségének köszönhetően akár okostelefonról és** pendrive-ról** is hallgathat zenéket. Beépített kihangosító funkciójával lehetőség nyílik vezetés közbeni híváskezelésre. Az eszköz USB porton keresztül is tölthető.


HYUNDAI FMT 520 BT CHARGE

HYUNDAI FMT 520 BT CHARGE

Értékelés: 4
7 311 Ft

6 890 Ft

FM Transmitter beépített LED kijelzővel és MP3 formátum támogatással. USB bemenet flash meghajtóra SD kártya bemenet, Bluetooth a hívásokhoz és zenelejátszáshoz, frekvenciatartomány 87,6 – 107,9 MHz.


HYUNDAI FMT212MP FM Transmitter
6 190 Ft
5 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hyundai FMT212MP egy 2 az 1-ben FM transmitter és MP3 lejátszó. Segítségével pillanatok alatt lejátszhatjuk kedvenc zenéinket az autóban telefonról, SD kártyáról, vagy akármilyen zenelejátszóról. Beüzemelése egyszerű, csak keresünk egy szabad frekvenciát a rádión, ugyanazt a frekvenciát beállítjuk a transmitteren is, majd elindítjuk a zenét. A távirányító megkönnyíti a zeneléptetést és a hangerőszabályzást, az 1" méretű kijelzőn pedig láthatjuk az SD kártyán lévő zeneszámokat.


Pioneer CA-AN-DAB Antenna

Pioneer CA-AN-DAB Antenna

Értékelés: 4
9 690 Ft

Pioneer CA-AN-DAB egy digitális autó rádióhoz csatlakoztatható antenna. A digitális rádió jeleket bárhol tudja fogni ezzel az eszközzel, így rendkívül praktikus kiegészője lehet járművének! Ez az antenna kompatibilis minden Pioneer és más márkájú, DAB-képes autóhifivel. Kompatibilis a legtöbb DAB CD-s autóhifivel, DAB monitorral stb. Az autód ablakára helyezendő.


SENCOR SWM 101 FM modulátor autóba
3 300 Ft

2 790 Ft

2 év garancia

Ha eddig régi autórádiója modernebbre cserélésén gondolkodott, a Sencor SWM 101 FM modulátort Önnek találták ki. Ennek az apró eszköznek a segítségével ugyanis egyszerűen élvezheti MP3 és WMA zenéit olyan autórádión is, mely nem volna képes a lejátszásukra. A készülék a jármű szivargyújtójáról üzemel, és audio valamint USB bemenettel rendelkezik.


SENCOR SWM 151 RDS FM modulátor
4 290 Ft
4 190 Ft

2 év garancia

Sencor SWM 151 szivargyújtóról működő FM transmitter. Segítségével pillanatok alatt lejátszhatjuk kedvenc zenéinket az autóban telefonról, SD kártyáról, vagy akármilyen zenelejátszóról. Beüzemelése egyszerű, csak keresünk egy szabad frekvenciát a rádión, ugyanazt a frekvenciát beállítjuk a transmitteren is, majd elindítjuk a zenét. A távirányítóval akár a hátsó ülésen ülők is szabályozhatják a hangerőt, vagy zeneszámot léptethetnek.


SENCOR SWM 160R FM modulátor
4 090 Ft
3 890 Ft

2 év garancia

Sencor SWM 160 R MP3/WMA FM Modulátor tökéletes választás minden autóba. Segítségével egyszerűen hallgathatja kedvenc zenéit anélkül, hogy rádiót kellene cserélni autójában. SD/MMC/USB vagy Audio bemenet segítségével csatlakoztathat adathordozót, vagy akár telefonjáról is játszhat le zenéket.


Hama Autós adapter 12V 2000 mA
4 690 Ft

2 év garancia

Hama Autós adapter 12V 2000 mA autós adapterének köszönhetően feltöltheti nem USB csatlakozású eszközeit is a szivargyújtón keresztül. A csomag 6 különböző DC csatlakozóból áll, így a legtöbb mobiltelefonhoz, GPS-hez és egyéb eszközhöz ideális. Az adapter tartalmaz egy 1.5 – 12 V-ig állítható feszültségkapcsolót is.


HYUNDAI FMT 419 BT CHARGE FM Transzmitter
6 190 Ft

Hyundai FMT 419 BT FM transzmitter lehetővé teszi az autórádión való audió fájlok lejátszását a külső memóriáról. Bluetooth funkciójának köszönhetően a transzmittert mobiltelefonnal vagy tablettel is párosítható. Párosítás után elég ugyan azt a frekvenciát beállítani a transmitteren és a jármű rádióján és máris hallgathatja kedvenc zenéit. Beépített USB kimenete **töltőként is használható.


Energy Sistem Car MP3 1100 FM Transmitter
8 990 Ft

2 év garancia

Élvezze menet közben kedvenc zenéit kiváló minőségben az Energy System Car MP3 1100 FM Transmitterrel. A lejátszó egység különlegességét sokszínűsége adja: kompatibilis SD/SDHC kártyával, csatlakoztathatunk USB meghajtót, a Line-in bemeneten külső zenelejátszót is. Könnyű és egyúttal kényelmes kezelhetőségét a készülékhez tartozó távirányító, valamint a háttérvilágítású LCD kijelző biztosítja.