Hot Wheels Monster Trucks Skorpió gamer szett
23 450 Ft 17 820 Ft

Készen állsz egy új kihívásra? Készíts egy csapatot a legjobb versenyződből és a szörnyeteg teherautóidból, és készülj fel egy igazi eseményre ezzel a játékkészlettel a Hot Wheels®-től! Ebben a játékkészletben a járműveidnek halálos skorpióval kell szembenéznie.

Hot Wheels Sárkány támadás a levegőből-45%
23 990 Ft 13 060 Ft

Akció

Nagyszerű szórakozás ezzel a kiváló motorizált játékkészlettel. A Hot Wheels™ City városát egy hatalmas sárkány támadta meg. Egy fenyegető sárkány lebeg a város felett, és várja a lehetőséget, hogy elragadja a város járműveit. Le tudod legyőzni őt, és ezzel megmenteni a városod?

Hot Wheels Track Builder Motorizált készlet-20%
25 090 Ft 19 940 Ft

Akció

A Hot Wheels® ezen klassz játékkészletében gyorsítók várnak rád, amiknek köszönhetően versenyeid még izgalmasabbak lesznek! Kombináld a gyorsítókat és a csomagolásban található két kereszteződést, és állj az új kihívások startjára! A gyorsítók sokoldalúan kihasználhatók és csakis rajtad múlik, hogyan illeszted be őket a pályádba.

Hot Wheels Ki kivel? pálya

Hot Wheels Ki kivel? pálya

Értékelés: 5
15 120 Ft

Akció

Verseny, adj elő akrobatikus számokat és a saját szabályaid alapján versenyezz! Ez az izgalmas Hot Wheels készlet mindent tartalmaz, amelyre a gyerekeknek szükségük van versenyképességük teszteléséhez gravitációs versenyeken egymás mellett.

Hot Wheels Összeomló torony

Hot Wheels Összeomló torony

Értékelés: 4,9
25 990 Ft 22 010 Ft

Akció

Készen állsz az új kihívásra? Élvezd a rengeteg akciót és a gyors autókat a Hot Wheels® Összeomló torony játékkészletével. Küldd fel autóidat. Magasabbra, még magasabbra! Majd készülj fel a klassz ugrásra és a legszenzációsabb ütközésekre, ami minden versenyző számára lélegzetelállító lesz!

Hot Wheels Monster Trucks nagy hurok játékkészlet
10 300 Ft

Akció

Készen állsz az új kihívásokra? Csak a nagyszerű, tapasztalt versenyzők tudnak megbirkózni ezzel a Hot Wheels® nagy hurokkal. És mi van, ha a rettegett monster truckutók állank ki veled szemben? Képes vagy legyőzni őket, vagy csendben fogod nézni ahogyan nyernek?

CARRERA Autóverseny-pálya FIRST - 63032 PAW Patrol Chase és Marshall Race N Rescue
15 770 Ft

A Carrera FIRST autóverseny-pálya 3,5 m hosszú, és a Paw Patrol sorozatból származó kisautóknak minden rajongó örülni fog. Egy csatlakozó elemet is tartalmaz interaktív játékokkal, hangokkal, fényekkel egyenesekkel, kanyarokkal, csavarokkal a szórakoztatóbb vezetésért, távirányítókkal és Paw Patrol mintájú dekorációval.

Spin Master Mancsőrjárat - Tűzoltóautó és pálya játékautókhoz-21%
10 490 Ft 8 240 Ft

Akció

Oltsd el a tüzet, és mentsd meg a napot a Mancsőrjáratból ismert Marshall-lal és a tűzfutópályájával 1:55 méretben. A készlet tartalmaz egy exkluzív Marshall tulajdonát képező fém járművet és eltávolítható indítópadot. Válasszuk le az indítópályát a játékkészletből, és akár különálló autóként is használható.

Hot Wheels Motorizált készlet
18 490 Ft 17 890 Ft

Akció

A kis versenyzőknek rengeteg szórakozásban lesz részük a Hot Wheels® motorizált készletével. Ez az interaktív játékkészlet támogatja a kreativitást, a legkülönbözőbb történetek kitalálását, valamint segít a motorikus készségek fejlesztésében. Készen állsz az akcióra?

Hot Wheels Track builder függőleges pálya
23 790 Ft

Élj át remek szórakozást ezzel a versenypályával a Hot Wheels®-től. A majdnem 130 centiméter hosszú pálya új szintre emeli a mutatványokat. A pálya könnyen összeszerelhető, és az innovatív gélpárnáknak köszönhetően a pálya függőleges szakaszai egyszerűen a falnak támaszthatóak. Ez a játékkészlet minimális helyet igényel, így a falnak támasztva hagyhatod, az autókat pedig a fennmaradó felületeken tárolhatod.

CARRERA Autópálya GO 62522 Victory Lane
39 130 Ft 30 290 Ft
+ ingyen szállítás

Autópálya Carrera GO!!! 8,6m hosszú az – Mercedes-AMG GT3 és Lamborghini Huracán GT3 autókkal, minden bizonnyal örömet szerez a gyors körversenyek minden rajongójának. Tartalma egy kereszteződés, a ferde kanyar,szűkített szakasz, kanyar és körszámlálóval ellátott rész. A csomagon szereplő tervnek megfelelően más pályákat is felépíthetsz.

Hot Wheels Monster trucks verseny a dombról 2az1ben
16 490 Ft

Győzd le ellenségeidet a Hot Wheels® Monstres truck kollekcióba tartozó nagy truck autókkal! A verseny során veszélyes domb vár rád, hogyan oldod meg ezt a feladatot?

Hot Wheels Hatalmas karambol

Hot Wheels Hatalmas karambol

Értékelés: 4,6
50 290 Ft

Hot Wheels® Hatalmas karambol játékkészlet egyetlen tapasztalt versenyző készletéből sem hiányozhat. Ez a játékkészlet teszteli képességeidet. Több, mint 150 cm hosszú pálya, amelynek hála a legnagyobb Hot Wheels® szett. Készülj fel járműved tesztelésére.

CARRERA Autós versenypálya GO 62519 Winners
32 380 Ft 26 060 Ft

Autós versenypálya Carrera GO!!! 6,2 m hosszú egy jumperrel extra. Autós versenypálya Audi RS 5 DTM és Audi RS 5 DTM autókkal, amelyek minden bizonnyal megörvendeztetnek minden gyors körpályás versenyek rajongóit. Ez magában foglalja a pálya keresztezését, egy függőleges falat, loopingot, pálya szűkítést, egyenes vonalakat, kanyarokat, egy részt a megtett körök számlálóval és egy ugratót! A csomagoláson szereplő terv szerint más különböző pályákat is felépíthetsz.

CARRERA Auto GO/GO+ 64144 Red Bull Racing M.Verstappen
6 160 Ft

Gyönyörű részletes kidolgozású kisautó a Carrera GO!!! és GO!!!Plus autóverseny pályákhoz. 1:43 méretarányú kisautó, ami készen áll az igazi versenyre. Az autó dupla kontakt kefékkel, mágnessel és vezető léccel rendelkezik a jobb tapadás érdekében.

Bino Autópálya garázsokkal

Bino Autópálya garázsokkal

Értékelés: 4,7
8 080 Ft

Az Autópálya garázsokkal négy darab színes kisautót tartalmaz, amelyeket görgethetsz, és egyszerűen legyűrik a színes utak lépcsőzetes kavalkádját. Helyezd a játékautót a pálya legmagasabb részére és nézd meg, mi történik! Szórakoztató játék, amelyet nem csak a fiút kedvelnek majd.

CARRERA GO/GO+ 61665 Upgrade Kit
19 330 Ft

Upgrade készlet Carrera GO!!! Carrera GO!!!Plus autópályákhoz. Az upgrade készlet előnye, hogy különböző verseny módokat állíthatsz be: verseny, edzés, a rekord idő beállítása és annak leküzdése, ghost auto (a másik autó úgy versenyez, mint a te elmentett legjobb időd). Az autópályát mobiltelefonhoz vagy tablethez csatlakoztathatod, így még több szórakozásban lehet részes.

CARRERA FIRST 65508 Érintkező kefék 8 db
2 460 Ft

dupla érintkező kefék a Carrera versenypálya kiváló kiegéítői. Ez a kiegéítő illeszkedik a Carrera FIRST versenypálya sorozathoz 1:50 méretarányban.

Hot Wheels Track Builder Box Super csúszás
8 240 Ft

Akció

Hagyd, hogy a fizikai törvények az előnyödre váljanak, és élvezd a lenyűgöző utazást ezzel a Hot Wheels® Track Builder új pályán. Rögzítsd a fedelet az asztalhoz, székhez vagy a polchoz, használd a négysávos indító kaput és készülj fel egy valódi száguldásra!

CARRERA Kisautó GO/GO+ 64133 Mercedes-AMG C 63 DTM G.Paffett
6 160 Ft

Gyönyörű részletes kidolgozású kisautó a Carrera GO!!! és GO!!!Plus autóverseny pályákhoz. 1:43 méretarányú kisautó, ami készen áll az igazi versenyre. Az autó dupla kontakt kefékkel, mágnessel és vezető léccel rendelkezik a jobb tapadás érdekében.

CARRERA 61614 GO/D143 Kiegészítő szett 3
8 910 Ft

Carrera 61614 GO/D143 Kiegészítő szett 3 a Carrera Go és a Carrera Digital 143 pályákkal is kompatibilis illesztésű pályaelemeket tartalmaz. Az 1:43-as méretarányú bővítő készlet 8 db 342 mm-es egyenest, 4 db 45°-os kanyar elemet és 4 db 45°-os döntött kanyart tartalmaz, és gyermeke több gyűjteményébe is bele illik. Segítségével gyereke megalkothatja álmai autópályáját. 3 éves kortól ajánlott.

CARRERA Autóverseny-pálya GOPlus 66009 DTM Speed Record
44 990 Ft

A Carrera GO!!! autóverseny-pálya 6,8 m hosszú és BMW M4 és Audi RS 5 autók tartoznak hozzá, amik biztosan örömet okoznak majd minden rajongónak. Tartalmaz egyeneseket, kanyarokat, útkereszteződéseket, loopingot, függőleges falat, PIT STOP részt további kiegéítő játékokkal, valamint a táblagéphez és a mobilhoz való csatlakozást.

CARRERA GO Dupla Érintkező Kefe
3 140 Ft

Carrera Go Dupla Érintkező Kefe kiegészítő termék a Carrera GO versenypályákhoz. A csomag 8 db érintkező kefét tartalmaz. Élvezd ki te is az autóversenyzés minden izgalmát a Carrera GO autópályák segítségével! 6 éves kortól ajánlott.

CARRERA 61601 GO/D143 Kiegészítő szett 2
9 870 Ft

Ennek a Carrera 61601 GO/D143 Kiegészítő szett 2-nek a segítségével most még inkább próbára teheted pilótáid képességeit. Teszteld kedvenc autóidat, száguldj fénysebesen és nyerd meg a fődíjat! A Carrera Go! és Carrera Digital 143 pályarendszerekkel is kompatibilis kiegészítő szettel még nehezebb pályákat építhetsz, amelyeken még nagyobb dicsőség a győzelem.

CARRERA 61649 GO/D143 Versenypálya kiegészítő
6 160 Ft

Carrera 61649 GO/D143 versenypálya hosszabítóval a már meglévő GO Digital 143 versenypályát tehetjük izgalmasabbá, ezzel emelve a játék élményét. A kiváló minőségű, műanyagból készült tartozékkal már 3 éves korú gyermekével is élvezheti a száguldás élményét közösen.

Teddies Világító pálya + autó, műanyag, 221 drb
4 790 Ft

Élj át rengeteg szórakozást ezzel a világító pályával és az autóval. Légy kreatív és állíts fel saját színes pályát elképzeléseidnek megfelelően. Elég lekapcsolni a villanyt és kezdődhet a színes autókázás.

CARRERA Kanyar pályaelem, 1/45°, 4db
4 390 Ft

Carrera Kanyar pályaelem a Carrera Go és a Carrera Digital 143 pályákkal kompatibilis kiegészítő termék. Az 1:43-as méretarányú 45 fokos kanyarelemek segítenek feldobni gyermeke már meglévő autópályáit a hozzáadott új kanyarokkal. Egy csomagban 4 db kanyarelem található. Az Ön gyermeke is garantáltan imádni fogja!

CARRERA 61641 GO/D143 Ugrató

CARRERA 61641 GO/D143 Ugrató

Értékelés: 4,8
6 160 Ft

Ezzel a Carrera 61641 GO/D143 Ugratóval most még jobban feldobhatod, még izgalmasabbá teheted a versenypályádat. Ilyen ugratókohoz a legjobb pilótákra van szükség, de a rengeteg gyakorlás után te is biztos közéjük kerülhetsz. Kompatibilis a Carrera GO! és a Carrera Digital 143 pályarendszerekkel. A kitűnő szórakozás garantált! 3 éves kortól ajánlott.

Hot Wheels Kaszkadőr mutatványok Loop star
4 810 Ft

Akció

Kaszkadőr mutatvány játék készlet egy Hot Wheels® alapú játék kultusz autókkal, narancs pályával és indító eszközzel. Szeretnéd tesztelni vezetési képességeid? Szembe kell nézned az új kihívásokkal, nézd meg, hogyan teljesítesz! Milyen magasak ugrat az autód a rámpától? Milyen messzire? És milyen gyorsan megy? Tesztel le az összes autódat, és tudd meg, hogy melyik a legjobb!

CARRERA GO/D143 Kereszteződés kiegészítő útszakasz
5 060 Ft

Carrera GO/D143 Kereszteződés kiegészítő útszakasz a Carrera Go és a Carrera 143 pályákkal is kompatibilis illesztésű pályaelem. Az 1:43-as méretarányú kereszteződés elem így gyermeke több gyűjteményébe is bele illik. Segítségével gyereke megalkothatja álmai autópályáját, amiben ez a hagyományos kereszteződés elem az egyik kedvence lehet.

CARRERA Autópálya FIRST - 63034 Mancsőrjárat
12 360 Ft

Akció

A Carrera FIRST autóverseny-pálya 2,4 m hosszú, és a Paw Patrol – Mancsőrjárat sorozat autócskáival minden rajongónak örömet szerez. Egyenes szakaszokat, forgó propellereket, távirányítókat és a Mancs őrjárat témáját ábrázoló díszítést tartalmaz. És tesztel minden versenyzőt.

CARRERA Go Cars 3 Jackson Storm
6 850 Ft

A Verdák 3 által inspirált Jackson Storm versenyautó a Carrera GO! A GO!Plus versenypályára készült, 1:43 méretarányban. Az autónak van áramszedő keféje, mágnese és vezetősínje.

CARRERA Go Cars 3 Lightning McQueen
7 530 Ft

Piros sportautó Carrera Go! autópályához 1:43 méretarányban. A Verdák című filmből ismert autó mely hősies mutatványokat hajt végre versenytárs lélekkel ,ki a Verdák 3 animációs filmben is feltűnik.”

CARRERA GO/GO+/D143 - 61651 Mantinel/Plot 10 db
3 600 Ft 3 420 Ft

rácsvédő/kerítés a Carrera versenypálya kiváló kiegéítője. A kiegéítő alkalmas a Carrera GO!!!, GO!!!Plus és Digital 143 versenypálya sorozathoz. Így tökéletesen kiegéít minden versenyt.

Hot Wheels Monster trucks verseny játékkészlet, szürke
6 020 Ft

Készülj fel az igazi, Monster truck-okkal és Hot Wheels® járművekkel teli akcióra. Ezt a klassz verseny játékkészletet a kedvelt Monster truck-ok ihlették és két indítóberendezéssel ellátott, két önálló játékkészletet rejt magában. Készítsd fel autóidat az akcióra. Helyezd az autódat és monster truck-odat az indítóberendezésbe és lődd ki az akcióba!

Hot Wheels Track builder - hordó
7 120 Ft

A Hot Wheels® Track Builder a gyors autók és a kaszkadőr manőverek szerelmeseinek sok szórakozást és egy új kihívást kínál! Amíg az autóid a pályán száguldanak, jól oda kell figyelned a hordókra,amik pillanatok alatt lesöpörhetik őket onnan.

CARRERA GO/D143 Kanyar támasztó 3D
3 200 Ft 3 010 Ft

Carrera GO/D143 Kanyar támasztó 3D segítségével megtámaszthatja kanyarjait és emelkedőket építhet. Nem kell izgulnia, hogy menet közben leszakdnak az elemek, hiszen a tartóelemeknek köszönhetően stabilak lesznek pályái. Kiváló minőségű műanyagból készült, 3 éves kortól ajánott.

MaDe Autópálya kanyarokkal, looping, 5,6 m-33%
22 720 Ft 15 140 Ft

Akció

Az akkumulátoros, két hurokkal rendelkező pálya minden kis versenyzőnek örömet okoz. A pálya hossza 560 cm. A pálya két sportautót tartalmaz, amelyek funkcionális lámpákkal, továbbá egyenesekkel, kanyarokkal, két looping szakasszal rendelkeznek. Ebből a készletből a kis versenyzők 3 különböző pályát állíthatnak össze.

Hot Wheels Electric Tower trükköző pályaszett
4 190 Ft

Kaszkadőr mutatvány játék készlet egy Hot Wheels® alapú játék kultusz autókkal, narancs pályával és indító eszközzel. Szeretnéd tesztelni vezetési képességeid? Szembe kell nézned az új kihívásokkal, nézd meg, hogyan teljesítesz! Milyen magasak ugrat az autód a rámpától? Milyen messzire? És milyen gyorsan megy? Tesztel le az összes autódat, és tudd meg, hogy melyik a legjobb!

CARRERA GO + 61669 Vezeték nélküli sebességszabályozó - DUO
12 050 Ft 11 240 Ft

vezeték nélküli sebességszabályozó kiváló kiegéítő a Carrera pályájához. A kiegéítők a Carrera GO !!! Plus (61168) modellhez használhatók. Csak a tápegységgel (61662) együtt működik. Ez tökéletesen kiegéíti a versenyt.

CARRERA 61656 GO/D143 Egyenes, 170 mm (4db)
4 940 Ft 4 690 Ft

Carrera Go/D143 Egyenes nagyszerű kiegészítést nyújt már meglévő, vagy éppen épülő Carrera GO! versenypályához. A kiváló minőségű műanyagból készült terméket beltéri használatra tervezték. A versenypálya 1:43 méretarányú autókhoz megfelelő. Mindkét sáv egy-egy versenyautó számára biztosít ideális környezetet. Az egyenes tovább növeli az izgalmakat: vajon ki ér elsőnek a következő kanyarhoz?

CARRERA 1/45 fokos döntött kanyar pályaelem (4db)
3 890 Ft

Carrera 1/45 fokos döntött kanyar pályaelem a Carrera Go és a Carrera 143 pályákkal is kompatibilis illesztésű pályaelem. Az 1:43-as méretarányú 45 fokos döntött kanyar elem így gyermeke több gyűjteményébe is bele illik. Egy csomagban 4 darab kanyar található, és segítségével gyereke megalkothatja álmai autópályáját.

Lamps Autópálya atutóval, 360 db
5 890 Ft

Műanyag autópálya, amely világít amikor elhaladnak rajta az autók. Szuper hajlékony pálya, amelyet fantáziád szerint építhetsz fel. A pálya a gyermekek kézügyeszségét és fantáziáját fejleszti.

Hot Wheels City Pályák a dobozban
10 980 Ft 10 830 Ft

Indulj az autóddal a Hot Wheels® városba! Ezzel a készlettel sokféle módon játszhatsz – a főépületbe ugyanis autóval két különböző oldalról léphetsz be. Az egyedi útvonalösszetevők lehetővé teszik, hogy minden alkalommal új útvonalat készíts. Javítsd meg autóid különböző műhelyben, majd próbáld ki őket a körforgalomban. Emlékezz, hogy kinek van elsőbbsége, ezt a lámpa is segíti!