MAC Audio MAC AUDIO Power Star 13.2 kétutas hangszóró 13cm-es

MAC Audio MAC AUDIO Power Star 13.2 kétutas hangszóró 13cm-es

Száma: 100057092819
Közvetlenül partnerünktől
Titán bevonatú magas sugárzók Klippel rendszerrel tökéletesített mágneses mező és felfüggesztés Bevont polipropilén membrán Hosszú löketű kaucsuk gumiperem Mágnes védő gyűrű Design hangszóróvédő, gyémánt forgácsolt logóval További információ
13 990 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Partnerünktől: Mall Partner HU

Partnerünk által szállítva

2021.11.30 - 2021.12.01 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100057092819

Leírás

Kiváló minőségű alkatrészek: A Power Star hangszóróhoz kiváló minőségű anyagokat és alkatrészeket használtak fel. A hangszóró szíve a fröccsöntött polipropilén membrán, amely kiegészítő perem megerősítést kapott a nagyobb terhelhetőség érdekében.Tiszta kaucsuk gumiprem: A nagy kilengésű tiszta kaucsuk gumiperem hatása, hogy dinamikusabb, mélyebb hangokat is meg tud szólaltatni. A gumiperem a hangszórómembránhoz stabilan csatlakozik, köszönhető a membránon kialakított megerősítésnek.A magas sugárzók: A magas sugárzókat titán bevonattal láttál el a tiszta magas hangokért és a pontosságért.A hangszóró kosara: Tömör, húzott acél kosárral szerelték, amelyen a lengőtekercsnek külön szellőzést alakítottak ki. Ez segítséget nyújt nagyobb terhelés esetén is torzításmentes hangokat megszólaltatni, így jobb lesz a hatásfok.DIN méretű hangszórók: A DIN méretű hangszóróház kialakítással szinte a legtöbb autótípusba gyári helyre telepihető. Nem kell az ajtót átalakítanunk. Klippel mérőrendszerrel optimalizálva: A Klippel mérőrendszerrel a macAudio tökéletesíteni tudja a hangszóróit. A géppel optimalizálják a hangszórót, szimetrikus mágneses mezőt hoznak létre lézeres technológiával. Az így tervezett hangszórók pontosabb és torzítás mentesebb hang visszaadásra képesek.Tökéletes megjelenés, kiváló hangminőség. Ez a megállapítás érvényes a Power Star hangszórókra. A design-os rácson gyémántforgácsolású MacAudio logo elegáns és szuverén megjelenést biztosít. A hangszórókon és egyes alkatrészeken ezüst díszítést alkalmaztak.Főbb jellemzők:

Titán bevonatú magas sugárzók

Klippel rendszerrel tökéletesített mágneses mező és felfüggesztés

Bevont polipropilén membrán

Hosszú löketű kaucsuk gumiperem

Mágnes védő gyűrű

Design hangszóróvédő, gyémánt forgácsolt logóval

Technikai adatok:

2 utas koaxiális hangszóró

Zenei teljesítmény: 320W

RMS teljesítmény: 80W

Érzékenység: 90dB

Impedancia: 4 Ohm

Frekvencia tartomány: 34–24.000Hz

Vágási frekvencia: 4.200Hz

DIN Méret: 13cm

Vágási méret: 113mm

Beépítési mélység: 51mm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.