Brillant Volkswagen Passat (B6 3C) Variant/Kombi (05-10) gumiszőnyeg

Márka: Brillant Katalógus száma: 984806
Brillant Volkswagen Passat (B6 3C) Variant/Kombi (05-10) gumiszőnyeg

Brillant Volkswagen Passat (B6 3C) Variant/Kombi (05-10) gumiszőnyeg

Brillant Volkswagen Passat (B6 3C) Variant/Kombi (05–10) autókhoz tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illik a csomagtartóba. A modern kialakítású, könnyen mosható szőnyeg segítségével megakadályozható az esetleges kárpitszakadás ki- és bepakolás esetén. Anyagminősége garantált, ezáltal egészségére nem ártalmas. További információ

4990

4 990 Ft ÁFA-val
Átmenetileg nem vásárolható
Bővebben

Ismeretlen elérhetőség

Ezen terméknek sajnos nem tudjuk garantálni a pontos szállítási időpontját.
Amennyiben szeretné, ha tájékoztatnánk a pontosabb beszerzési időről, használja a Termékfigyelő opciót.

Ebben az esetben amint a termék szállításáról több információ áll rendelkezésre, tájékoztatni fogjuk.

Leírás

Termékleírás

A Brillant Volkswagen Passat (B6 3C) Variant/Kombi (05–10) gumiszőnyeg jellemzői:

  • Modern kialakítású
  • Könnyen mosható, karbantartható
  • Segítségével megakadályozható az esetleges kárpitszakadás
  • Anyagminősége garantált
  • Újrahasznosítható
  • Egészségre nem ártalmas
  • Volkswagen Passat (B6 3C) Variant/Kombi (05–10) kompatibilis gumiszőnyeg

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei


Hasonló termékek

Brillant Opel Astra J Hatchback (09-) Gumiszőnyeg
4 990 Ft

Brillant Opel Astra J Hatchback (09-) autókhoz tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illik a csomagtartóba. A modern kialakítású, könnyen mosható szőnyeg segítségével megakadályozható az esetleges kárpitszakadás ki- és bepakolás esetén. Anyagminősége garantált, ezáltal egészségére nem ártalmas.


Brillant Volkswagen Golf VI Hatchback (A6 5K) (3/5-DV) (08-13) Gumiszőnyeg
4 990 Ft

Brillant Volkswagen Golf VI Hatchback (A6 5K) (3/5-DV) (08–13) autókhoz tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illik a csomagtartóba. A modern kialakítású, könnyen mosható szőnyeg, segítségével megakadályozható az esetleges kárpitszakadás ki- és bepakolás esetén. Anyagminősége garantált, ezáltal egészségére nem ártalmas.


Brillant Volkswagen Golf V Hatchback (A5 1K) (3/5-DV) (04-08) Gumiszőnyeg
4 990 Ft

Brillant Volkswagen Golf V Hatchback (A5 1K) (3/5-DV) (04–08) autókhoz tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illik a csomagtartóba. A modern kialakítású, könnyen mosható szőnyeg segítségével megakadályozható az esetleges kárpitszakadás ki- és bepakolás esetén. Anyagminősége garantált, ezáltal egészségére nem ártalmas.


Brillant Opel Insignia Liftback (08-) Gumiszőnyeg
4 990 Ft

Brillant Opel Insignia Liftback (08-) autókhoz tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illik a csomagtartóba. A modern kialakítású, könnyen mosható szőnyeg segítségével megakadályozható az esetleges kárpitszakadás ki- és bepakolás esetén. Anyagminősége garantált, ezáltal egészségére nem ártalmas.


Brillant Volkswagen Golf IV Hatchback (A4 1J) (3/5-DV) (97-08) Gumiszőnyeg
4 990 Ft

Brillant Volkswagen Golf IV Hatchback (A4 1J) (3/5-DV) (97–08) autókhoz tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illik a csomagtartóba. A modern kialakítású, könnyen mosható szőnyeg segítségével megakadályozható az esetleges kárpitszakadás ki- és bepakolás esetén. Anyagminősége garantált, ezáltal egészségére nem ártalmas.


Brillant Opel Insignia Sports Tourer (09-) Gumiszőnyeg
4 990 Ft

Brillant Opel Insignia Sports Tourer (09-) autókhoz tervezett gumiszőnyeg tökéletesen illik a csomagtartóba. A modern kialakítású, könnyen mosható szőnyeg segítségével megakadályozható az esetleges kárpitszakadás ki- és bepakolás esetén. Anyagminősége garantált, ezáltal egészségére nem ártalmas.


Brillant Hyundai i20 II (GB) Gumiszőnyeg
4 990 Ft

Brillant Gumiszőnyeg Hyundai i20 II (GB) autók csomagtartójához készült. Könnyen tisztán tartható, megvédi a csomagteret a szennyeződésektől és apróbb károktól, szállítás közben. Többé nem kell aggódnia a nagybevásárlás után kiömlő élelmiszerek, vagy a szerszámosláda csúszkálása miatt sem.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.