Hot Wheels Monster Trucks Vulkán aréna

Hot Wheels Monster Trucks Vulkán aréna

Száma: 3047661
Hot Wheels® Monster Trucks játékkészlet A vulkán aréna tökéletes hely a monster truck rajongók számára! A fantázia és a klasszikus aréna csodálatos kombinációja egy óriási vulkánt, egy T -Rex ellenséget, két hatalmas hurkot, egy kidobót és több bontási zónát, mutatványokat, szétverést és bukfencet – minden olyan versenytevékenységet, amelyet a gyerekek szeretnek. További információ
43 790 Ft
Korábbi ár
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

2023.2.08 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 3047661

Leírás

  • A készlethez tartozik egy monster truck Hot Wheels® 1:64 méretarányban és egy autó Hot Wheels® 1:64 méretarányban, így a gyerekek már a dobozból is élvezhetik a teljes játékot.
  • Ébredj fel egy hősre, amikor egy dühös T -Rex dinoszaurusz bukkan elő a vulkánból csodálatos fény- és hanghatásokkal -a gyerekeknek le kell győzniük a dinoszauruszt, és ne felejtsék el elkerülni a lávaáramlást!
  • Az ülések az arénában tárolóhelyet hoznak létre más autók számára.
  • Csatlakoztasd ezt a szettet más Hot Wheels® készletekhez egy pályával, és hozz létre egy izgalmas világot, amely biztosan elragadja a gyermekek fantáziáját és órákon át tartó játékra inspirál!
  • A garázs magassága: kb. 57 cm.
  • Elemek: 3× AA (nem a csomagolás része).
  • Ez a rajongók kedvenc játékkészlete elengedhetetlen kiegészítő 4 éves kortól.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.