M-WAY NIGHTHAWK
106 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tartó 2 kerékpárhoz, minden típushoz, átmérő és forma korlátozás nélkül. A tartó „gyorskar“ segítségével lehajtható. A tartó a csomagtartóba való jobb hozzáférhetőség miatt lenyitható.

M-WAY FOXHOUND 3
73 490 Ft
+ ingyen szállítás

Tartó 3 kerékpárhoz, minden típushoz, átmérő és forma korlátozás nélkül. A tartó nem hajtható le és zár nélkül van. A kerékpár könnyű és gyors felszerelése a tartóra eszközhasználat szükségessége nélkül.

Thule EasyFold XT 3 kerékpárra
264 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Kerékpár tartó Thule EasyFold XT 3 kerékpárra. Tartó lehajtható funkciókkal. Alkalmas elektromos kerékpár szállítására is. A tartó és a vontatóhorog összezárható, ugyanígy a kerékpár és a tartó is összezárhatók.

HAKR Trip Top 3 Kerékpártartó
106 190 Ft

2 év garancia

Hakr Trip Top 3 kerékpártartó akár szerszámok nélkül is könnyen vonóhorogra szerelhető. Könnyű súlya ellenére egyszerre akár három bicilki is szállítható vele, miközben nem jelent plusz légellenállást vezetés közben. Alkalmas minden fajta kerékpár mérethez. Az ajánlott maximális sebesség bicikli szállítás közben 130 km/h.

Menabo Naos Tilting Kerékpártartó vonóhorogra
52 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Menabo Naos Tilting Kerékpártartó tilt funkciónak köszönhetően, felszerelés után is könnyen hozzáférhetünk autónk csomagtartójához. A kerékpárok kényelmesebben felrakodhatóak, mint a tetőre szerelhető szállítók esetén. Gyorsan és egyszerűen rögzíthető és leszerelhető.

Menabo Huggy Kerékpártartó
9 690 Ft

2 év garancia

A Menabe Huggy egy kerékpártartó tetőcsomagtartóra, amely modern, áramvonalas kialkítással rendelekezik. Egy kerékpár szállítására alkalmas. Nagy szilárdságú tartós és könnyű anyagból készzült.

Menabo Race 3 Kerékpártartó

Menabo Race 3 Kerékpártartó

Értékelés: 3,3
63 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Menabo Race 3 Kerékpártartó vonóhorogra szerelhető 3 db kerékpár biztonságos szállítására alkalmas eszköz. A tartó nem billenthető, illetve a kerékpár rögzítése nem zárható. 3 vázfogó pofa a kerékpárok precíz rögzítéséhez. Sokkal kényelmesebben felrakhatóak a kerékpárok, mint a tetőre szerelhető kerékpártartó esetén. Egyszerűen és jól telepíthető 10 perc alatt, a kerékpárokat nem kell magasra emelni, illetve gyors vontatás lehetséges. Nagy ellenállás, aerodinamikai turbulencia nagy sebességnél. Az acélcső szerkezetnek és az aluminíum sínek nagy szilárdságúak. Kis súllyal bír és hosszantartó védelmet nyújt az időjárással szemben. A TÜV-GS intézet által bevizsgáltatva.

Menabo Winny 3 Plus Kerékpártartó
107 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Menabe Winny 3 Plus vontatóra szerelhető kerékpártartó. Hála a tilt funkciónak, felszerelés után is könnyen hozzáférhetünk autónk csomagtartójához. Szerszámok nélkül felszerelhető, beépített rendszámtábla tartóval és hátsó lámpákkal. A magas szilárdságú horganyzott acélcső szerkezet és alumínium sínek magas szilárdságot biztosítanak alacsony súly mellett és hosszan tartó védelmet nyúj az időjárás ellen.

Menabo Project Tilting 3 Kerékpártartó
77 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Project Tilting 3 Kerékpártartó vonóhorogra szerelhető, billenthető, 3 db kerékpár biztonságos szállítására alkalmas eszköz. A billenthetőségnek köszönhetően a csomagtér akkor is nyitható, ha a kerékpár(ok) a tartón van(nak). 3 vázfogó pofa segít a kerékpárok precíz rögzítésében. Sokkal kényelmesebben felrakhatóak a kerékpárok, mint a tetőre szerelhető kerékpártartó esetén. Egyszerűen és jól telepíthető, illetve gyors vontatás lehetséges. Nagy ellenállás, aerodinamikai turbulencia nagy sebességnél. Az acélcső szerkezetnek és az aluminíum sínek nagy szilárdságúak. Kis súllyal bír és hosszantartó védelmet nyújt az időjárással szemben. A TÜV-GS intézet által bevizsgáltatva.

Thule FreeRide 532

Thule FreeRide 532

Értékelés: 4,7
19 990 Ft

THULE kerékpártartó, új FreeRide 532. A legtöbb kerékpárhoz alkalmas biztonságos és megbízható tartó. Zárható.

Menabo Steel Bike Kerékpártartó autóra
36 590 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Menabe Steel Bike kerékpártartó egyszerre két bicikli szállítására alkalmas. Könnyen kezelhető, egyszerűen összeszerelhető. Korrózióvédelemmel ellátott galvanizált acél anyagának köszönhetően nagyon strapabíró. **TÜV minőségi tanúsítványt is elnyert, tehát megfelel a legszigorúbb (főként német) szabványoknak. TOVÁBB OLVASOM->

Menabo Asso Kerékpártartó autóra
17 990 Ft

2 év garancia

Menabe Asso kerékpártartó tetőcsomagtartóra, mely modern, áramvonalas kialkítású. Nagy szilárdságú tartós és könnyű anyagból készzült. Maximális teherbírása 15kg. TOVÁBB OLVASOM->

HAKR TRIP 2 MIDDLE Kerékpártartó
86 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Hakr TRIP 2 MIDDLE kerékpártartó könnyedén a vonóhorogra szerelhető. Könnyű súlya ellenére egyszerre akér kettő bicikli is szállítható vele, miközben nem jelent plusz légellenállást vezetés közben. Alkalmas minden fajta kerékpár mérethez. Az ajánlott maximális sebesség bicikli szállítás közben 130 km/h.

HAKR TRIP 3 MIDDLE Kerékpártartó
79 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hakr TRIP 3 MIDDLE kerékpártartó akár szerszámok nélkül is könnyen a vonóhorogra szerelhető. Könnyű súlya ellenére egyszerre akár három bicikli is szállítható vele, miközben nem jelent plusz légellenállást vezetés közben. Alkalmas minden fajta kerékpár mérethez. Az ajánlott maximális sebesség bicikli szállítás közben 130 km/h.

Menabo Steel Bike 3 Kerékpártartó
46 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A Menabe Steel Bike kerékpártartó egyszerre akár három bicikli szállítására alkalmas. Könnyen kezelhető, egyszerűen összeszerelhető. Korrózióvédelemmel ellátott galvanizált acél anyagának köszönhetően nagyon strapabíró. TÜV minőségi tanúsítványt is elnyert, tehát megfelel a legszigorúbb (főként német) szabványoknak.

Thule EasyFold XT

Thule EasyFold XT

Értékelés: 5
231 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kerékpár tartó Thule EasyFold XT 2 kerékpárra. Tartó lehajtható funkciókkal. A tartó és a vontatóhorog összezárható, ugyanígy a kerékpár és a tartó is összezárhatók.

Menabo Project Tilting 2 Kerékpártartó autóra
60 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Projekt Tilting kerékpártartó, mely könnyen rögzíthető. Ennek segítségével egyszerre két kerékpár szállítható. Dönthetőségének köszönhetően praktikusan használható. Maximális terhelhetőség 30 kg, súlya 13,2kg. Gyorsan és egyszerűen rögzíthető és leszerelhető. TOVÁBB OLVASOM->

HAKR CYKLO PRO ALU Kerékpártartó
9 790 Ft

Hakr CYKLO PRO ALU kerékpártartó tetőcsomagtartóra rögzíthető, zárható, kétkaros, egy darab kerékpár szállíátására alkalmas. A zárható befogószár kialakításából adódóan, az összes profilú kerékpár váz befogására alkalmas. Az eszköz maximum 15 kg terhelhetőségre alkalmas.

M-WAY NIGHTHAWK PLUS
112 990 Ft
+ ingyen szállítás

Tartó 3 kerékpárhoz, minden típushoz, átmérő és forma korlátozás nélkül. A tartó „gyorskar“ segítségével lehajtható. A tartó a csomagtartóba való jobb hozzáférhetőség miatt lenyitható.

M-WAY THUNDERBOLT 2
71 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tartó 2 kerékpárhoz, minden típushoz, átmérő és forma korlátozás nélkül. A tartó lenyitható. A tartó a csomagtartóba való jobb hozzáférhetőség miatt lenyitható. A tartó vontatóhoroghoz nem zárható hozzá.

Menabo Bike Pro Kerékpártartó autóra
14 990 Ft

2 év garancia

Menabe Bike Pro kerékpártartó tetőcsomagtartóra. Rendkívül tartós, könnyű alumínium konstrukció. Modern, áramvonalas kialakítású. Gyorsan és könnyen felszerelhető. TOVÁBB OLVASOM->

Menabo Main Kerékpártartó

Menabo Main Kerékpártartó

Értékelés: 3,9
25 990 Ft

2 év garancia

A Menabe kerékpártartó segítségével egyszerre akár 3 kerékpárt is szállíthat. Könnyű kezelhetőségének köszönhetően egyszerűen felszerelhető. Korrózióvédelemmel ellátott galvanizált acél anyaga biztosítja a strapabíróságot. TÜV minőségi tanúsítványt is elnyert, tehát megfelel a legszigorúbb (főként német) szabványoknak. TOVÁBB OLVASOM->

Menabo Mistral Kerékpártartó
22 490 Ft

2 év garancia

A Menabe Mistral kerékpártartó segítségével egyszerre 3 kerékpár szállítható. Gyorsan és egyszerűen rögzíthető a csomagtartóhoz. Korrózióvédelemmel ellátott galvanizált acélból készült. TOVÁBB OLVASOM->

Menabo Naos Kiegészítő adapter
17 490 Ft

A Menabo Naos Kiegészítő adapterrel +1 biciklit szerlhet fel az autós Menabo Naos biciklitartójára. Segítségével így már 3 db kerékpárt szállíthat.

Twinny Load E-Carrier vonóhorogra szerelhető tartó 2 kerékpárra, lehajtható
114 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a kerékpártartó rendkívül erős és 2 kerékpár szállítására alkalmas. Twinny E-Carrier kerékpártartó csukható csatlakozókkal egyszerűen rögzíthető a vonóhorogra, lehajtható és egyedülálló fénymintával van ellátva. A kerékpártúrára való utazás még sosem volt ennyire egyszerű.

M-WAY FOXBAT
8 090 Ft

Kerékpár tartó, amely minőségi acélból készült. Teherbírása 15 kg.

M-WAY FOXHOUND 4
105 990 Ft
+ ingyen szállítás

Tartó 4 kerékpárhoz, minden típushoz, átmérő és forma korlátozás nélkül. A tartó nem hajtható le és zár nélkül van. A kerékpár könnyű és gyors felszerelése a tartóra eszközhasználat szükségessége nélkül.

M-WAY FULCRUM 3
74 990 Ft
+ ingyen szállítás

Tartó 3 kerékpárhoz a hátsó ajtóra M-Way Fulcrum 3. Könnyen felszerelhető a jármű ötödik ajtajára. A tartó teherbírása 45 kg.

M-WAY HORNET
21 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

3 kerékpár tartó a jármű hátsó részéhez- Menabo Boa 3. Könnyű felszerelés a jármű ötödik ajtójára. A tartó teherbírása 45 kg.

M-WAY SEAGULL
54 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tartó két kerékpárhoz, bármilyen típushoz – kerék átmérője 22“ – 29“, amely adapter megvásárlásával 2+1 három kerékpár szállításra bővíthető. A tartó nem hajtható le és zár nélkül van.

Menabo Alphard 2
107 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kerékpár tartó 2 kerékpárnak Alphard dönthető. – Max. teherbírása 50 kg. Egyszerű felszerelés Alkalmas kerékpáros vázaknak, méret és alak megkötés nélkül.

Menabo Alphard Kiegészítő adapter
19 490 Ft

A Menabo Alphard Kiegészítő adapterrel +1 biciklit szerlhet fel az autós Menabo Alphard biciklitartójára. Segítségével így már 3 db kerékpárt szállíthat.

Menabo HUGGY Kerékpár csomagtartó
9 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Menabo HUGGY Kerékpár csomagtartó tökéletes választás mindenki számára. Nem akadályozza a csomagtartó ajtó nyitását, valamint akár 60 mm szélességű tetőcsomagtartó rúdra is felszerelhető. Mindenféle kerékpár vázhoz alkalmazható és nem akadályozza a szabad kilátást. A kerékpártartó biztonsági tartozéka a rugófeszítéses kettős csavarbiztosítás, a váztartó villa kilazulás elleni védelme önbiztosító anyával, valamint a kerekek rögzítésére csatos heveder.

Menabo Iron Kerékpártartó

Menabo Iron Kerékpártartó

Értékelés: 4,1
12 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Menabo Iron kerékpártartó tetőcsomagtartóra rögzíthető aluminíniumból készült, zárható, kétkaros, egy darab kerékpár szállítására alkalmas. A befogószár ovális, gyors rögzítős kialakításából adódóan, az összes szabvány kerékpárváz befogására alkalmas, 8 centiméteres átmérőig. Az eszköz 2,9 kg tömegű, mely maximum 15 kg-os súlyú teherbírásra képes.

Menabo Stand Up 2 Autós kerékpártartó
70 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Menabo Stand Up 2 Autós kerékpártartó tilt funkciónak köszönhetően, felszerelés után is könnyen hozzáférhetünk autónk csomagtartójához. A kerékpárok kényelmesebben felrakodhatóak, mint a tetőre szerelhető szállítók esetén. Gyorsan és egyszerűen rögzíthető és leszerelhető.

Menabo Winny 2

Menabo Winny 2

Értékelés: 4,4
98 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Menabe Winny 2 vontatóra szerelhető kerékpártartó. Hála a tilt funkciónak, felszerelés után is könnyen hozzáférhetünk autónk csomagtartójához. Szerszámok nélkül felszerelhető, beépített rendszámtábla tartóval ás hátsó lámpákkal. TOVÁBB OLVASOM->

HAKR Trip Top 2 Kerékpártartó
116 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Hakr Trip Top 2 kerékpártartó akár szerszámok nélkül is könnyen vonóhorogra szerelhető. Könnyű súlya ellenére egyszerre akár kettő bicilki is szállítható vele, miközben nem jelent plusz légellenállást vezetés közben. Alkalmas minden fajta kerékpár mérethez. Az ajánlott maximális sebesség bicikli szállítás közben 130 km/h.