SENCOR SWM 160R FM modulátor
4 890 Ft

2 év garancia

Sencor SWM 160 R MP3/WMA FM Modulátor tökéletes választás minden autóba. Segítségével egyszerűen hallgathatja kedvenc zenéit anélkül, hogy rádiót kellene cserélni autójában. SD/MMC/USB vagy Audio bemenet segítségével csatlakoztathat adathordozót, vagy akár telefonjáról is játszhat le zenéket.

HYUNDAI FMT 419 BT CHARGE FM Transzmitter
6 290 Ft

Hyundai FMT 419 BT FM transzmitter lehetővé teszi az autórádión való audió fájlok lejátszását a külső memóriáról. Bluetooth funkciójának köszönhetően a transzmittert mobiltelefonnal vagy tablettel is párosítható. Párosítás után elég ugyan azt a frekvenciát beállítani a transmitteren és a jármű rádióján és máris hallgathatja kedvenc zenéit. Beépített USB kimenete **töltőként is használható.

SENCOR SWM 3535
6 890 Ft 4 790 Ft

Újdonság

Buta rádiód van? Akkor lásd el intelligenciával és bővítsd a funkcionalitását egy praktikus Bluetooth modulátor SENCOR SWM3535 csatlakoztatásával, amely USB portokkal rendelkezik a lejátszáshoz és a töltéshez, támogatja a memóriakártyákat, 206 FM frekvenciát kínál, és kompatibilis az MP3, WMA, FLAC, WAV fájlokkal. Beépített mikrofon handsfree hívásokhoz.

SENCOR SWM 151 RDS FM modulátor
4 990 Ft

2 év garancia

Sencor SWM 151 szivargyújtóról működő FM transmitter. Segítségével pillanatok alatt lejátszhatjuk kedvenc zenéinket az autóban telefonról, SD kártyáról, vagy akármilyen zenelejátszóról. Beüzemelése egyszerű, csak keresünk egy szabad frekvenciát a rádión, ugyanazt a frekvenciát beállítjuk a transmitteren is, majd elindítjuk a zenét. A távirányítóval akár a hátsó ülésen ülők is szabályozhatják a hangerőt, vagy zeneszámot léptethetnek.

HYUNDAI FMT 520 BT CHARGE

HYUNDAI FMT 520 BT CHARGE

Értékelés: 4
7 690 Ft

FM Transmitter beépített LED kijelzővel és MP3 formátum támogatással. USB bemenet flash meghajtóra SD kártya bemenet, Bluetooth a hívásokhoz és zenelejátszáshoz, frekvenciatartomány 87,6 – 107,9 MHz.

SENCOR SWM 101 FM modulátor autóba
3 390 Ft

2 év garancia

Ha eddig régi autórádiója modernebbre cserélésén gondolkodott, a Sencor SWM 101 FM modulátort Önnek találták ki. Ennek az apró eszköznek a segítségével ugyanis egyszerűen élvezheti MP3 és WMA zenéit olyan autórádión is, mely nem volna képes a lejátszásukra. A készülék a jármű szivargyújtójáról üzemel, és audio valamint USB bemenettel rendelkezik.

Energy Sistem Car f2 MP3 Lejátszó
6 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Energy Sistem Car MP3 f2 MP3 Lejátszó kellemes külsejévelés kompaktságával élvezetesebbé teheti az autós utazásokat. A készülék 32 GB-ig bővíthető, így akár az összes kedvenc albumunkat magunkkal vihetjük, és hallgathatjuk vezetés közben. A nagyvilág híreiről a beépített FM rádió segítségével tájékozódhatunk, így soha nem maradunk le a legfontosabb eseményekről.

SENCOR SWM 3500 BT

SENCOR SWM 3500 BT

Értékelés: 4
4 990 Ft

Bluetooth nélküli régi autórádióval és más modern audio felszereltség nélküli eszközzel rendelkezel? Csatlakoztasd a Sencor SWM 3500 BT autós modulátort és élvezd a modern autórádiók minden előnyét, mint a Bluetooth/USB eszközről való zenelejátszás, TF/SD kártya, FM tuner 87,5 és 108 MHz közötti felbontással, valamint handsfree hívásfogadás.

SENCOR SWM 4545
7 790 Ft 5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az autórádió nem tud USB-ről zenét lejátszani? Nem támogatja a memóriakártyát? Ezért jól fog jönni a praktikus SENCOR SWM 4545 Bluetooth transzmitter , beépített handsfree mikrofonnal, a telefonhívásokhoz, microSD/TF kártya nyílás és 2× USB csatlakozó. Az FM modulátor 206 FM állomást és MP3 / WMA / FLAC és WAV fájltámogatást biztosít.

SENCOR SWM 5858
12 790 Ft 8 890 Ft

Újdonság

Az autórádió nem tud USB-ről és memóriakártyáról zenét lejátszani? Ezért jól fog jönni a praktikus SENCOR SWM 5858 Bluetooth transzmitter, beépített handsfree mikrofonnal, a telefonhívásokhoz, microSD/TF kártya nyílás és 3× USB csatlakozó, és QC3.0 gyorstöltő porttal. Az FM modulátor 206 FM állomást és MP3 / WMA / FLAC és WAV fájltámogatást biztosít.

SENCOR SWM 4848
9 490 Ft 6 590 Ft

Újdonság

Az autórádió nem tud USB-ről és memóriakártyáról zenét lejátszani? Ezért jól fog jönni a praktikus SENCOR SWM 4848 Bluetooth transzmitter, beépített handsfree mikrofonnal, a telefonhívásokhoz, microSD/TF kártya nyílás és 2× USB csatlakozó, és QC3.0 gyorstöltő porttal. Az FM modulátor 206 FM állomást és MP3 / WMA / FLAC és WAV fájltámogatást biztosít.

Hama Autós adapter 12V 2000 mA
4 490 Ft

2 év garancia

Hama Autós adapter 12V 2000 mA autós adapterének köszönhetően feltöltheti nem USB csatlakozású eszközeit is a szivargyújtón keresztül. A csomag 6 különböző DC csatlakozóból áll, így a legtöbb mobiltelefonhoz, GPS-hez és egyéb eszközhöz ideális. Az adapter tartalmaz egy 1.5 – 12 V-ig állítható feszültségkapcsolót is.

Pioneer CA-AN-DAB Antenna

Pioneer CA-AN-DAB Antenna

Értékelés: 4
9 490 Ft

2 év garancia

Pioneer CA-AN-DAB egy digitális autó rádióhoz csatlakoztatható antenna. A digitális rádió jeleket bárhol tudja fogni ezzel az eszközzel, így rendkívül praktikus kiegészője lehet járművének! Ez az antenna kompatibilis minden Pioneer és más márkájú, DAB-képes autóhifivel. Kompatibilis a legtöbb DAB CD-s autóhifivel, DAB monitorral stb. Az autód ablakára helyezendő.

HYUNDAI FMT212MP FM Transmitter
6 190 Ft 5 990 Ft

2 év garancia

Hyundai FMT212MP egy 2 az 1-ben FM transmitter és MP3 lejátszó. Segítségével pillanatok alatt lejátszhatjuk kedvenc zenéinket az autóban telefonról, SD kártyáról, vagy akármilyen zenelejátszóról. Beüzemelése egyszerű, csak keresünk egy szabad frekvenciát a rádión, ugyanazt a frekvenciát beállítjuk a transmitteren is, majd elindítjuk a zenét. A távirányító megkönnyíti a zeneléptetést és a hangerőszabályzást, az 1" méretű kijelzőn pedig láthatjuk az SD kártyán lévő zeneszámokat.

Energy Sistem Car MP3 1100 FM Transmitter
8 990 Ft

2 év garancia

Élvezze menet közben kedvenc zenéit kiváló minőségben az Energy System Car MP3 1100 FM Transmitterrel. A lejátszó egység különlegességét sokszínűsége adja: kompatibilis SD/SDHC kártyával, csatlakoztathatunk USB meghajtót, a Line-in bemeneten külső zenelejátszót is. Könnyű és egyúttal kényelmes kezelhetőségét a készülékhez tartozó távirányító, valamint a háttérvilágítású LCD kijelző biztosítja.