SENCOR SWM 4848

SENCOR SWM 4848

Értékelés: 4,7
8 690 Ft

Az autórádió nem tud USB-ről és memóriakártyáról zenét lejátszani? Ezért jól fog jönni a praktikus SENCOR SWM 4848 Bluetooth transzmitter, beépített handsfree mikrofonnal, a telefonhívásokhoz, microSD/TF kártya nyílás és 2× USB csatlakozó, és QC3.0 gyorstöltő porttal. Az FM modulátor 206 FM állomást és MP3 / WMA / FLAC és WAV fájltámogatást biztosít.

SENCOR SWM 101 FM modulátor autóba
3 990 Ft

2 év garancia

Ha eddig régi autórádiója modernebbre cserélésén gondolkodott, a Sencor SWM 101 FM modulátort Önnek találták ki. Ennek az apró eszköznek a segítségével ugyanis egyszerűen élvezheti MP3 és WMA zenéit olyan autórádión is, mely nem volna képes a lejátszásukra. A készülék a jármű szivargyújtójáról üzemel, és audio valamint USB bemenettel rendelkezik.

HYUNDAI FMT 419 BT CHARGE FM Transzmitter
6 090 Ft

Hyundai FMT 419 BT FM transzmitter lehetővé teszi az autórádión való audió fájlok lejátszását a külső memóriáról. Bluetooth funkciójának köszönhetően a transzmittert mobiltelefonnal vagy tablettel is párosítható. Párosítás után elég ugyan azt a frekvenciát beállítani a transmitteren és a jármű rádióján és máris hallgathatja kedvenc zenéit. Beépített USB kimenete **töltőként is használható.

SENCOR SWM 151 RDS FM modulátor
4 590 Ft

2 év garancia

Sencor SWM 151 szivargyújtóról működő FM transmitter. Segítségével pillanatok alatt lejátszhatjuk kedvenc zenéinket az autóban telefonról, SD kártyáról, vagy akármilyen zenelejátszóról. Beüzemelése egyszerű, csak keresünk egy szabad frekvenciát a rádión, ugyanazt a frekvenciát beállítjuk a transmitteren is, majd elindítjuk a zenét. A távirányítóval akár a hátsó ülésen ülők is szabályozhatják a hangerőt, vagy zeneszámot léptethetnek.

SENCOR SWM 3535

SENCOR SWM 3535

Értékelés: 3,8
6 290 Ft

Buta rádiód van? Akkor lásd el intelligenciával és bővítsd a funkcionalitását egy praktikus Bluetooth modulátor SENCOR SWM3535 csatlakoztatásával, amely USB portokkal rendelkezik a lejátszáshoz és a töltéshez, támogatja a memóriakártyákat, 206 FM frekvenciát kínál, és kompatibilis az MP3, WMA, FLAC, WAV fájlokkal. Beépített mikrofon handsfree hívásokhoz.

Pioneer CA-AN-DAB Antenna

Pioneer CA-AN-DAB Antenna

Értékelés: 4
11 990 Ft

2 év garancia

Pioneer CA-AN-DAB egy digitális autó rádióhoz csatlakoztatható antenna. A digitális rádió jeleket bárhol tudja fogni ezzel az eszközzel, így rendkívül praktikus kiegészője lehet járművének! Ez az antenna kompatibilis minden Pioneer és más márkájú, DAB-képes autóhifivel. Kompatibilis a legtöbb DAB CD-s autóhifivel, DAB monitorral stb. Az autód ablakára helyezendő.

Hama Autós adapter 12V 2000 mA
6 290 Ft

2 év garancia

Hama Autós adapter 12V 2000 mA autós adapterének köszönhetően feltöltheti nem USB csatlakozású eszközeit is a szivargyújtón keresztül. A csomag 6 különböző DC csatlakozóból áll, így a legtöbb mobiltelefonhoz, GPS-hez és egyéb eszközhöz ideális. Az adapter tartalmaz egy 1.5 – 12 V-ig állítható feszültségkapcsolót is.

REMAX AA-901 fekete dobozos videokamera
36 508 Ft 17 688 Ft

A VEGA AA-901 egyedülálló autókamera, nemcsak az autó elõtt, hanem benne is. A kamera felbecsülhetetlen segítője a taxiknak, amelyek szükség esetén a jármű belsejéből rögzítést igényelnek. A belső felvétel bármikor kikapcsolható, és csak az elülső kamera képes felvételt készíteni. A programmal bárm

setty. FM adó
1 983 Ft

SETTY FM adó A SETTY autós adó / adó lehetővé teszi a vezeték nélküli audio lejátszást telefonról vagy más eszközről. Bekapcsolja a jármű gyújtását, és a megfelelő frekvencia kiválasztásával indul. Az SD-kártyahely vagy az USB-kulcs segítségével lejátszhatja kedvenc audio fájljait. Az utoljára haszn

setty. FM bluetooth adó
3 188 Ft

SETTY FM bluetooth adó A vezeték nélküli Bluetooth FM adó lehetővé teszi, hogy rádión keresztül audio-hangot küldjön az FM-vevőre közvetlenül SD-kártyáról, USB-memóriakártyáról vagy okostelefonról. A Setty adó beépített mikrofonnal rendelkezik, hatótávolsága 10 méter. Támogatja az FM és WMA formátum

HYUNDAI FMT 380 BT CHARGE, fekete
7 490 Ft

Újdonság

Praktikus partner az autódban – a Hyundai FMT 380 BT CHARGE modern FM transmitter segít audio fájlok lejátszásában az autórádión keresztül hordozható eszközről. Bluetooth 5.0 technológiával, a lejátszáshoz USB porttal, microSD slottal és mobiltelefon vagy tablet töltésére alkalmas USB porttal rendelkezik. A készülék háttérvilágítással felszerelt LED kijelzővel rendelkezik.

GoGEN CTR 258 BT W, fekete/ezüst
8 490 Ft

Újdonság

Hallgass meg bármit az autorádióból, amit csak szeretnél a GoGEN CTR 258 BT W modern FM transmitternek köszönhetően, amely segít az audio fájlok lejátszásában a hordozható eszközről az autórádión keresztül. Rendelkezik Bluetooth 5.0 technológiával, USB porttal a lejátszáshoz, microSD kártya nyílással és 2 USB porttal a mobiltelefon, vagy táblagép töltésére. A készülék háttérvilágítású LED kijelzővel rendelkezik.

GoGEN CTR 348 BT C, fekete
9 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az autóban szükség van egy GoGEN CTR 348 BT C modern FM transmiterre, amely segít az audio fájlok lejátszásában a hordozható eszközökről az autórádión keresztül. Bluetooth 5.0 technológiával, USB port lejátszással, microSD foglalattal és 2 USB porttal rendelkezik a mobiltelefon, vagy táblagép töltésére. A készülék háttérvilágítású LED kijelzővel rendelkezik.

SENCOR SWM 4545

SENCOR SWM 4545

Értékelés: 4,4
7 290 Ft

Az autórádió nem tud USB-ről zenét lejátszani? Nem támogatja a memóriakártyát? Ezért jól fog jönni a praktikus SENCOR SWM 4545 Bluetooth transzmitter , beépített handsfree mikrofonnal, a telefonhívásokhoz, microSD/TF kártya nyílás és 2× USB csatlakozó. Az FM modulátor 206 FM állomást és MP3 / WMA / FLAC és WAV fájltámogatást biztosít.

HYUNDAI FMT 520 BT CHARGE

HYUNDAI FMT 520 BT CHARGE

Értékelés: 3,9
7 490 Ft 7 290 Ft

FM Transmitter beépített LED kijelzővel és MP3 formátum támogatással. USB bemenet flash meghajtóra SD kártya bemenet, Bluetooth a hívásokhoz és zenelejátszáshoz, frekvenciatartomány 87,6 – 107,9 MHz.

Akai FMT-74BT

Akai FMT-74BT

Értékelés: 5
7 890 Ft

Egy egyszerű autórádiót is a leginteligensebbé teszi – Az Akai FMT-74BT ügyes Bluetooth transzmitter lehetővé teszi a telefon kihangosítását és az MP3 és WMA fájlok lejátszását akár SD kártyáról, USB készülékről vagy egyenesen a Bluetoothon, illetve audio kábelen keresztül Frekvenciatartománya 87,5 – 108 MHz és LCD kijelzővel ellátott.

Akai FMT-701D
3 390 Ft

Egy egyszerű autórádiót is a leginteligensebbé teszi – Az Akai FMT-701D ügyes transzmitter lehetővé teszi az MP3 és WMA fájlok lejátszását akár SD kártyáról, USB készülékről vagy egyenesen az audio kábelen keresztül 87,5– 108 Mhz frekvencián dolgozik és 6 fajta EQ szettel és LCD kijelzővel rendelkezik.