Hot Wheels City Hordozható garázs
11 950 Ft 10 300 Ft

Akció

A versenyzés a kedvenc Hot Wheels angol autóiddal ugyan végtelen, de amikor eljött a befejezés ideje, parkolj az autóiddal ebben a nagyszerű garázsban! Parkolóhelyeket kínál több mint 20 autó számára. Ha nem találsz parkolóhelyet az egyik emeleten, ugorjál az autóval egyenesen a másikra. Használd a felvonót, és menjél fel az autóddal a tetejére.

Hot Wheels Monster Trucks Skorpió gamer szett
23 450 Ft 17 820 Ft

Készen állsz egy új kihívásra? Készíts egy csapatot a legjobb versenyződből és a szörnyeteg teherautóidból, és készülj fel egy igazi eseményre ezzel a játékkészlettel a Hot Wheels®-től! Ebben a játékkészletben a járműveidnek halálos skorpióval kell szembenéznie.

Hot Wheels City Garázs T-Rex-szel-24%
52 840 Ft 39 890 Ft

Akció

Készen állsz az új kihívásra? Indulj el autóiddal a Hot Wheels® garázsba és fedezd fel, mi rejtőzik benne! A garázs akár 100 autód tárolására alkalmas, de ez egészen biztosan nem minden, hisz a garázsra a rettegett T-Rex is igényt tart.

Hot Wheels Sárkány támadás a levegőből-45%
23 990 Ft 13 060 Ft

Akció

Nagyszerű szórakozás ezzel a kiváló motorizált játékkészlettel. A Hot Wheels™ City városát egy hatalmas sárkány támadta meg. Egy fenyegető sárkány lebeg a város felett, és várja a lehetőséget, hogy elragadja a város járműveit. Le tudod legyőzni őt, és ezzel megmenteni a városod?

Hot Wheels Track Builder Motorizált készlet-20%
25 090 Ft 19 940 Ft

Akció

A Hot Wheels® ezen klassz játékkészletében gyorsítók várnak rád, amiknek köszönhetően versenyeid még izgalmasabbak lesznek! Kombináld a gyorsítókat és a csomagolásban található két kereszteződést, és állj az új kihívások startjára! A gyorsítók sokoldalúan kihasználhatók és csakis rajtad múlik, hogyan illeszted be őket a pályádba.

Hot Wheels Ki kivel? pálya

Hot Wheels Ki kivel? pálya

Értékelés: 5
15 120 Ft

Akció

Verseny, adj elő akrobatikus számokat és a saját szabályaid alapján versenyezz! Ez az izgalmas Hot Wheels készlet mindent tartalmaz, amelyre a gyerekeknek szükségük van versenyképességük teszteléséhez gravitációs versenyeken egymás mellett.

Spin Master Mancs őrjárat Átalakítható léghajó különféle hatásokkal-21%
20 200 Ft 15 810 Ft

Akció

Készült fel egy szuper mentőakcióra Chase-el és annak átalakítható járgányával. Chase Átalakítható léghajója hatásokkal különféle izgalmas funkciókkal rendelkezik, működhet hagyományos járműként, vagy léghajó módban. Nyomd meg a gombot és végezd el az egyedi átalakítást. A jármű fény-, és hanghatásokkal rendelkezik, és rakéta kilövésére is képes.

Spin Master Monster Jam RC Cápa
29 060 Ft 21 530 Ft

Monster Jam RC Cápa a terepen és vízen is távirányítható, így a vízben és a földön is irányíthatod. Haladj a vízen a Monster Jam autó hiteles másolatával. A speciális gumiabroncsok lehetővé teszik bármilyen terep leküzdését vízen, poros, homokos terepek köveken, hóval borított úton és más szélsőséges körülmények között is. 360 fokos fordulat is lehetséges ezzel a magasteljesítményű Monster Jam autóval.

Majorette Garázs Super City + 6 autó és vonat
45 270 Ft
+ ingyen szállítás

A nagy, közel 1,30 méter széles játék garázs a legnagyobb új termék a Majorette világában! A garázs hét játékfelületből áll, és 35 parkoló, és tárolóhellyel rendelkezik. Az állomás szíve egy motoros spirálfelvonó, amely akár kilenc fém kisautót is képes szállítani egyszerre. Miután felértek, az automatikus kapcsolók négy különböző sávba osztják szét az autókat.

Klein 5 szintes Bosch parkológarázs
20 430 Ft

Klein 5 szintes Bosch parkológarázs bármelyik játékváros stílusos kiegészítője lehet. A stabil kialakítású, mutatós megjelenésű garázs benzinkúttal és autómosóval is rendelkezik, így bármelyik város központjában igazán hasznos lehet. A járművek parkolását a két oldalsó rámpa segíti. A tágas épületben biztosan elfér az összes autó! A készlethez két kisautó is tartozik.

DICKIE Nagy rendőr bázis

DICKIE Nagy rendőr bázis

Értékelés: 5
21 390 Ft

Nagyméretű hordozható Rendőrségi bázis aktív funkciókkal és gazdag kiegészítőkkel. Ide tartozik négy autó és helikopter. Az alap könnyen összecsukható egy darabból, és a fogantyúval hordozható. Az állomás hang és fényeffektusokkal is rendelkezik.

Hot Wheels Összeomló torony

Hot Wheels Összeomló torony

Értékelés: 4,9
25 990 Ft 22 010 Ft

Akció

Készen állsz az új kihívásra? Élvezd a rengeteg akciót és a gyors autókat a Hot Wheels® Összeomló torony játékkészletével. Küldd fel autóidat. Magasabbra, még magasabbra! Majd készülj fel a klassz ugrásra és a legszenzációsabb ütközésekre, ami minden versenyző számára lélegzetelállító lesz!

Woody Játékvonat híddal és megállóval, 90 rész
15 490 Ft

A cseh tervező által tervezett kiegészítőkkel ellátott pálya 90 részből áll. A vasúti pályát minden alkalommal különféleképpen építheted meg, és az egyes alkatrészeket kombinálhatjuk a piacon elérhető más vasúti pályákkal. A csomagolás síneket, vonatokat és egyéb kiegészítőket, például fákat, táblákat vagy házat tartalmaz.

Woody 3 Szintes Parkolóház

Woody 3 Szintes Parkolóház

Értékelés: 3,9
18 200 Ft 17 410 Ft

Woody 3 Szintes parkolóház jó minőségű fából készült játék, mely nagy játékterületet biztosít a gyermekek számára. A játék könnyen megépíthető, ráadásul több kiegészítővel van ellátva, emiatt könnyen gyermeke kedvence lehet. A különböző kisautókkal és figurákkal ellátott garázs használata 3 éves kortól ajánlott.

Brio Fajáték Piros elektromos mozdony
8 910 Ft

A Brio Piros elektromos mozdony fény- és hanghatások segítségével garantálja a szórakozást. Előre- és hátramenetre is képes, a fények használata pedig választhatóak. Masszív külseje révén tökéletes kiegészítője a gyermek vonatkészletének.

Hot Wheels Monster Trucks nagy hurok játékkészlet
10 300 Ft

Akció

Készen állsz az új kihívásokra? Csak a nagyszerű, tapasztalt versenyzők tudnak megbirkózni ezzel a Hot Wheels® nagy hurokkal. És mi van, ha a rettegett monster truckutók állank ki veled szemben? Képes vagy legyőzni őket, vagy csendben fogod nézni ahogyan nyernek?

Brio Zöld elemes mozdony

Brio Zöld elemes mozdony

Értékelés: 4,7
8 630 Ft

Brio zöld elemes mozdonya kiváló szórakozást nyújt minden kis masinisztának. A mozdony előre- és hátramenetre is képes, saját világítással rendelkezik, és gombnyomásra dudál. Kapcsolható elemes vagy szabadonfutó mód.

DINO Tatra 148 játékautó, narancssárga
8 250 Ft 8 110 Ft

Akció

A narancssárga DINO Tatra 148 játékautó az azonos nevű csehszlovák teherautó pontos mása. A platform megdönthető, lehetővé téve a gyermek számára, hogy kedvenc játékait vagy egyéb rakományát betöltse. A játék használható beltéren és szabadban.

Woody Garázs felvonóval és SIKU kisautóval
17 410 Ft

garázs nagyszerű kiegészítő a vonatpálya rendszerhez. El vannak készítve a zárak a vonatpálya sínjének csatlakoztatására és működő felvonóval is el van látva. A Woody garázs tartozékai közé tartozik most egy 5 darabos minőségi fém SIKU márkájú kisautó készlet is.

Hot Wheels Kisautó készlet, 5 db
4 120 Ft

Akció

Száguldozz te is az 5 darabos Hot Wheels készlet kisautóival! A készletbe 5 db menő, feltuningolt versenyautó került be! Helyezd őket a Hot Wheels versenypályádra, taposs a gázba és szerezd meg a győzelmet!

Hot Wheels  Autógyűjtemény 50 drb
37 040 Ft

Debütálásuk óta 1968-ban a Hot Wheels® autók minden korosztályú autómobil iránt lelkesedő, és a versenyrajongó állandó kedvenceivé váltak. Ez a készlet 50 különféle skálájú autót tartalmaz.

CARRERA Autóverseny-pálya FIRST - 63032 PAW Patrol Chase és Marshall Race N Rescue
15 770 Ft

A Carrera FIRST autóverseny-pálya 3,5 m hosszú, és a Paw Patrol sorozatból származó kisautóknak minden rajongó örülni fog. Egy csatlakozó elemet is tartalmaz interaktív játékokkal, hangokkal, fényekkel egyenesekkel, kanyarokkal, csavarokkal a szórakoztatóbb vezetésért, távirányítókkal és Paw Patrol mintájú dekorációval.

Wiky Rock Buggy Goliash RC

Wiky Rock Buggy Goliash RC

Értékelés: 4,1
17 960 Ft

A ROCK BUGGY nem kérdezi merre vezet az út. Sem a fű, sem a göröngyös terep vagy nagy kövek nem állítják meg. Nem egy versenyautó, ami tépi az aszfaltot, ami azoknak van csak akik nem tudnak vezetni a saját utaikon. Ezért ne habozz és vágj neki a hozzáférhetetlen terepeknek.

Spin Master Mancsőrjárat - Tűzoltóautó és pálya játékautókhoz-21%
10 490 Ft 8 240 Ft

Akció

Oltsd el a tüzet, és mentsd meg a napot a Mancsőrjáratból ismert Marshall-lal és a tűzfutópályájával 1:55 méretben. A készlet tartalmaz egy exkluzív Marshall tulajdonát képező fém járművet és eltávolítható indítópadot. Válasszuk le az indítópályát a játékkészletből, és akár különálló autóként is használható.

DINO Tatra 148 bagr, 72, cm kék-sárga
11 780 Ft 10 960 Ft

Újdonság

A Tatra 148 új változata kotrógép verzióban. Legendás műanyag játék gyerekeknek a homokon, amelyet akkoriban szinte minden fiú akart. Rakodóként kapható-kotrógép Minden kisgyerek imádni fogja ezt az autót.

DOLU Maxi teherautó 69cm

DOLU Maxi teherautó 69cm

Értékelés: 3
7 260 Ft

Maxi DOLU teherautó markolóval, amely minden terep megmunkálására megfelelő. A gazdag sárga szín minden kis vezetőt vonzza. Ideális például homokozóba.

Hot Wheels Motorizált készlet
18 490 Ft 17 890 Ft

Akció

A kis versenyzőknek rengeteg szórakozásban lesz részük a Hot Wheels® motorizált készletével. Ez az interaktív játékkészlet támogatja a kreativitást, a legkülönbözőbb történetek kitalálását, valamint segít a motorikus készségek fejlesztésében. Készen állsz az akcióra?

Hot Wheels Track builder függőleges pálya
23 790 Ft

Élj át remek szórakozást ezzel a versenypályával a Hot Wheels®-től. A majdnem 130 centiméter hosszú pálya új szintre emeli a mutatványokat. A pálya könnyen összeszerelhető, és az innovatív gélpárnáknak köszönhetően a pálya függőleges szakaszai egyszerűen a falnak támaszthatóak. Ez a játékkészlet minimális helyet igényel, így a falnak támasztva hagyhatod, az autókat pedig a fennmaradó felületeken tárolhatod.

CARRERA Autópálya GO 62522 Victory Lane
39 130 Ft 30 290 Ft
+ ingyen szállítás

Autópálya Carrera GO!!! 8,6m hosszú az – Mercedes-AMG GT3 és Lamborghini Huracán GT3 autókkal, minden bizonnyal örömet szerez a gyors körversenyek minden rajongójának. Tartalma egy kereszteződés, a ferde kanyar,szűkített szakasz, kanyar és körszámlálóval ellátott rész. A csomagon szereplő tervnek megfelelően más pályákat is felépíthetsz.

Woody Játékvonat vasútállomással, 130 rész
28 530 Ft

Nagy játékvonat cseh tervező által tervezett eredeti kiegészítőkkel. A csomagolás 130 darabot tartalmaz. A vasúti pályát minden alkalommal különféleképpen építheted meg, és az egyes alkatrészeket kombinálhatjuk a piacon elérhető más vasúti pályákkal. A csomagolás síneket, vonatokat és egyéb kiegészítőket, például fákat, táblákat vagy házakat tartalmaz.

Fisher-Price Építs pályát
14 600 Ft 14 090 Ft

Akció

sínek Sodor sziget fontos részei és ennek a csodás játékkészletnek fő elemei. Számos szórakozás részese lehetsz ezzel a műanyag dobozban található új készlettel.

Aga4Kids játék szett FIRE STATION
5 900 Ft

A nagy játék szett tűzoltó az Aga4Kids gyártótól sok kiegészítőkkel, célja minden kisfiúnak, akik szeretik a tűzoltót és mindent ez körül.

Aga4Kids játék szett HUBERT GARAGE
19 500 Ft

A nagy játék szett Hubert garázs az Aga4Kids gyártótól, sok kiegészítőkkel, úgy tervezték, hogy az összes kisfiú, akik szeretik az autókat játszjassanak.

LENA Mercedes billenő dömper, 63 cm
7 550 Ft

Akció

Hatalmas méretű, 100 kg teherbírású nagy műanyag Mercedes dömper, szürke platóval és sárga fülkével. A teherautó platója dönthető, így akár játékaid is tudod vele pakolászni. A játék fala vastag, ezért akár rá is tudsz ülni, garantáltan nem fog alattad összetörni.

Spin Master Mancs őrjárat ajándék csomagolás 6 db kisautó
10 280 Ft

Új járművek Mancs őrjárat True Metal ajándék csomagolásban Ezek a csodálatos modellek pontosan úgy néznek ki, mint a kedvenc TV-sorozataidból. Sok részletnek és grafikának köszönhetően, valódi kerekeknek és fém elemeknek ezek a gépek készen állnak a gyors mentésre.

Hot Wheels Monster Trucks Trucksok szállítása
13 200 Ft 13 040 Ft

Akció

A monster trucksaid szállítása még soha nem volt ilyen egyszerű! Ez a nagyszerű vontató akár 12 monster trucksot képes szállítani 1:64 méretben. Természetesen rendelkezik a tipikus hatalmas kerekekkel, amelyek bármilyen akadállyal meg tudnak birkózni.

LENA Kotrógép

LENA Kotrógép

Értékelés: 4,6
5 930 Ft 5 470 Ft

Lena Kotrógép sárga-fekete színével és nagy méretével felhőtlen kikapcsolódás biztosít minden gyermek számára. A műanyag kerekekkel ellátott játék 50 kg terhelésnek is ellenáll, egyaránt használható szabadtéren vagy lakásban. A 65 cm hosszúságú kotrógép biztonságos, nagy teherbírású anyagból készült játék.

Spin Master Monster Jam Teherautó játék készlet
23 380 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

2 az 1-ben játék készlet nagy teherautó nyerges vontatóval, amely egy pillanat alatt versenypályává alakul át. Nagy lebontható teherautó, amelyben elhelyezhető 5 monster truck 1:64. A csomagolás egy exkluzív El Toro Loco fém játékkocsit tartalmaz. Az összes további mellékelt tartozék tárolható a teherautóban.

Spin Master Mancs őrjárat Marshall alapvető járgánya
4 900 Ft 4 790 Ft

Helyezd Marshall kutyust a kormányhoz és indítsd el az autót, amelyet valós kerekek hajtanak. Minden Mancs őrjárat figura egyedi egyenruhában van. Válaszd ki kedvenc kutyusodat és kalandra fel.

Hot Wheels Monster Trucks Romboló Duo
4 520 Ft

Akció

A Hot Wheels® Monster Trucks a legfélelmetesebb autó! Úgy alakították ki, hogy versenyezzenek egymással, a teherautók a közvetlen küzdelemben harcolnak, ahol kihasználják óriási kerekeiket! Élvezd az ördögi szórakozást ezzel a rettegett 1:64-es duóval, ami arra született, hogy lerombolja mindazt, ami kerekekkel rendelkezik!

DINO Tatra Dömper, Rózsaszín
8 630 Ft 8 240 Ft

Akció

Dino Tatra játékdömperben szállíthatunk homokot, köveket, játékokat ,de akár magunk is belepattanhatunk. Erős kialakítása akár 100kg-ot is elbír, billenő platóját kiengedve pedig könnyedén kiszórhatjuk tartalmát. Rózsaszín festése miatt minden kislány tettszését elnyeri.

Spin Master Mancs őrjárat megfigyelőtorony
23 380 Ft

Akció

Mancs őrjárat megfigyelőtorony a tökéletes központja a igazi működő lifttel, fény és hangeffektusokkal, illetve a körkörös csúszdával! Hagyd, hogy a gyerekek mentőakciót indítsanak a megfigyelőtoronyból!

Klein Hot Wheels kollekció tok
6 850 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A i Hot Wheels licenszben szereplő autók nagyszerű ajándék minden kis versenyző számára. Legyen szó arról, hogy az autók gurulnak-e a szobában, vagy csak azt akarod, hogy a fiad az úton haladjon, könnyen és gyorsan egymásra rakhatók. 50 autó számára alkalmas.

Spin Master Mancs őrjárat szuper jármű fényhatással, Marshall
6 630 Ft 5 900 Ft

Akció

A Mancs őrjárat Myghty Pups szuperhős csapata készen áll a cselekvésre. Ezúttal Marshall-lal és szuper autójával, amely világítással, hangokkal és valódi kerekekkel felszerelt. A fények és a hangok aktiválásához nyomd meg a jármű elején található gombot. A járművön lévő átlátszó elemek felgyulladnak és hanghatásokat váltanak ki.

DINO Tatra Dömper, Zöld

DINO Tatra Dömper, Zöld

Értékelés: 4,9
8 580 Ft 8 240 Ft

Akció

Dino Tatra játékdömperben szállíthatunk homokot, köveket, játékokat, de akár magunk is belepattanhatunk. Erős kialakítása akár 100kg-ot is elbír, billenő platóját kiengedve pedig könnyedén kiszórhatjuk tartalmát. Rózsaszín festése miatt minden kislány tettszését elnyeri.

DINO Tatra 148 Játékautó, Piros
8 630 Ft 8 240 Ft

Akció

A piros színű DINO Tátra 148 Játékautó az azonos nevű Tátra csehszlovák teherautó pontos mása. A platója billenthető, amibe így a gyermek belepakolhatja kedvenc játékait vagy más rakományt. A jaték egyaránt használható lakásban és szabadtéren is.