MIO SPIRIT 7500 FULLEU LM II. osztály

Márka: MIO Katalógus száma: 878020

Ingyen szállításOutlet

MIO SPIRIT 7500 FULLEU LM II. osztály

A termék csomagolása a szállítás során sérült, rövid ideig használatban volt. A tartókonzol sajnos nem kompatibilis a termékkel. Az új Spirit 7500 készüléket praktikus tulajdonságokkal látták el, rendelkezik a készülék élettartamáig érvényes Európa Térkép-frissítésekkel, tehát soha nem kell aggódnia az új térképekkel, az utak megváltozásával kapcsolatban. Az IQ RoutesTM gépkocsivezetőkmillióitól gyűjtött, valós információt használ fel a kiszámított útvonal optimalizálásához: megadva az optimális útvonalat a nap bármely szakában. Saját autó helyének meghatározása: autója helyzetének mentésével nem kell többé aggódnia amiatt, hogy esetleg nem talál vissza a parkolóhelyre. LearnMe Pro™ emellett figyeli és megtanulja az Ön vezetési stílusát, így személyre szabott, az igényeinek megfelelő útvonalat kap. További információ

23190

23 190 Ft ÁFA-val Piaci ár: 35 689 Ft, Megtakarítás: 12 499 Ft (35 %)
Már nem árusítjuk
Bővebben

Ismeretlen elérhetőség

Ezen terméknek sajnos nem tudjuk garantálni a pontos szállítási időpontját.
Amennyiben szeretné, ha tájékoztatnánk a pontosabb beszerzési időről, használja a Termékfigyelő opciót.

Ebben az esetben amint a termék szállításáról több információ áll rendelkezésre, tájékoztatni fogjuk.

Használt termék

A termék a 14 napos elállási garancia során került vissza webáruházunkba. Csomagolása bontott, esetleg sérült lehet. A termékre 6 hónap jótállás vonatkozik.

Leírás

Termékleírás

A Mio Spirit 7500 GPS tulajdonságai: A termék csomagolása a szállítás során sérült, rövid ideig használatban volt. A tartókonzol sajnos nem kompatibilis a termékkel. IQ Routes™ IQ Routes™ lehetőség valós információt gyűjt össze más gépkocsivezetőktől, és ennek megfelelően optimalizálja az Ön útját; ezzel lehetővé teszi, hogy minden útja során elkerülje a torlódásokat.

Saját autó helyének meghatározása Autója helyzetének mentésével nem kell többé aggódnia amiatt, hogy esetleg nem talál vissza a parkolóhelyre.

LearnMe Pro™ LearnMe Pro™ emellett figyeli és megtanulja az Ön vezetési stílusát, így személyre szabott, az igényeinek megfelelő útvonalat kap.

Parkolási asszisztens Parkolási asszisztens szolgáltatás automatikusan megjeleníti a parkolóhelyek listáját, amikor a cél 1 km-es körzetében van, ezért nem kell megkeresnie a legközelebbi parkolóhelyet.

A Gyalogos mód működik mind az autóban, mind pedig akkor, ha gyalogosan közlekedik

Sávasszisztens A sávasszisztens napjaink forgalmas, széles útjain segít előre kiválasztani a megfelelő sávot a kanyarodáshoz.

Útvonaltervező A Spirit 7500 LM része egy hatékony útvonaltervező alkalmazás, a MioMore™ Desktop szoftver, melynek segítségével otthon, a számítógépe előtt ülve is megtervezheti útvonalát. Ha útja során Önnek több állomást is útba kell ejtenie, a szoftver megtervezi, majd szimulációs módban be is mutatja az optimális útvonalat.

Közeli helyek Érje el a legközelebbi POI-kat vagy adja hozzá kedvenceit.

Alagút asszisztens A sebességen alapuló szimuláció segíti helymeghatározását alagúton belül

Kimondott utcanév Hallgassa, hol kell befordulnia, és eközben figyelje az utat.

Térképek kölcsönzése Ha egy rövid utazásra készül egy korábban nem látogatott országba, navigációs eszközét akkor is érdemes magával vinnie. Az adott ország térképét kikölcsönözheti 3, 7 vagy 30 napra, így a térkép megvásárlási költségének 80%-át megtakaríthatja.

SmartRoutes™ A SmartRoutes™ több millió autóstól összegyűjtött korábbi információ felhasználásával optimalizálja a kiszámított útvonalat, így az utazás gyorsabb és hatékonyabb lesz.

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

GPS típusa autós
Képernyő mérete 5 Coll
Ingyenes térképfrissítés igen
Memóriakártya bemenet nem
Bluetooth kihangosító nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.