Barum 215/40R18 89Y Bravuris 5HM XL

Barum 215/40R18 89Y Bravuris 5HM XL

Száma: 100058064543
Közvetlenül partnerünktől
nyári SUV gumiabroncs Bravuris 5HM közepes osztályú Barum 215/40 R18 méretben, 89 terhelhetőségi indexszel és Y sebességindexszel. További információ
35 566 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Ingyen szállítás
Partnerünktől: A STEEL

Partnerünk által szállítva

2021.10.01 - 2021.10.05 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100058064543

Leírás

Hosszú távú teljesítmény. Fedezze fel minden új utazás örömét. Az új Bravuris 5 HM speciálisan kifejlesztett High Mileage keverékével nagy futásteljesítményt, alacsony gördülési ellenállást és megbízható tapadást biztosít.

Rendkívül nagy tartósság
Megbízható teljesítmény
Alacsony gördülési ellenállás

Sokkal több kilométer
A Bravuris 5HM nagy futásteljesítményű keverékkel és új polimer technológiával készül, amely új szintű kopásállóságot biztosít. Innovatív középső bordakialakítása optimalizált oldalsó hornyokkal és lamellákkal megbízhatóan biztosítja a sima gördülést. Hozzájárul a valóban figyelemre méltó hosszú távú futásteljesítményhez!

Megbízható viselkedés száraz úton
A legújabb generációs szilícium-dioxidot tartalmazó fejlett keveréknek köszönhetően a Bravuris 5HM a lehető legjobb gördülési ellenállással és tapadással rendelkezik. Az eredmény megbízható tapadás és teljes kezelhetőség.

Alacsony gördülési ellenállás
A fokozott hőállóságú, nagy rugalmasságú keverék és a fejlett vulkanizáló összetevők csökkentik a gördülési ellenállást. Az optimalizált futófelületi szerkezet minimalizálja a gumiabroncs deformációját és megakadályozza a hőfelhalmozódást. A gyakorlatban ez jelentős költségmegtakarítást jelent.

A speciálisan kifejlesztett, nagy futásteljesítményű keverék kiváló futásteljesítményt, alacsony gördülési ellenállást és megbízható tapadást biztosít.

Az új polimer technológia nagy kopásállóságot biztosít
A továbbfejlesztett vulkanizációs vegyületek csökkentik az üzemanyag-fogyasztást és költségmegtakarítást eredményeznek
A legújabb generációs szilícium-dioxidok csökkentik a gördülési ellenállást, miközben javítják a tapadást.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.