MULTIPA Kerékpárszállító vonóhorogra 2 elektromos kerékpárra, MULTIPA

MULTIPA Kerékpárszállító vonóhorogra 2 elektromos kerékpárra, MULTIPA

Száma: 5897939
Közvetlenül partnerünktől
Összecsukható és teljesen zárható tartó két kerékpár szállítására vonóhorgon. Maximális teherbírás 60 kg További információ
111 390 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: VAPOL CZ

Partnerünk által szállítva

2023.2.14 - 2023.2.15 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: VAPOL CZ

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 5897939

Leírás

Kompakt és könnyen használható bicikliszállító mindenféle biciklihez vonóhorogra, teljes világítással és rendszámtartóval. A bicikli rögzítése nem igényel semmilyen eszközt, egyszerűen elég rögzíteni a vázat a szállítóhoz és csattal rögzíteni a kerekeket az alaphoz. A szerkezet zárható, ezzel is védve a bicikliket a lopás ellen. A szállító acélból készül, míg az alapok anyaga alumínium, ezüstre színezve. A szállító két bicikli szállítására alkalmas, amelyek együttes súlya nem haladja meg a 60 kg – t. A szállító homologizált vonóhorogra szerelhető ISO 50 vonógömbbel. A szállító biciklik szállítására használható. Egyéb tárgyak szállítása nem engedélyezett. A szállító rögzítése robusztus karral és zárral történik. A hátsó világító rámpa 13-pines konnektorral csatlakozik a vonóhorog dugaljához. Teljes hátsó világítással rendelkezik, beleértve a rendszámvilágítást is.
Műszaki adatok:
 • A szállító rögzítése: vonógömbre
 • Rámpa fényekkel: igen
 • Konnektor: 13 tűs csatlakozóval
 • Kerékpár rögzítés: első, hátsó kerék és keret
 • Kerék zár: igen
 • Zárható szállító: igen
 • Dönthető mechanizmus: igen
 • Anyag: acél, alumínium, tartós műanyag
 • Maximális terhelés: 60 kg
 • Szállító súlya: 15 Kg
 • Legfeljebb 2 elektromos kerékpárra engedélyezett
 • Maximális gyorsaság 120 km/h
 • TÜV által jóváhagyott tanúsítvány
Használati utasítás:
A szállító rögzítése előtt mindig győződjön meg arról, hogy a vonógömb tökéletesen tiszta. Ha a jármű rendelkezik automatikus csomagtérnyitó funkcióval, akkor ezt a funkciót mindig kapcsolja ki, amikor bicikliszállítót használ. A csomagtér ajtót mindig manuális nyissa. A biciklik rögzítése előtt mindig távolítsa el arról a szabadon lévő alkatrészeket (pl. táskák, gyerekülés, pumpa, stb.). Először mindig a nehezebb/nagyobb biciklit rögzítse – közelebb a járműhöz. Utána a kisebb/könnyebb biciklit – távolabb a járműtől. A használó köteles rendszeresen ellenőrizni, hogy minden alkatrész, szalag, csat, szabályozó, csavar kellően rögzítve van, biztonságos használtra alkalmas. Előfordulhat, hogy további védőeszközökre is szüksége lesz, hogy megelőzze a biciklis vagy a jármű karcolódását. A szállítóval használt zárak feladata a tolvajok elriasztása.
Biztonság:
Elindulás előtt mindig ellenőrizze, hogy a szállítón a világítás megfelelően működik. Mindig tartsa be a sebességhatárokat, és a vezetési stílust, sebességet mindig az útviszonyoknak megfelelően válassza meg. Földúton való haladás a szállítóval nem javasolt, sérülhet a jármű, a szállító vagy a biciklik. Ha bármilyen sérülést észlel a szállítón, szerelje le a bicikliket és ne használja tovább a szállítót. Mindig ellenőrizze a megfelelő távolságot a szállító és a talaj között.
Karbantartás:
A szállítót rendszeresen ellenőrizze, hogy nem jelentek-e meg rajta korrózió, anyagfáradás vagy nagymértékű túlhasználat jelei. Ne használja a szállítót, ha annak bármely része sérült. A termék nem képes extrém időjárási viszonyoknak ellenállni.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.