BRUDER 3651 Mercedes-Benz Arocs Teherautó-23%
19 590 Ft 14 890 Ft

Kiárusítás

A Bruder 3651 Mercedes- Benz Arocs Teherautó részletesen kidolgozott modell, mely gyorsan a gyermekek kedvence lehet. A teherautón található ajtók nyithatóak, a visszapillantó tükrök pedig szintén mozgathatóak, ezzel biztosítva a még izgalmasabb játékot. Az 1:16 méretarányú játék, kiváló minőségű anyagokból készült, kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmas.

BRUDER Mercedes Benz Arocs Teherautó hólapáttal-18%
18 290 Ft 14 990 Ft

Kiárusítás

Bruder Mercedes Benz Arocs Teherautó hólapáttal a gyerekek és a tehereautó-rajongók legnagyobb kedvence lesz a részletes kidolgozottságának köszönhetően. A játékon +/- 30 fokban állítható dőlésszögű hóeke is tartozik, melyek akár tovább kombinálhatunk más Bruder márkájú játékokkal. A narancssárga színű, 1:16 méretarányú játék 4 éves kortól ajánlott.

Hot Wheels  Autógyűjtemény 50 drb
36 890 Ft 33 280 Ft
+ ingyen szállítás

Debütálásuk óta 1968-ban a Hot Wheels® autók minden korosztályú autómobil iránt lelkesedő, és a versenyrajongó állandó kedvenceivé váltak. Ez a készlet 50 különféle skálájú autót tartalmaz.

BRUDER Jeep Wrangler Rubicon Policie-35%
16 490 Ft 10 590 Ft

Kiárusítás

A Jeep Wrangler Rubicon rendőrautó modell minden fiú szemét felcsillantja. A modell rendkívül részletes és minőségi 1:16 feldolgozásban. A nagyszerű megjelenés mellet rendelkezik még szórakoztató funkciókkal, jelzőfénnyel, hang- és fényeffektusokkal.

LENA Kotrógép

LENA Kotrógép

Értékelés: 4,5
4 910 Ft

Lena Kotrógép sárga-fekete színével és nagy méretével felhőtlen kikapcsolódás biztosít minden gyermek számára. A műanyag kerekekkel ellátott játék 50 kg terhelésnek is ellenáll, egyaránt használható szabadtéren vagy lakásban. A 65 cm hosszúságú kotrógép biztonságos, nagy teherbírású anyagból készült játék.

BRUDER Claas Xerion 5000 traktor, 1:16
11 290 Ft 10 640 Ft

Bruder Játékokat kiváló minőség és valósághű megjelenés jellemzi. A Claas Xerion 5000 Traktort elsősorban fiúknak ajánljuk, akik már az első pillanattól kezdve bele fognak szeretni. Az 1:16-os méretarányú játék fülkéje üvegezett, ajtaja nyitható és állítható a hátsó tengelykapcsolója.

LENA Mercedes billenő dömper, 63 cm
6 780 Ft

Hatalmas méretű, 100 kg teherbírású nagy műanyag Mercedes dömper, szürke platóval és sárga fülkével. A teherautó platója dönthető, így akár játékaid is tudod vele pakolászni. A játék fala vastag, ezért akár rá is tudsz ülni, garantáltan nem fog alattad összetörni.

BRUDER Sprinter mentőautó sofőrrel
16 390 Ft 13 300 Ft

Sprinter mentóautó sofőrrel a mentősök világába enged betekintést. A kabin ajtóját, az oldalsó ajtókat és a hátsó ajtót úgy lehet kinyitni, hogy a mentős beléphessen és vezethesse a mentőautót vagy meggyógyíthassa a sérülteket. A hordágyak szükség szerint kihúzhatóak és visszatolhatóak. A mentőautó fény és hang rendszerrel rendelkezik.

BRUDER JCB MIDI CX Árokásó
6 250 Ft

Bruder JCB MIDI CX Árokásó élethű mása a valódi JCB MIDI CX munkagépnek. Az 1:16 méretarányú játék alkatrészei mozgathatók és használhatók. A játék kiváló minőségű műanyagból készült, ennek köszönhetően tartós, hogy gyermeke sokáig élvezhesse az árokásóval való játékot.

BRUDER CAT Lapátos kotrógép, 1:16
9 710 Ft

Bruder Játékokat kiváló minőség és valósághű megjelenés jellemzi. A CAT Lapátos kotrógépet elsősorban fiúknak ajánljuk, akik már az első pillanattól kezdve belefognak szeretni. Az 1:16-os méretarányú játék karjai könnyedén mozgathatóak, motorházteteje nyitható.

BRUDER John Deere 9730 Traktor ikerkerékkel, 1:16
11 970 Ft

Bruder John Deere 9730 Traktor ikerkerékkel fergeteges játékélményt biztosít minden gyermek számára. Az élethű kivitelezésű traktor nyitható ajtókkal és motorháztetővel szereltek fel. A kiváló minőségű, zöld színű játékon átlátszó ablakok és kettős gumiabroncsok találhatóak.

LENA Óriás traktor kotróval és markolóval, Zöld/Sárga
6 910 Ft

LENA Traktor valósághű, részletgazdag kivitelezésével hamar a gyermekek kedvence lesz. A külső- és belső használatra egyaránt alkalmas játékon kotró és markoló is megtalálható, mely tetszés szerint levehető vagy ráerősíthető a traktorra. A masszív, kiváló minőségű műanyagból készült játék tágas vezetőfülkével rendelkezik, ezzel biztosítva a még izgalmasabb játékot.

Alltoys Teamsterz rendőrségi helikopter hanggal és fénnyel
8 190 Ft 5 980 Ft

Csatlakozz a rendőrséghez és járőrözz a fellegekben ezzel a rendőrségi helikopterrel. A helikopter világít és hangot ad ki, tehát a bűnözők vadászata során nem lehet nem észrevenni. A rossz fiúk között nagy port kavar, amikor megjelenik.

Little Tikes Autószállító, Piros
9 710 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Little Tikes Autószállító a kisfiúk kedvenc játéka lesz percek alatt. A nagyméretű autószállítónak és a két versenyautónak köszönhetően rendkívül jól leköti a gyerekek figyelmét. Kiváló minőségű műanyagból készült, így bel- és kültéren is lehet játszani vele.

BRUDER JCB 4CX Rakodó-árokásó, 52 cm
8 090 Ft 7 980 Ft

A sárga színű Bruder JCB 4CX rakodó-árokásó jármű pontos kicsinyített mása az eredeti munkagépnek. Gyermeke a vezető helyébe képzelve izgalmas, vidám játékokban vehet részt. Az 1:43-os méretarányú modell homlokrakodó karja és a lapátja mozgatható, így varázsolva élethűvé a játékot.

BRUDER Claas Rollant 250 hengerbálázó
8 890 Ft 6 250 Ft

Bruder Claas Rollant 250 hengerbálázó kiváló minőségű kiegészítője pontosan úgy néz ki, mint a valódi mezőgazdasági gép. A széna betakarításában világszerte és hazánkban is kedveltek a hengeresbálák. Tökéletesen alkalmas a Profi-szériás Bruder traktorokhoz.

SIKU Super - Autókomp

SIKU Super - Autókomp

Értékelés: 4,5
11 310 Ft

Siku Super autókomp segítségével könnyedén szállíthatod a az autókat a folyó egyik partjáról a másikra. A vízen is úszó modellre 6 darab Super méretű autó és akár 2 darab Super méretű teherautó is elfér. Az 1:50-es aránnyal rendelkező jármű minőségi műanyagból készült, emellett a 2 rámpája mozgatható.

DICKIE AS tűzoltóautó 36 cm, fény, hang, kézi szivattyú
11 170 Ft

Hátrahúzhatós funkcióval ellátott tűzoltóautó létrával tökéletes szórakozás lesz minden önkéntes tűzoltó számára. Első pillantásra beleszeret a hang és fényhatásokba, amelyeket az autó bocsát ki. A kézi vezérlésű funkcionális fecskendővel valódi tűzoltóként fogja magát érezni.

SIKU Kamion billenős pótkocsival, 1:50
8 780 Ft

Siku Kamion billenős pótkocsival kiváló minőségű, fémből és műanyagból készült 1:50 méretarányú modell, amely egy nyitható rakterű pótkocsit húz maga után. A részletes és minőségi kivitelezésnek köszönhetően az egész modell szemetgyönyörködtető és hosszú ideig a gyerekek kedvence lehet.

BRUDER Manitou MLT 633 Teleszkópos markológép
8 490 Ft 7 980 Ft

Bruder Manitou MLT 633 Teleszkópos markológép egy nagy részletességgel kidolgozott játék, mely tökéletes ajándék lehet minden gyermek és felnőtt gyűjtő számára. A kiváló minőségű anyagokból készült játék ajtajai és motorháztatője is nyitható, a teleszkópos emelőkara és a markolója állítható. Az élethű, 1:16 méretarányú markológép kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmas.

Wader Super Truck Kukásautó
7 390 Ft 7 310 Ft

A Wader Super Truck kukásautó rendkívül élethű játék. Az autókedvelő gyermekek számára tökéletes ajéndék. Hosszú órákig el tudja szórakoztatni gyermekét, a többféle állítható és mozgatható résznek köszönhetően. Erős és strapabíró műanyagból készült.

DICKIE Action Series Mentőhelikopter, 41 cm
7 990 Ft 6 990 Ft

Kiárusítás

Minőségi és tartós műanyagból készült Dickie Action Series Mentőhelikopter részletgazdag és igényesen kivitelezett gyerekjáték. A helikopter oldalán lévő gomb megnyomásával a propeller forogi kezd, a mentőkosár pedig egy kar meghúzásával le- és felhúzható. Gyerekeknek 3 éves kor fölött ajánlott az apró alkatrészek miatt.

Rappa Repülőgép-hordozó 76 cm hanggal és fénnyel
8 290 Ft 7 840 Ft

Nagy, 76 cm-es hadihajó felszállási fedélzettel és toronnyal. Fény- és hangeffektekkel rendelkezik. A csomag része 5 fém repülőgép modell, tehát azonnal kezdődhet is a csata.

LENA Traktor pótkocsival, 94 cm
5 710 Ft

Lena Traktor pótkocsival kiváló minőségű műanyagból, és 6 mm vastag acél tengelyekkel készült nagyméretű játéktraktor. Modern megjelenésű, funcionális, tartós és maximális élményt biztosít a szabadban történő játék közben. 3éves kortól ajánlott.

Spin Master Demo Duke Autó hangokkal
25 490 Ft 19 960 Ft

Interaktív autó vicces hangokkal. Az ütközés során 3 lépésben kerül sor a lebontására. Aztán itt az idő megnyomni a javítási gombot, és saját maga összerakja magát az eredi formába. Élvezd a „biztonságos“ lebontást.

BBurago Mercedes-Benz SL 65 AMG Játékautó, Fekete
5 180 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

BBurago Mercedes-Benz SL 65 AMG Játékautó tökéletes ajándék lehet kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A kiváló minőségű fém alkatrészekkel, nyitható ajtókkal és motorháztetővel ellátott élethű játékautó 1:24 méretaránnyal rendelkezik. A 17 cm hosszú, kormányozható játék 3 éves kor felett ajánlott.

Teamsterz Light & Sound konténer szállító
6 390 Ft 5 890 Ft

Kiárusítás

Teamsterz Light & Sound Konténerszállító egy igényesen kidolgozott külsejének köszönhetően, minden kisfiú kedvence lehet! A kiváló minőségű anyagokból készült készletben az állatszállító autó mellé vagon is tartozik. A játék 3 éves kor felett ajánlott.

Hot Wheels Kamion + kisautó

Hot Wheels Kamion + kisautó

Értékelés: 4,5
4 650 Ft

Versenyautó szállító kamion a Hot Wheelstől melyhez egy kisautó is tartozik. Vagány festéssel, könnyen a kisfiúk kedvence lehet. 3 éves kortól ajánlott.

LENA Óriás traktor kotróval, Zöld/Sárga
5 310 Ft

LENA óriás traktort biztosan szeretni fogják a gyerekek, akár homokozóban, akár otthon a szőnyegen használják. A kotrót szabadon állíthatják kreativitásuknak megfelelően. Nagy belső terébe akár sofőrt is ültethetnek, hogy méginkább valóságosabb legyen az élmény.

BRUDER MAN TGA teherautó és Liebherr lapátos kotrógép
15 890 Ft 14 890 Ft

Kiárusítás

A Bruder MAN TGA teherautó és Liebherr lapátos kotrógép a lehetőségek széles tárházát biztosítja a gyermekek számára. A MAN teherautó stapabíró, kabinja dönthető, külső tükrei fordíthatóak. A Liebherr kotrógép pedig forgatható kabinnal és stabilizáló lábakkal van ellátva, garantálva a vidám játékot.

SIKU Claas Lexion 600 kombájn, 1:50
9 890 Ft 9 310 Ft

Siku Claas Lexion 600 kombájn kiváló minőségű, fémből és műanyagból készült 1:50 méretarányú modell, amely gurulós kerekei valódi gumiabroncsokkal vannak ellátva. A részletes és minőségi kivitelezésnek köszönhetően az egész modell szemetgyönyörködtető és hosszú ideig a gyerekek kedvence lehet.

Smoby Kamion kofferrel Black&Decker
16 990 Ft 13 300 Ft

Black&Decker licenciás kamion utánfutóval minden kisfiút és kis barkácsmestert örömmel tölt el. A kamion egy praktikus tárolóval és szerszámokkal van felszerelve. A kisfiúk az autószerelőre való játék során remekül szórakoznak majd.

BRUDER 3524 Farönkszállító Teherautó
19 281 Ft 15 970 Ft

Bruder 3524 Farönkszállító Teherautó jól terhelhető, strapabíró , minőségi műanyagból készült. Remek elfoglaltság gyermekeknek. Precíz részletekig kidolgozott magas minőségű termék. Összecsukható tükör, valamint az eredetihez hasonló daru található a játék hátsó részén. A markoló segítségével könnyen farönköket is felemelhetünk.

DINO Tatra 148 Játékautó, Piros
9 990 Ft 7 980 Ft

A piros színű DINO Tátra 148 Játékautó az azonos nevű Tátra csehszlovák teherautó pontos mása. A platója billenthető, amibe így a gyermek belepakolhatja kedvenc játékait vagy más rakományt. A jaték egyaránt használható lakásban és szabadtéren is.

LENA Markolós traktor sárga-fekete
7 590 Ft 5 050 Ft

Ezzel a markolóval többé nem lesz probléma a homok felpakolásával. Szállíts vele minél több alapanyagot.

DINO Tatra Dömper, Rózsaszín
9 890 Ft 7 980 Ft

Dino Tatra játékdömperben szállíthatunk homokot, köveket, játékokat ,de akár magunk is belepattanhatunk. Erős kialakítása akár 100kg-ot is elbír, billenő platóját kiengedve pedig könnyedén kiszórhatjuk tartalmát. Rózsaszín festése miatt minden kislány tettszését elnyeri.

Lamps Akkumlátoros taxi

Lamps Akkumlátoros taxi

Értékelés: 5
3 290 Ft 2 520 Ft

Játssz taxist. Ez a műanyag autó akkumulátorral működik. Vegyél fel utasokat a fedélzetre és az utazás kezdődhet is. Az autó tetején lévő lámpa kigyullad és hangot ad ki, amikor megnyomod a gombot.

Wader Middle Truck Szemeteskocsi
5 710 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Wader Middle Truck Szemeteskocsi* tökéletes játék lesz minden fiú gyermek számára. A szemetes tartalma beönthető a konténerbe, a konténer pedig külön megemelhető a szállítás utáni ürítéshez, pont mint a valóságban. Kiváló mínőségű műanyagből készült. Időjárásálló, ezért a **szabadban is tárolható.

DOLU Maxi rakodógép

DOLU Maxi rakodógép

Értékelés: 5
8 890 Ft 7 580 Ft

A nagy kotrógépes teherautó ideális a homokozóhoz és otthoni játékra is. A kotró-rakodó tökéletes minden terephez! A gazdag sárga szín minden kis vezetőt vonzza.

SIKU Villamos, 1:87

SIKU Villamos, 1:87

Értékelés: 4,5
3 980 Ft

Siku Villamos kiváló minőségű, fémből és műanyagból készült 1:87 méretarányú modell, amely a középső csatlakozásnál hajlik.részletes és minőségi kivitelezésnek köszönhetően az egész modell szemetgyönyörködtető és hosszú ideig a gyerekek kedvence lehet. Az apró alkatrészek miatt a játék használata csak 3 éves kor felett ajánlott.

SIKU John Deere 9680i Kombájn, 1:87
5 190 Ft

Kiárusítás

Siku John Deere 9680i kombájn miniatűr változata ideális a gyerekek számára a mezőgazdasági munkákhoz, például a betakarításhoz. Szinte teljes egészében fémből készült, így strapabíró, masszív kialakítású darab. Könnyedén irányítható, kerekei forognak, és a vágó is levehető igény esetén. Európa legnagyobb kombájnja 1:87-es méretaránnyal.

Lamps Betonkeverős autó - elemes
3 490 Ft 3 450 Ft

betonkeverős autó egy építkezésről sem hiányozhat. Ezért irány az építkezés! A játék hozzájárul a gyermek fantáziájának és képzelőerejének fejlesztéséhez. A gomb megnyomása után világít és hangokat ad ki.

DINO Auto 148, 73cm narancsszínű
12 390 Ft 8 640 Ft

A piros színű DINO Tátra 148 Játékautó az azonos nevű Tátra csehszlovák teherautó pontos mása. A platója billenthető, amibe így a gyermek belepakolhatja kedvenc játékait vagy más rakományt. A jaték egyaránt használható lakásban és szabadtéren is.

BRUDER CAT Aszfaltozó úthenger
4 090 Ft 3 980 Ft

A Bruder CAT Aszfaltozó úthenger az eredeti Caterpillar jármű 1:16 arányban kicsinyített élethű mása, amely izgalmas, különleges játékélményt nyújt, elsősorban fiúk számára. Kiváló minőségű, ütésálló műanyagból készült, amely jól alkalmazkodik kül- és beltéri viszonyokhoz is. Használata 3 éves kortól ajánlott.

LENA Traktor pótkocsival és első lapáttal, 110 cm
7 180 Ft

Lena Traktor pótkocsival és első lapáttal kiváló minőségű műanyagból készült, és 6 mm vastag acél tengelyekkel készült nagyméretű játéktraktor. Modern megjelenésű, funkcionális, tartós és maximális élményt biztosít a szabadban történő játék közben. 3éves kortól ajánlott.

LENA Mercedes Autódaru, Arocs
11 753 Ft 10 640 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Teljesen mechanikusan működőképes autódaru a Lena Gigants sorozatból 70 cm-es méretben. A kinyújtható darukar elérheti akár a 115-es cm hosszúságot is. Az autó oldalsó kitolható lábakkal is rendelkezik a nagyobb stabilitás érdekében a teher felrakodása és az kerekek ékkel való rögzítése idején.

DICKIE Repülőtér játékkészlet
4 041 Ft 3 320 Ft

Repülőtér játékkészlet. Most lehetőséged adódik bejutni a felszállási terület belsejébe. Szállj fel, gondoskodj az egész repülőtér karbantartásáról, és élvezd a szórakozást.