Rigum Radír fürdő a csomagtartóban SsanYong KORANDO 2019-

Rigum Radír fürdő a csomagtartóban SsanYong KORANDO 2019-

Száma: 7003000
Közvetlenül partnerünktől
Gumibélés a csomagtartóba SsanYong KORANDO 2019– megbízhatóan védi a csomagtartót a különféle szennyeződésektől. Ez egy egyedi készítésű gumi csomagtér-lemez a SsanYong KORANDO 2019-hez. Az egész kád 100% gumiból készült, ami megakadályozza a… További információ
Partnerünktől: gumko
11 845 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
10 920 Ft
-7%

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: gumko

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 7003000

Leírás

Gumibélés a csomagtartóba SsanYong KORANDO 2019– megbízhatóan védi a csomagtartót a különféle szennyeződésektől. Ez egy egyedi készítésű gumi csomagtér-lemez a SsanYong KORANDO 2019-hez. Az egész kád 100% gumiból készült, ami megakadályozza a szállított tárgyak spontán mozgását, és biztosítja a csomagtartó könnyű karbantartását. A kád az anyagnak köszönhetően gördíthető. Ennek a gumikádnak a nagy előnye a 1,5 cm magas pereme, amely megakadályozza, hogy a törzs koszolódjon.

Gumi csomagtartó bélés SsanYong KORANDO 2019-

Tulajdonságok Fürdő
Anyag 100% gumi
Szerkezet plasztikus megjelenés
Méret pontosan a bőröndnek megfelelően
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.