JVC KDT702BT Autórádió USB bemenettel és Bluetooth csatlakozással Spotify vezérlés (Bluetooth-on keresztül, Android)Telefonkönyv Elérés (PBAP) Spotify vezérlés (Bluetooth-on keresztül

JVC KDT702BT Autórádió USB bemenettel és Bluetooth csatlakozással Spotify vezérlés (Bluetooth-on keresztül, Android)Telefonkönyv Elérés (PBAP) Spotify vezérlés (Bluetooth-on keresztül

Száma: 6632221
Közvetlenül partnerünktől
Bluetooth Vezeték nélküli Technológia 2 telefon párosítása Bth kapcs.keresztül 5 BT-Audio Kapcsolat (JVC Streaming DJ) Bluetooth hanghívás (hangfelismerő funkcióval rendelkező telefonra van szükség) Bluetooth Android) JVC távirányító applikáció (csak Androidon) További információ
37 990 Ft
Termék ára
Partnerünktől: Mall Partner HU

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Mall Partner HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 6632221

Leírás

 KD-T702BT

A KD-T702BT autórádió mindazt megadja, amit a JVC név magába foglal: Minõség és innováció egyben. Egyedi megjelenésével, letisztult formavilágával autónknak egyedi megjelenést kölcsönözhet. A készülék képes CD, USB, fogadásra, és az elõlapon helyet kapott egy AUX bemenet is, ezzel szinte minden hanghordozó fogadására képes. USB csatlakozója dokkolóként mûködik, így az okostelefonok akkumulátorai lejátszás közben töltõdnek is. A Music Play applikáció letöltésével a telefonon, tableten tárolt zenék USB porton keresztül egyszerûen lejátszhatók. Bluetooth-on keresztül telefonhívások fogadhatók és kezdeményezhetők, de kedvenc zeneszámok is lejátszhatók, a JVC Streaming DJ funkciónak köszönhetően akár egyszerre öt telefonról. A rádiózás szerelmesei 18 FM csatornát menthetnek el. 11 elõre programozott hangzáskép közül kiválasztható a legjobban tetszõ, de az egyéni beállítás is megoldható a 13 sávos grafikus hangszínszabályzó segítségével. Erõsítõ csatlakoztatását egy pár RCA kimenet biztosítja, így akár egy subwooferrel is kiegészíthetõ a hangrendszer. Automatikus fényerõállítás, gyári kormány-távvezérlésre való elõkészítés, levehetõ elõlap, jól áttekinthetõ kezelõfelület segíti a biztonságos közlekedést

FLAC: A FLAC egy olyan tömöritési mód, amellyel a digitális audio jeleket veszteségmentesen lehet eltárolni a fájl méretének csökkentése mellett információvesztés nélkül. Ez a JVC autórádió ezt a tömöritési módot is le tudja játszani.Sound Lift: Egyes autókban az ajtóban nagyon mélyen vannak a hangszórók. Ezzel a funkcióval virtuálisan magasabbra állithatjuk a hangszóróból érkező hangokat, amivel jobb zenei élményt tudunk elérni.

Space Enhancement: Ez egy virtuális térhangzás technológia 2 hangszóró használatakor. A felhasználónak be kell állitani, hogy milyen méretű az autója és az autórádió beállitja a hangot a legjobb elérhető hangzásra.

K2 technolóia: A JVC saját fejlesztésű technológiája, amely visszaadja az eredeti hangot, ahogyan azt rögzitették. A K2 kompatibilis az összes forrással, akár a CD lemez lejátszással is. 

HFP 1.6 Bluetooth technológia: Az új technológiával, jobb hangminőséget és jelentős zajcsökkentést ért el a JVC mérnökcsapata. Bluetooth-on keresztűl elérhető szolgáltatások az audio hangátvitel (A2DP), a telefonkönyv átvitel (PBAP), a hangfelismeréses tárcsázási lehetőség, a Siri Eyes Free mode iPod/iPhone-hoz (Lehetővé teszi, hogy a biztonságos hangvezérlést. Nem kell megérinteni a telefont a hivásokhoz, vagy zenelejátszásokhoz.), 2 telefon csatlakoztatási lehetőség, automata párositás iPhone és Andoid telefonokhoz, Pandora rádió vezérlés Android telefonokhoz, iHeartRadio vezérlés Android telefonokhoz, JVC Smart Music Contor applikáció használata (Az okostelefonja legyen a távvezérlő, mozdulatvezérlés, SMS olvasás, kijelző szinbeállitási lehetőség, EQ/Fader/Balance/HPF/LPF beállitások, ID tag információk megjelenitése…stb). 

Mélynyomó közvetlen csatlakoztatás: A készülékre ráköthetünk egy kis teljesitményű mélynyomót, igy nem szükséges külön erősitőt használnunk. Lehetőség van az autórádióról egy hangszórószett és egy mélynyomó megszólaltatásának.Kormánytávvezérlési lehetőség: Mint minden JVC rádió ez a modell is alkalmas, hogy a gépjármű kormánytávvezérlőjével összeköthessük. Ehhez egy külön megvásárolható adapterre van szükségünk. Az adapter gépjármű specifikus, ezért kérje szakértő segitségét. Ajánlott kormánytávvezérlő adaptereket talál a Dietz márka kinálatában.Fényerő állitási lehetőség: Beállithatja kézzel, vagy választhatja az automatikus beállitást, igy nappali fénynél erősebben világit a kijelző, a jobb láthatóság érdekében.13 sávos ekvalizer: Használja a JVC 13 sávos ekvalizerét a tökéletes hangbeállitáshoz az Ön izlésének megfelelően.Volume Link EQ: Növeli bizonyos frekvenciákon az audio jelet, hogy kompenzálja a közúti és külső zajokat.

Részletes technikai adatok:

Kijelző:

2 soros VA LCD digitális kijelző

Mobiltelefon akkumulátor töltöttségi szint kijelzés

Piros gombmegvilágítás és fehér kijelző

Automatikus fényerőállítás

Fényerős vezérlés: Külön a kijelző és külön a gombsor fényereje is állítható

Android Controll:

Android kétirányú vezérlés audio fájlok automatikus lejátszása

Spotify Controll

Akkumulátor töltési funkció

Bluetooth funkciók:

Vezetékes mikrofon tartozéka a csomagnak

Egyszerre 2 mobiltelefon csatlakoztatási lehetőség (*Az elérhető funkciók telefononként eltérőek.)

Egyszerre 5 mobiltelefonos egyidejű zene lejátszás (JVC Streaming DJ)

Telefon kihangosító Audio Streaming (telefonon lévő zenefájlok lejátszása, lejátszó vezérlése Bluetooth kapcsolat segítségével vezeték nélkül) és telefonkönyv megjelenítési funkcióval

SMS megjelenítés

400 telefonszám megjelenítése a mobiltelefon csatlakoztatása alatt

Android és Blackberry telefonok támogatása

Hangtárcsázás ( kompatibilis mobiltelefon szükséges )

Akkumulátor szint kijelzés, a fejegység kijelzőjén

Spotify Controll

Médialejátszás:

CD-R/CD-RW/MP3/WMA lejátszás CD-ről ID3 TAG támogatással és CD TEXT kompatibilitással

MP3/WMA/WAV/AAC/FLAC lejátszás ID3 TAG támogatással, az USB-n keresztül

CD/USB lejátszó:

Lejátszható formátumok: CD/CD-R/CD-RW/MP3/WMA/FLAC

CD Text-CD-n található információk megjelenítése a kijelzőn

Véletlen sorrendű lejátszás/ismétlés

Skip Funkció

ID3 Tag címke kijelzés

AUX/USB csatlakozó:

MP3/WMA/WAV/FLAC lejátszás ID3 TAG támogatással, az USB-n keresztül

Előlapi AUX bemenet (3,5 Jack)

Kétirányú iPod/iPhone vezérlés USB-n keresztül maximum 1,5A töltési lehetőséggel

Az USB-n keresztül tölti Okostelefonunkat maximum 1,5A töltéssel

Rádióvevõ

HS-IVi típusú vevőegység (Magas érzékenység és szelektivitás a 8 változtatható sávszélességű KF szűrővel)

RDS EON szolgáltatás (Radio Data System)

Ez a rendszer a digitális adatokat FM rádiójelekkel együttesen továbbítja. A készülék az alábbi önműködő RDS szolgáltatásokat használja:

PS: Programszolgáltatás neve (8 karakterig megjeleníti az állomás nevét)

AF: Alternatív frekvenciaválasztás (ha egy csatornához több jel is elérhető, automatikusan kiválasztja a legerősebbet)

TA/TP: Közlekedési információk (közlekedési hírekre kapcsol automatikusan)

PTY: Műsortípusok (A pillanatnyi műsor típusát jelzi. Az állomások között műsortípus szerint is kereshet)

18 FM, 6 MW/LW programhely

Erősítő:

4 × 50W MOS-FET belső erősítő

Teljesítmény: 4 × 50W, 2 × 50 W + Subwoofer (4 Ohm) 1 × 50 W)

Audio DAC: A tökéletes hangzás elérése érdekében

13 sávos Parametrikus EQ a hangzásképek változatos beállításához

Easy EQ beállítás a gyors és precíz hangzásképek beállítására

11 előre beállított hangzáskép

Source Link EQ: Forrás specifikus hangzás beállítás ( a rádiónál és az USB/AUX forrásnál is használhatunk más-más hangzásképet)

1 pár 2,5 V-os RCA kimenet külső erősítő csatlakoztatására

LPF szűrő: Low Pass Filter, amely lehetővé teszi a mély hangok vágási frekvenciáját

Extrák:

JVC Smart Music Control: Androidos telefonod segítségével távvezérelheted a készüléket

JVC Playlist Creator: ezzel az extra szolgáltatással saját lejátszási listát készíthetsz

Kormánytávvezérlésre előkészítve (külön megvásárolható adapter szükséges)

Méretek:

Készülék beépítési méretei: 182 × 53 × 156 mm (szélesség x magasság x mélység)

Készülék súlya: 1.2 kg

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.