Bridgestone 205/55R16 94V LM005 XL

Bridgestone 205/55R16 94V LM005 XL

Száma: 100058273000
Közvetlenül partnerünktől
a Bridgestone LM005 prémium osztályú téli gumiabroncsa a 205/55 R16 méretben, 94 terhelhetőségi indexszel és V sebességindexszel. További információ
65 577 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: PNEURING SK

Partnerünk által szállítva

2022.8.26 - 2022.8.30 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: PNEURING SK

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 100058273000

Leírás

Az ár 1 darabra vonatkozik. A Blizzak LM005 egy új téli gumiabroncs, amelyet havas és nedves körülményekre terveztek. Ez a gumiabroncs ideális az enyhe és mérsékelt téli éghajlatú európai régiókban.

Jobb tapadás és vonóerő havon
rövidebb fékút téli utakon
A nedves tapadásra vonatkozó EU-besorolás A

Technológia:

Jellegzetes barázdák a futófelület mintázatában.

A téli tapadás elérésének egyik legjobb módja, ha olyan gumiabroncsot választ, amelynek barázdáit téli körülményekre tervezték. A Blizzak LM005 barázdái mélyebbek és cikkcakkos mintázatúak, hogy elvezessék a vizet és a havat a gumiabroncs felületéről, így kivételes tapadást biztosítanak a havas és nedves utakon.

NANOPRO-technológia™ a keverékben.

Független tesztek alapján a Blizzak LM005 az EU címkén A minősítést – a legmagasabb minőségi jelzést – kapott a kiemelkedő nedves teljesítményért. Az abroncs gyorsabban megáll és jobban tapad az úton, mivel a NanoPro-Tech™ technológiát használja: ez egy Bridgestone-exkluzív technológia, amely sörétes részecskéket és szilika bevonatot tartalmaz, hogy növelje az abroncs nedves tapadását.

Speciális lamellák a féktávolság javítására.

A biztonságos téli vezetéshez elengedhetetlen a fékezés, és a megfelelő lamellákkal – a futófelületen lévő kis bevágásokkal – ellátott gumiabroncsok sokat számíthatnak. A Blizzak LM005 futófelülete több 2D és 3D lamellával rendelkezik, amelyek növelik az úttal való érintkezést, és a maximális irányíthatóság érdekében belevágnak a hó- és jégrétegekbe.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.