Brillant Szőnyeg + csomagtartó alátét szett - Škoda Fabia II Hatchback (5J) (3/2007-10/2014)

Márka: Brillant Katalógus száma: 984055

Brillant Szőnyeg + csomagtartó alátét szett - Škoda Fabia II Hatchback (5J) (3/2007-10/2014)

Gumiszőnyeg és műanyag csomagtartó alátét a Škoda Fabia II Hatchback (5J) (3/2007–10/2014) gépkocsihoz. További információ

12490

12 490 Ft Piaci ár ÁFA-val
Utolsó darab ezen az áron!

Katalógus száma: 984055

Leírás

Termékleírás

Általános tulajdonságok
Védelem:
  • A csomagtartó terébe helyezhető Brillant® alátét 4–6cm-es magasított széllel (gépkocsi típus szerint) rendelkezik, mely védi a csomagtartó belsejét folyadékok kiöntése ellen (víz, olaj), szennyeződés, por, hó stb. ellen, ellenáll az olaj, benzin, más üzemanyagok és részben az akkumulátor elektrolitjeinek szivárgásának.

Dizájn:

  • Modern kialakítás biztosítja a problémamentes használatot és az elegáns megjelenést a megadott típusú gépkocsiban.

Pontos méreteit:

  • Az alátét pontosan az adott autótípus rakodótere aljának alakja szerint készült.

Anyag stabilitása:

  • Az anyag minősége lehetővé teszi az alátét használatát széles hőmérsékleti tartományban –60°C-tól +80°C-ig (PE) és ellenáll az elöregedésnek és az UV-sugárzás hatásának.

Tanúsítványok és homologizáció:

  • Minden csomagtartó alátét TÜV Süd Czech tanúsítvánnyal rendelkezik, összetétel és biztonsági tanúsítvánnyal a felhasznált anyagokról MSDS, a Cseh Köztársaság / Európai Unió ATEST 8SD 3401 homologizáló irányelvei alapján és gyúlékonyság szempontjából a ZM-A/10.70 (Cseh Köztársaság / Európai Unió) követelményeinek megfelel.

Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.