Garmin DriveSmart 65T-D
14x

Garmin DriveSmart 65T-D

103 990 Ft
Ingyen szállítás

Autós navigáció részletes Európa térképekkel (45 ország), beleértve a járművezetőkre vonatkozó információkat és az élettartam frissítéseket is. A Garmin DriveSmart 65 MT-D EU nagyon érzékeny GPS-szel és nagy méretű 6,95" érintőkijelzővel ellátott, amelyen kiválóan kiemelkedik a terep és az épületek 3D megjelenítése. Természetesen Wi-Fi-vel és Bluetooth-tal ellátott.

Forgalmazó: MALL
-10%
TomTom START 42 EU 45 Navigációs készülék
12x

TomTom START 42 EU 45 Navigációs készülék

37 990 Ft
33 990 Ft
Ingyen szállítás

Start 42 Lifetime GPS egy egyszerűen használható, megbízható navigációs rendszer. Járja be egész Európát a terméken keresztül elérhető 45 ország térképével! Csatlakoztassa a készüléket számítógépéhez, és győződjön meg az aktuális közlekedési helyzetekről, valamint frissítse ingyen a navigációs rendszer szoftverét a teljes pontosság érdekében. Használja ki az egész élettartamra szóló ingyenes frissítéseket!

Forgalmazó: MALL
MIO Spirit 7700 Full Europe Truck + lifetime
2x

MIO Spirit 7700 Full Europe Truck + lifetime

59 990 Ft
Ingyen szállítás
Újdonság

Intelligens autó GPS navigáció. A MIO Spirit 7700 Full Europe Truck + lifetime érintőképernyővel rendelkezik, 5 hüvelykes átlóval, és a legújabb Európa -térképekkel, ezenkívül élettartam -frissítésekkel. Aktuális közlekedési információk valós időben, teherautó/lakókocsi üzemmód, IQ Routes, Learn Me, sávvezetés. Kimondott utcanevek, kereszteződések 3D -s megjelenítése, parkolási asszisztens. Tartalmazza a navigációs rendszer rögzítésére szolgáló tartószerkezetet.

Forgalmazó: MALL
Navitel F300
5x

Navitel F300

22 490 Ft

45 európai ország térképei; Az élethosszig tartó frissítés évente akár 4×; 5 "kijelző (16: 9) kijelző 480 * 272 felbontással; Sebesség, Radar, Érdekes pontok (POI), Kedvenc helyek, Történelem; 4 GB-os flash memória és microSD / SDHC kártya nyílás; Modern, nagy sebességű ARM Cortex A7 800 MHz-es processzor; Fejlett útvonaltervezés korlátlan számú tranzitponton keresztül; Útvonal opciók: túrázás, kerékpár, motorkerékpár, autó, teherautó; Automatikus nappali és éjszakai üzemmód; Menük és hangutasítások több nyelven (több mint 30 nyelven, köztük cseh és szlovák nyelven); Lane Assist – utasítások a manőver előtt.

Forgalmazó: MALL
TomTom GO Discover 7"
2x

TomTom GO Discover 7"

108 990 Ft
Ingyen szállítás

Intelligens autó GPS navigáció. A TomTom GO Discover 7 "-es érintőképernyővel és HD minőségű képernyővel rendelkezik, a legfrissebb TomTom térképeket biztosítja és Wi-Fi-n keresztül 3×-ra gyorsabban frissít. Valós időben aktuális forgalmi információkat szolgáltat, felhívja a figyelmet radarokra, ingyenes parkolóhelyekre vagy üzemanyagárakra. Korlátlan TomTom Traffic technológia, Bluetooth, 3D konstrukció, egyszerűsített felhasználói felület. Belső memória 32 GB 2 GB RAM-mal. A navigációhoz egy Click-and-Drive meghajtó tartozik.

Forgalmazó: MALL
Bentech GPS nyomkövető 303G GSM/GPRS/GPS

Bentech GPS nyomkövető 303G GSM/GPRS/GPS

17 490 Ft

Ezt a GPS helymeghatározót gyakran használják járművek és más mozgó tárgyak nyomon követésére. A GSM / GPRS hálózat és a GPS műholdak alapján működik. Megtalálhatja és követheti az összes objektumot SMS-en vagy az interneten keresztül.

Partnerünktől: DEMY
Bentech GPS nyomkövető TK102B GSM/GPRS/GPS

Bentech GPS nyomkövető TK102B GSM/GPRS/GPS

15 190 Ft

GPS-helymeghatározót az emberek, autók, állatok, tárgyak stb. helymeghatározására használják. Ez lehetővé teszi a pontos helyet tartalmazó üzenetek küldését a GPS-csipeknek köszönhetően, valamint az információkat GPRS-en keresztül a telefonkezelő behelyezett SIM-kártyájának segítségével.

Partnerünktől: DEMY
TomTom GO Discover 6"
1x

TomTom GO Discover 6"

107 990 Ft
Ingyen szállítás

Intelligens autó GPS navigáció. A TomTom GO Discover 6 "-es érintőképernyővel és HD minőségű képernyővel rendelkezik, a legfrissebb TomTom térképeket biztosítja és Wi-Fi-n keresztül 3×-ra gyorsabban frissít. Valós időben aktuális forgalmi információkat szolgáltat, felhívja a figyelmet radarokra, ingyenes parkolóhelyekre vagy üzemanyagárakra. Korlátlan TomTom Traffic technológia, Bluetooth, 3D konstrukció, egyszerűsített felhasználói felület. Belső memória 32 GB 2 GB RAM-mal. A navigációhoz egy Click-and-Drive meghajtó tartozik.

Forgalmazó: MALL
Bentech Mini GPS nyomkövető GT07

Bentech Mini GPS nyomkövető GT07

11 490 Ft

A GT07 GPS helymeghatározója lenyűgözi a kicsi méretével és a könnyű csatlakoztatással. A készülék autók, motorkerékpárok és más gépjárművek nyomon követésére használható. A helymeghatározó GPS-pontos helyet küld GPRS-en keresztül, miután behelyezte a SIM-kártyát az adatokkal.

Partnerünktől: DEMY