MAC Audio Mac Mobil Street T19 magassugárzó

MAC Audio Mac Mobil Street T19 magassugárzó

Száma: 100065076256
Közvetlenül partnerünktől
Német mérnõkök azoknak fejlesztették ki, akik a rendszerûkbõl többet szeretnének kihozni, átalakitások nélkü könnyen illeszthetjük a gyári helyekre titán stílusú anodizált magassugárzó különbözõ beépítõ keretekkel Természtes, hogy ezt a hangszórót is a Klippel lézeres mûszerrel tökéletesítették. További információ
6 990 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Partnerünktől: Mall Partner HU

Partnerünk által szállítva

2021.12.01 - 2021.12.02 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100065076256

Leírás

Maximális akusztikai teljesítmény a modern technológiával ötvözve. Ahhoz hogy létrehozzunk egy hiteles és átlátható hangot szükség van a fejlesztésekre, pontosságra és precizításra. A macAudio mérnökei ezért használják a hangszóróik tervezéséhez a Klippel lézeres mérési technológiát, hogy abszolút szimmetrikus és központos mágneses mezõt hozzanaj létre. A hagyományos módszerekkel szemben igy lehet tökéleteset alkotni.

A szemnek is gyönyörû. Nem csak akusztikalag jók ezek a hangszórók, de a látvány is lenyûgözõ. Látszik rajta az aprólékos munka és a gondos tervezés. Speciális macAudio design.

Gyári helyekre tervezték. A macAudio mérnõkei azokra gondoltak a tervezéskor, akik csak a hangszórókat akarják lecserélni az igényesebb zenehallgatásért. Úgy alakították ki a hangszórókat, hogy azok az autókban kialakított gyári helyekre könnyen illeszthetek legyenek, különféle átalakítások nélkül. Ebben a legjobban a Mac Mobil Street hangszórók!

A Mac Mobil Street T19 egy külön magassugárzó 13mm átmérõvel a felsõ frekvencia tartományhoz. Egy erõs neodímium meghajtó gondoskodik az abszolút pontos akusztikai élményõl, egy akusztikus kiegyenlítõvel integrálva. Univerzális szerelési anyagokkat talál a csomagolásban, amit sûlyesztett, felszíni vagy külsõ beépítéshez tud alkalmazni. Nagyon egyszerû a telepítése. 

Fõbb jellemzõk:

 • Klippel lézeres mérõrendszerrel optimalizált felfüggesztés és mágneses mezõ
 • Neodímium mágnes a nagy teljesítményhez
 • Anodizált polikarbonát magassugárzók titán stilusban
 • Frekvencia vágás a hangszórón

Technikai adatok:

 • Magas sugárzó pár
 • Zenei teljesítmény: 120W
 • RMS teljesitmény: 30W
 • Érzékenység: 90dB
 • Impedancia: 4 Ohm
 • Frekvencia tartomány: 3.800–23.000Hz
 • Vágási frekvencia: 4.300Hz
 • DIN Méret: 13mm

A következõ autómodellekbe illeszthetõ gyári helyekre (Hogy biztosan illeszthetõ, kérjen tanácsot szakembertõl. Elképzelhetõ, hogy az Ön autójához egy kiegészítõ keretre is szükség lehet. Autó tipus, modell és évjáratban lehetnek eltérések.):

Univerzális bármiyen autóba illeszthetõ.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.