MAC Audio MOBILSTREET162F kétutas hangszóró 16.5cm-es Extra lapos

MAC Audio MOBILSTREET162F kétutas hangszóró 16.5cm-es Extra lapos

Száma: 6632190
Közvetlenül partnerünktől
Lapos kivitel, a könnyebb szerelhetőség érdekében A MAC MOBIL STREET a gyári hangszórók specialistája. Gyári helyre szerelhetőek, nagyobb átalakítások nélkül is! A Világszerte elismert KLIPPEL mérőrendszer segítségével gyártott hangszórók! További információ
11 499 Ft
Termék ára
Partnerünktől: Mall Partner HU

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Mall Partner HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 6632190

Leírás

A Mac Mobil Street hangszórókat a Német mérnökök azoknak fejlesztették ki, akik a rendszerűkből többet szeretnének kihozni, átalakítások nélkül. Ezeket a hangszórókat könnyen illeszthetjük a gyári helyekre. Stabil, kis beépítési mélységű acélkosár, lágy habperem, titán stílusú anódízalt magas sugárzók, Speciális cellulóz membrán. Természetes, hogy ezeket a hangszórókat is a Klippel lézeres műszerrel tökéletesítették.A Mac Mobil Street 16.2F, egy extra lapos, kétutas, koaxiális hangszóró, 200W maximális zenei teljesítménnyel, 16,5 cm méretben.

Maximális akusztikai teljesítmény a modern technológiával ötvözve. Ahhoz hogy létrehozzunk egy hiteles és átlátható hangot szükség van a fejlesztésekre, pontosságra és precizitásra. A macAudio mérnökei ezért használják a hangszóróik tervezéséhez a Klippel lézeres mérési technológiát, hogy abszolút szimmetrikus és központos mágneses mezőt hozzanak létre. A hagyományos módszerekkel szemben így lehet tökéleteset alkotni.Megbízhatóság és hatékonyság. A Mac Mobil Street alkatrészei rendkívül megbízhatóak, kombinálva a magas hatásfokkal. Kis súly, extra könnyű speciális hab perem, többszörösen préselt levegőn szárított cellulóz membrán. Hatalmas rugalmasságot biztosítanak ezek az alkatrészek, melyhez hozzájárul a húzott, szilárd acél kosár, melyre a hangtekercs hűtése érdekében nyílásokat terveztek.A szemnek is gyönyörű. Nem csak akusztikailag jók ezek a hangszórók, de a látvány is lenyűgöző. Látszik rajta az aprólékos munka és a gondos tervezés. Speciális macAudio design.Gyári helyekre tervezték. A macAudio mérnökei azokra gondoltak a tervezéskor, akik csak a hangszórókat akarják lecserélni az igényesebb zenehallgatásért. Úgy alakították ki a hangszórókat, hogy azok az autókban kialakított gyári helyekre könnyen illeszthetek legyenek, különféle átalakítások nélkül. Ebben a legjobban a Mac Mobil Street hangszórók!

Főbb jellemzők:

Több rétegű bevonattal ellátott levegőn szárított papir membrán

Klippel lézeres mérőrendszerrel optimalizált felfüggesztés és mágneses mező

Könnyű, speciális, ultrakönnyű, nagy hatásfokú habperem

Tömör acél kosár kiegészítő hangtekercs szellőzéssel a jobb hőelvezetés és terhelhetőség érdekében

Extra lapos kivitel, csak 40mm!

Anodizált polikarbonát magassugárzók titán stilusban

Technikai adatok:

2 utas koaxiális hangszóró

Zenei teljesítmény: 200W

RMS teljesitmény: 50W

Érzékenység: 90dB

Impedancia: 4 Ohm

Frekvencia tartomány: 43–21.000Hz

Vágási frekvencia: 4.300Hz

DIN Méret: 16,5cm

Külső átmérő: 165mm

Vágási méret: 142mm

Beépítési mélység: 40mm

Szerelési magasság: 10mm

A következő autómodellekbe illeszthető gyári helyekre (Hogy biztosan illeszthető, kérjen tanácsot szakembertől. Elképzelhető, hogy az Ön autójához egy kiegészítő keretre is szükség lehet. Autó típus, modell és évjáratban lehetnek eltérések.):Alfa Romeo, Audi, BMW, Chevrolet, Crysler, Citroen, Daewoo, Daihatsu, Dodge, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguár, Kia, Lada, Lancia, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Seat, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo, VW

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.