setty. FM adó / adó GSM016486

setty. FM adó / adó GSM016486

Száma: 100017795912
Közvetlenül partnerünktől
SETTY FM adó A SETTY autós adó/adó lehetővé teszi a hang vezeték nélküli lejátszását telefonról vagy más eszközről. Bekapcsolja a jármű gyújtását, és a megfelelő frekvencia kiválasztásával indul. Az SD-kártyanyílással vagy az USB-kulccsal lejátszhatja kedvenc hangfájljait. Az utoljára használt frekv További információ
Partnerünktől: Vega Solutions
1 983 Ft
Piaci ár ÁFA-val

Partnerünk által szállítva

2022.1.27 - 2022.1.28 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Vega Solutions

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.

Száma: 100017795912

Leírás

SETTY FM adó

A SETTY autós adó/adó lehetővé teszi a hang vezeték nélküli lejátszását telefonról vagy más eszközről. Bekapcsolja a jármű gyújtását, és a megfelelő frekvencia kiválasztásával indul. Az SD-kártyanyílással vagy az USB-kulccsal lejátszhatja kedvenc hangfájljait. Az utoljára használt frekvencia, aktuális műsorszám és hangerőszabályzó automatikus mentése.

Megvilágított kijelzője van, amely nem vakítja el a vezetőt. A kijelző alatt vezérlőgombok találhatók. Az adó támogatja az MP3 audio fájlokat. A kontrollerrel együtt jár.

Hatótávolság: 10 m
Bemeneti feszültség: 12 V
Frekvencia: 87,5 – 108 MHz
Csatlakozó: autós töltő

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.