Lean-toys Jármű közúti autó billenő meghajtó közúti tartozékok Hang

Lean-toys Jármű közúti autó billenő meghajtó közúti tartozékok Hang

Száma: 32387008
Közvetlenül partnerünktől
Jármű Road Car Tipper Drive Frikáns Road kiegészítők Hang A közúti autó gyakran elhalad a kisgyermek mellett az autóutak során, és leggyakrabban az útjavítások során találkozik vele. A kisgyermek az autókkal való játékon keresztül tanulja meg a világot és a viselkedést. Oktatási értéke van, a gyerm További információ
11 496 Ft
10 543 Ft
-8%
Partnerünktől: MBGroup

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: MBGroup

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 32387008

Leírás

Jármű Road Car Tipper Drive Frikáns Road kiegészítők Hang 

A közúti autó gyakran elhalad a kisgyermek mellett az autóutak során, és leggyakrabban az útjavítások során találkozik vele. A kisgyermek az autókkal való játékon keresztül tanulja meg a világot és a viselkedést. Oktatási értéke van, a gyermek megtanulja felismerni az egyes tárgyakat és az útjelző táblákat. Most már ő maga is képes lesz szemmel tartani az útépítési munkálatokat.

Az útszéli autó tökéletesen reprodukált, a zöld szín vonzza a figyelmet. A készlet tartalmaz útjelző táblákat, talicskát, alvázat is, így biztosíthatod az utat és tájékoztathatsz az útépítési munkálatokról. A jármű súrlódó toló-húzó hátsó tengely meghajtással rendelkezik, csak nyomd meg hátul, engedd előre és élvezd a sebességet. Az emelhető pótkocsi és a behúzható alváz lehetővé teszi, hogy a munkához szükséges összes tartozékot magával vigye, és könnyen felpakolja a járműre. A játék során hang-, tolatási, figyelmeztető és rakodási effektek használhatók.

A gyártáshoz használt anyagok nagyon jó minőségűek, ami pozitívan hozzájárul a játék tartósságához és minőségéhez.

Készletelemek:

– közúti autó

– közúti jelzőtáblák

– tartozékok

A táblák méretei:

magassága: 8 cm

Autó méretei:

28 cm x 10 cm x 11 cm

A csomagolás méretei:

33 cm x 14 cm x 19 cm

Az autó három AG13-as elemmel működik (tartozék). A játék 3 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas. A készlet CE tanúsítvánnyal rendelkezik, megfelel az EN 71 szabványnak, és egy átlátszó kirakattal ellátott kartondobozban van csomagolva, így ideális ajándékozásra.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.