Goodyear 145/70R13 71T EFFICIENTGRIP COMPACT

Goodyear 145/70R13 71T EFFICIENTGRIP COMPACT

Száma: 100058034473
Közvetlenül partnerünktől
a Goodyear EFFICIENTGRIP COMPACT prémium osztályú nyári gumiabroncs 145/70 R13 méretben, 71 terhelhetőségi indexszel és T sebességindexszel. További információ
44 395 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: A STEEL

Partnerünk által szállítva

2021.10.26 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100058034473

Leírás

Hosszú élettartamú, üzemanyag-takarékos gumiabroncs. Biztonságos kormányzás nedves és száraz körülmények között.

Javított üzemanyag-hatékonyság és futásteljesítmény
Rövidebb fékút nedves és száraz úton egyaránt
Jobb ellenállás az aquaplaninggal szemben
Környezetbarát

Nagyobb üzemanyag-fogyasztás és nagyobb futásteljesítmény
Jobb üzemanyag-hatékonyság és érték A Goodyear a gyártási anyagok és technikák fejlesztésével 5%-kal* csökkentette ennek az abroncsnak a súlyát. Ez csökkentette a gördülési ellenállást, így üzemanyagot takarít meg, és nagyobb futásteljesítményt tesz lehetővé. A jobb nyomáseloszlás a gumiabroncsban a futófelület egyenletesebb kopásának előnyét is jelenti. Környezetbarát Az alacsonyabb gördülési ellenállás környezetbarátabbá teszi az abroncsot, mivel az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás kevesebb CO2-kibocsátást jelent. Mivel egyenletesen kopik, nem kell olyan gyakran cserélni, így csökken a hulladék mennyisége.

Rövidebb féktávolság nedves és száraz utakon
Jobb fékezés minden körülmények között Az EfficientGrip Compact új futófelületi kialakítása extra széles barázdákkal és rengeteg éles peremmel a nedves úton való vezetéshez rövidebb fékutat biztosít esőben és száraz körülmények között.

Jobb ellenállás az aquaplaninggal szemben
Aquaplaning-ellenállás Az aquaplaning csökkentésére kifejlesztett gumiabroncsokkal minden időjárási viszonyok között biztonságosan vezethet. A lekerekített üregformák megakadályozzák, hogy a víz felgyülemlik a gumiabroncs előtt, így csökkentve az aquaplaning kockázatát.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.